kaynanasından şikayetçi olan varmı?

Kaynanam benim için sadece eşimin annesi,bundan öteyede asla gidemez..
Daha benim 5 yaşındaki oğlumun yüzünü bile görmeyen bir insan için daha ne diyeyim ben:umursamaz:

kadını görünce sadece ben değil eşimde sinriden patlıyor artık. eşim son kararı artık görüşmemek oldu annesidir üzülmesine kıyamıyorum ama çok eziyet ediyor be yuvamızı yıkmak için neler yapmıyorki kadın. kaynanamı ne kendi akrabaları ne kayınpederimin akrabaları ne komşuları hiçbiri sevmez birkaç kişi vardır yanında sadece o kadar psikopat kadın hakikaten rahatsız

benimde kayınvalidemle bi sorunum olmadı şimdiye kadar, iyidir hoşturda biraz galesiz benimkide, dünya yıkılsa dönüp bakmaz, herşeye "olur gider bakalım" der:bbo: derdim olsa anlatamam o yüzdden olur gider dediği için.... kendimle çelişkiye düşürtüyor beni "ben mi bu kadar büyütüyorum acaba" diyelaelaelaelaelae
düğünde mobilyalarda,perdelerde, eşyalarda kolundan sürükledik resmen, canı gitmek istemedi... bilmiyorum belki de biz rahat seçelim diyedir... (bak yine çelişkiye düştüm :))))

üfff bu kötü kayınvalideleri sevmiyorum, neden yuva yıkmak için uğraşırlar ki... hazmedemiyorlar mı acaba??

walla ben kayınwalidemden çok memnunum allahıma şükürler olsunn daha nişanlıyım gerçi ama deişçeğini sanmıyorum onlara gittiğimdede her seferinde prenses gibi ağırlar nişanlımla kawga ettiğimizi yada suratımı asık görsün nolduğunu sormadan direk oğluna kızar naptın kızımı üzdün diee oda yazık "yaa anne bi sor ilk önce hep benmi hatalı olcam" dio kıyamam ben onaaa ben bile suçlu olsam annemden azarı hep o yiyoo aşkım benimmmmopuyorumnanaktan

kaynannalara göre kendileri gökten pamuk gibi düşşse bile gelinin başına taş düşmüş gibi olurmuş:teselli:

ben daha kayınvalidemi çözemedim yaaa kaydirigubbakcemile3 bazen çok iyi bende diyprum seviyorum bu kadını yaaa sora bi bakıyorum yapmadıgı terslik yok anlamadm gitti :sm_confused:

başta benm kaynanam da iyiydi düğüne az bi zaman kala gösterdi gerçek yüzünü ya böyle bi insan olamaz nefret ediyorum ondan

Bende kaynanamı pek çözmüş değilim,tek başımıza olsak da topluluk içinde olsak da melek gibi sağolsun çok iyi ama nedense benim bir türlü içim ısınamadı kaynana oluşundan değil,sevgisini gerçek hissetmediğimden olsa gerek,öyle tahmin ediyorum ki oğlundan korkusu olmasa beni böyle severmiydi bilemiyorum artık,ama kötü olsa da annedir nihayetinde mesafeli olup kırmamaya güler yüzlü tatlı olmaya gayret ediyorum.

Niaşnlıyken herşey toz pembe.Evşenince pembesi gidiyor tozu kalıyor Benim kaynanam nişanlıyken biz beni elleriyle beslerdi.Şimdi de köle yapmaya çalışıyor.En güzeli mesaf koymak...

temmuzda benımde düğünüm olcak ve yurtdışına gelin gitcem üstelik kayınvalidemle beraber oturcaz. Benim bildiğim evlilik iki kişilik olur inşallah kayınvalidem karışmaz bize nişanlımda benden taraf olur(sanmıyorum ama bi ümit) bunu düşündükce deli oluyorum ama napıcam katlanıcaz artık birbirimize

ya bana emeği geçmemiş bi insana anne demek bana çok saçma geliyo ya sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…