Kaynanamla sorunlar

Pirince giderken evdeki bulgurdan olmuşsunuz, Allah aşkına uzak duracağıniza hala ne yapmalıyım diyorsunuz, yazınızı baştan okuyun tüm suç sizde , eş ailesi ile bu kadar içli dışlı ve maddi odaklı ilişkiler kurulmamalı, kendinize maddi çıkar sağlamak için eşiniz de sizde sustukça susmus edildikçe ezilmissiniz, Allah aşkına değer mi , azıcık aşım kaygısız başım ... sizi oyuncak etmişler resmen..

Kaynanam çocukları oyle bir ezmiş ki kimse ses çıkartamaz olmuş. Eşim benden sonra karşılık vermeye başladı. Beni korumak için
Köye gittiğiniz zaman köy işlerini yapabilecek misiniz,anlar mısınız hayvan bakımından?
Cevabınız hayır, valide bakacak,bende ev işlerini yaparım derseniz bu evlilik yürümez.

2. Üyelik hesabınız herhalde bu?

Gitmeyin kesinlikle kendilerine amele arıyorlar.
Madem ineklerde satıldıysa isteyin altınlarınızı ısrarla isteyin vermezlerse de bi yaygara koparın . Sessiz sakin kalırsanız Böyleleriyle basedemezsiniz. Eşinize de resti cekin ya altınlarım gelecek hesaplar tamamen ayrılacak ya da herkes kendi yoluna deyin . Eşiniz süs bitkisi değildir herhalde ?

Ne kadar gereksiz iç içe girmiş ilişkiler..Size ev almak zorunlulukları niye var ki insanların, şimdi diyeceksiniz söz verdiler. Başkalarının sözüne güvenip evlenilir mi Allah aşkına? Eşiniz niye maaşını veriyor ya, duyduğum en saçma şeylerden biri heralde..Evli barklı insanlar maaşını verip harçlık istiyor..Her şey en baştan çokk saçma duruyor zaten..Tüm maddiyatınızı ayırın, eşinizle bir aile olun,işe girin yaşayın gidin işte bu kadar basit bir denklem bu.eş ailesiyle de saygı çerçevesinde görüşün samimi olmayın.Yok ev almadılar yok altın sahte, hadi ben hayvan alayım onlar baksın kâr edeyim..E onlar da böyle bir güzel sömürür sizi fırsat verirsiniz .Yok benim canım kaos çekiyor, huzur istemem derseniz de köye gidin

simdi senin altinlarla hayvan almislar, sana sahte altin takmislar. ben yerinde olsam tir alimini kabul ederdim, ama tir'a ortak olma sartiyla.

En azindan daha sonra satildiginda parasini alirsin. Zaten kaybetmissin edecegin kadar, bari tir da gozunu ac da kendini ortak et.

evlendikten sonra kazanacakken sürekli kaybetmişsiniz. size ev alınacakken köyde yaşamaya kadar çıtayı düşürmüşler . Asla birlikte yaşamayı kabul etmeyin. ev üstüne ev olmaz. sonra ayrılamazsınız

kayinailem bize de ev alacakti,
hala alacakmis, ortamlarda oyle geciyor

10 kusur yillik evliyim

esiniz cidden ailesinin huyunu yeni ogrendi ise bununla gecmis olsun.
Yapacak bir sey yok, olan olmus.

bundan sonra kendi altininizi da kendi maasinizi da kendiniz yonetin.
Bence tup bebek icin de simdiden baslamayin, biraz maddiyatinizi toparlayin, ve her seyden once bu ayni eve tasinma vs islerini netlestirin. Sizin icin cok yanlis olur ayni eve tasinma durumu. Esinizin hayalini falan sallayin gitsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…