- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 50
- Konu Sahibi sultannazik
-
merhaba arkadaslar ben bunu hep ilginc buldum esimin annesi ile babasi yillar once evlenmis ve bosanmis.. biz esimle evlendigimiz tarih gun Saat bile tesaduf ayni gune denk geldi annesi tepki olarak nikaha gelmemisti.. biz otarihi nerden bilelim ki... bu cok ilginc ve onlarin bosanma tarihindede kizimiz dogdu.. saati bile ayni. ve benim esimin yanina Yurt disina gldigim tarih 1 1.11 ev numarasi 11 kizimin dogum tarihi 11..12.11 hep Boyle gidiyor bu tesadufler beni sasirtiyor ve korkutuyor. sizin fikriniz ne yoksa bizdemi onlarin kaderini yasayacagiz...
esimle tanismamiz farkli iki ulkeden insanin ogun orda olmasi ayni yerde artik tesadufe inanmiyorum benHer şerde bir hayır var diye düşünürdüm ben olsam
benim batil insanclarim yoktur ama hersey olmasi gerektigi gibi ilerler evrende buna inaniyorum. yani bi nevi bazi seylerin tesaduf olmadigina. ama ogluna kustu sen bu tarihi nasil secersin diye Egoist iste.. ben otarihte evlenmeseydim turkiyeye donup tekrar vizeyle ugrasacaktim baska tarih yoktu kiben kv nin boyle sacma bir bahaneden nikaha gelmemesine sasirdim, batil inanc bunlar kendinizi bos yere sartlandirip tarihlere takilmayin.
hahahah bu yorumu sevdim iste. onlarin anilarini oldurmeyecek bir cocuk ve oglunun esi.. onlar severek ayrilmislar kayinbabam alkol ictigi icin. birakamdii icin.kayinbabam hala tek bir kadin sevdim ben der. kaynanamda hala eski resimleri evlilikte dahil atmamistir saklamistir hep.benim icin bitit diyor ama resim dolabin ustunde tozlanmis. evinde tatil resimleri hala duruyor. sevdim diyemiyor. belki cok haksiz bir bosanmaydiTalihin kayinvalidenize kucuk bir sakasi sadece. Cok anlam yuklememek lazim.
Ooo cok acayip Bi hikaye ya ama neden onların kaderini yasayasınız bence sadece ilginç bir tesadüf:)merhaba arkadaslar ben bunu hep ilginc buldum esimin annesi ile babasi yillar once evlenmis ve bosanmis.. biz esimle evlendigimiz tarih gun Saat bile tesaduf ayni gune denk geldi annesi tepki olarak nikaha gelmemisti.. biz otarihi nerden bilelim ki... bu cok ilginc ve onlarin bosanma tarihindede kizimiz dogdu.. saati bile ayni. ve benim esimin yanina Yurt disina gldigim tarih 1 1.11 ev numarasi 11 kizimin dogum tarihi 11..12.11 hep Boyle gidiyor bu tesadufler beni sasirtiyor ve korkutuyor. sizin fikriniz ne yoksa bizdemi onlarin kaderini yasayacagiz...
Tesadüf yok canım tevafukmerhaba arkadaslar ben bunu hep ilginc buldum esimin annesi ile babasi yillar once evlenmis ve bosanmis.. biz esimle evlendigimiz tarih gun Saat bile tesaduf ayni gune denk geldi annesi tepki olarak nikaha gelmemisti.. biz otarihi nerden bilelim ki... bu cok ilginc ve onlarin bosanma tarihindede kizimiz dogdu.. saati bile ayni. ve benim esimin yanina Yurt disina gldigim tarih 1 1.11 ev numarasi 11 kizimin dogum tarihi 11..12.11 hep Boyle gidiyor bu tesadufler beni sasirtiyor ve korkutuyor. sizin fikriniz ne yoksa bizdemi onlarin kaderini yasayacagiz...
Tesadüfe inanmıyorsanız Allahın bir mucizesi dersiniz.Bu kadar abartmanın alemi yok.esimle tanismamiz farkli iki ulkeden insanin ogun orda olmasi ayni yerde artik tesadufe inanmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?