kaynananızı sevmiyorsanız ona güzel bir koltuk hediye edin.

biricik61

http://biricikbirtek.blog
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
588
8
$546143_449797318379926_147540575272270_1647948_47853435_n.jpg :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Ay bu ne ya
O her ne kadar beni sevmesede beni dışlasada
Yinede böyle bir koltuğa oturtmam sanaldan bile olsa:KK50:

terbiyesizliğin,edepsizliğin bu kadarı da olmaz-olamaz:KK47:

o da sizi sevmiyorsa buyrun siz oturun:KK47::KK47:

aslında bu bir espiri alıpda oturtucak halim yok zaten benim kayınvalidem yok burada eşi ve eşinin ailesi topiğinde herkez kaynanasında muzdarip şikayetci birazda mizahi bişeyler olsun dedim. hemen kavga çıkarmaya sataşmaya luzüm yok tasvip etmek beyenmek zorunda da değilsiniz.çok canınız sıkıldıysa bakmadan geçin..

Çok gereksiz bir konu olmuş.
Konu bile diyemiycem,ne ola ki bu?
kayınvalidenizden çok dertli iseniz daha açıklayıcı bir konu açın yorum yapalım.
Ama böyle absürd şeyler için geyik sohbeti bölümünden devam edin bence.
Burası ''dert,sorun,problem''yeri.

aslında bu bir espiri alıpda oturtucak halim yok zaten benim kayınvalidem yok burada eşi ve eşinin ailesi topiğinde herkez kaynanasında muzdarip şikayetci birazda mizahi bişeyler olsun dedim. hemen kavga çıkarmaya sataşmaya luzüm yok tasvip etmek beyenmek zorunda da değilsiniz.çok canınız sıkıldıysa bakmadan geçin..

yalniz burasi bir derdim var bölümü geyik bölümü degil :KK34:

bu koltuk benimde cok isime yarar oturtacak cok insan var :KK9: valla beni delirtirse kayınvalidem dusunebilirim:KK52:
konu yanlıs yerde olabilir ama abartmaya gerek yok koltuk mevzusunu hani kimse alıpda oturcaksın burayaaaa demez heralde:KK9:

Konu yanlış yere açılmış olabilir, bu kadar tepki göstermeye gerek var mı?
Bu koltuğa oturtsaydıda öyle şeyler söylemeseydi diyebileceğim tavırlara şahit olduğum zamanlar oldu:KK14:

birgün hepimiz kaynana lafı bile çirkin kayınvalide olacağımızı untmayalım
ister kız evladımız olsun i,ster erkek evladımız olsun
neticede kayınvalidelik yapan damadınada yapar
yanlızca gelinlere kayınvalidelik yapılmıyo
allah bizi iyilerel karşılaştırsın
bizde iyi birer kayınvalide olalım

Son düzenleme:
X