Kaynanamla başım dertte

red_pink

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
184
30
118
Konuyu nereye açayım bilemedim. Kpss sınavına gircem sınava çok az kaldı. Ben de annemi çağırdım biraz gel yardımın olur diye. Kaynanam kıskandı galiba. Şimdi herşey hazır yemek yapmayane var niye çağırdın anneni dedi. Bu arada annem de kaynanamda başka şehirde. Geçen gün de telefonda benim sesim kötü geliyormuş oğluna şikayet ediyor beni. Ve 2-3 güne bir arardı şimdi aramıyor. Ne yapcam ben bu kadınla. Kendi gelemiyor daha evlendm evleneli evimi bir kere görmedi. Annem de gelmesin kalalım tek başımıza.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de açtım güzelce konuştum stresliyim zaten başka şehir alışamadım daha. Yapma böyle iyi geçinelim benim derdim seninle oğlunun aranı açmak değil. Sen de gel git dedim. Hala aramıyor beni benden gnah gitti. Ben ara bozan olmak istemiyorum. 6 ayda niye böyle oldu diyor. Lafa gelince ben kızım ama iğneli laflarına tepki verince ben suçlu oluyorum. İçimden gelmiyor ki artık onu aramak

Annem de kin tutar artık konuşmaz kaynanamla ben ne yapıcam bilmem. Bayram geliyor ve ben hiç gitmek istemiyorum oraya çünkü çok kasıntı kaynanam nereye basacağını şaşırıyorsun. Robot gibi gülmek yok sohbet yok. Garip biri ya hala çözemedim. Ne yapsan suç oluyor. Mutfağa bile sokmuyor başımda bekliyor.

İyice soğuttu kendinden ya. Off ne derdim vardı da evlendim dedirtiyor bazen. Kocamı çok seviyorum onu bırakamam da ne istiyır bizden

Çok samimi olmayacaksın bayramlarda seyranlarda arayacaksın bazen hafta içi yada cuma günleri arayacaksın mutlu oluyorlar çok detaylara girmeden dedikodu yapmadan içten ama yinede biraz resmi muhabbetin olacak bak senden iyi gelin yok

Çok samimi olmayacaksın bayramlarda seyranlarda arayacaksın bazen hafta içi yada cuma günleri arayacaksın mutlu oluyorlar çok detaylara girmeden dedikodu yapmadan içten ama yinede biraz resmi muhabbetin olacak bak senden iyi gelin yok

Sağol cnm öyle yapmaya çalışacağım. Aramamak da kötü oluyor.

İyice soğuttu kendinden ya. Off ne derdim vardı da evlendim dedirtiyor bazen. Kocamı çok seviyorum onu bırakamam da ne istiyır bizden

Bence sınava az kalmışken bu durumu kafana çok takma..
Gönlünü bir şekilde alırsın sen şimdi sınavına odaklan..

Bence sınava az kalmışken bu durumu kafana çok takma..
Gönlünü bir şekilde alırsın sen şimdi sınavına odaklan..

Alıyorum gönlünü. Bugün güzel konuştu bakalım. Bozulmazsa onunla aramız bozulunca daha çok strese giriyorum. İyi olsun çok samimi de olmasın dargın da olmasın. Yeter ki huzur olsun.
Sınav bir geçse belki ben de bu kadar takmam onun laflarını.

baska sehirdeymis de zaten .. :ssz:
canınızı sıkmayın dersinize adapte olun .. :34:

Back