Ya belli ki kadın baya takıntılı zaten Allah korusun kanser hastalığı stres ve takıntı ile doğru orantılı, size yapılan yorumlarda sadece suna hak verdim kayın aileden bişey bekliyorsan veya iş yaptırıyorsan maalesef sen de onların istediği gelin olmak zorundasın, şikayet edemezsin bu konuda hemcinslerime çok fazla katıldım, ben evde geberiyorum hastalıktan bazen ama yine de demiyorum bana baksınlar çünkü olmuyor sınırlar bir şekilde ihlal ediliyor, yeni evliyken bir kaza geçirdim hastahane yakın diye kv lerde kalmam için ısrar ettiler aklımı kaçıracaktım eşimin huyları bile değişmeye başladı o günden sonra tövbe dedim , kv zor bir insan evet ama sizin de beklentileriniz varmış haliyle de dahil olmuş herşeyinize, ben şuanda herşeyimi tek yapıyorum bazen çok yoruluyorum ailemden birilerine ihtiyaç duyuyorum ama kimse yok napalim , evimde özgür olabilmek için kimseyi dahil etmiyorum
Kayinvalideniz acaba başak burcu mu nedense öyle hissettim , başak kadınları aşırı zorlar genelde takıntılı olmaya yatkınlar ve çok eleştirel insanlar ...