- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- Konu Sahibi smilesmile_
senin yaşadıklarının birebir aynısını yaşadım 1,5 yıllık evliyken ailemin yanına döndüm daha bir ay olmadan eşim kira sözleşmesini bitirip bütün eşyalarımızı benim haberim olmadan bi depoya taşımışlar ben bunu duyunca deli oldum ve boşanma davası açtım. mahkemenin 8. ayında eşimle aramızda bir tel görüşmesi oldu birleşmeye karar verdik eşim bir gün sonra bana ailemle yaşayalım dedi şok oldum çünkü tıpkı sizin gibi bizde kaynanam ve görümcemle çok yüz göz olmuştuk. beni seviyorsan evi problem yapmaz gelirsin dedi. bende ona aynısını yaptım sende beni seviyorsan bi evi bana çok görmezsin dedim. sonra görüşmedik mahkeme iki ay daha devam etti. ve eşim gelerek ayrılmak istemediğini evi nerden tutmak istediğimi sordu bende ne onun ailesine nede kendi aileme yakın olmayan biyer söyledim ve barıştık. bu anlattıklarımın üstünden 6 yıl geçti şuan çok mutluyuz. sana tavsiyem asla kv nin yanına gitmyi kabul etme onca şeyden sonra ancak 1 ay dayanırsın sonu yine kötü olur. bu sefer etrafa daha çok rezil olursunuz daha çok yıpranırsın sakın yapma.