kaynanamla ayni tarihte evlilik yil dönümümüzzz

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
73
50
merhaba arkadaslar ben bunu hep ilginc buldum esimin annesi ile babasi yillar once evlenmis ve bosanmis.. biz esimle evlendigimiz tarih gun Saat bile tesaduf ayni gune denk geldi annesi tepki olarak nikaha gelmemisti.. biz otarihi nerden bilelim ki... bu cok ilginc ve onlarin bosanma tarihindede kizimiz dogdu.. saati bile ayni. ve benim esimin yanina Yurt disina gldigim tarih 1 1.11 ev numarasi 11 kizimin dogum tarihi 11..12.11 hep Boyle gidiyor bu tesadufler beni sasirtiyor ve korkutuyor. sizin fikriniz ne yoksa bizdemi onlarin kaderini yasayacagiz...

ben kv nin boyle sacma bir bahaneden nikaha gelmemesine sasirdim, batil inanc bunlar kendinizi bos yere sartlandirip tarihlere takilmayin.

ben kv nin boyle sacma bir bahaneden nikaha gelmemesine sasirdim, batil inanc bunlar kendinizi bos yere sartlandirip tarihlere takilmayin.
benim batil insanclarim yoktur ama hersey olmasi gerektigi gibi ilerler evrende buna inaniyorum. yani bi nevi bazi seylerin tesaduf olmadigina. ama ogluna kustu sen bu tarihi nasil secersin diye Egoist iste.. ben otarihte evlenmeseydim turkiyeye donup tekrar vizeyle ugrasacaktim baska tarih yoktu ki

"Nisanlimin annesi dugunumuzu kendi evlilik yildonumunde yapmamizi istiyor. Ben istemiyorum. Kizlar yardim" icerikli bir mesaj oldugunu dusunup kosarak gelmistim. Olmadi...

Kismet bence. Olumsuz dusunmeyin. Ben 82 dogumluyum. Cep telefonum, kimlik numaram, yurtdisinda yasarken oturdugum adreste filan hep 82 vardi. Birsey olmuyor.

Talihin kayinvalidenize kucuk bir sakasi sadece. Cok anlam yuklememek lazim.

Talihin kayinvalidenize kucuk bir sakasi sadece. Cok anlam yuklememek lazim.
hahahah bu yorumu sevdim iste. onlarin anilarini oldurmeyecek bir cocuk ve oglunun esi.. onlar severek ayrilmislar kayinbabam alkol ictigi icin. birakamdii icin.kayinbabam hala tek bir kadin sevdim ben der. kaynanamda hala eski resimleri evlilikte dahil atmamistir saklamistir hep.benim icin bitit diyor ama resim dolabin ustunde tozlanmis. evinde tatil resimleri hala duruyor. sevdim diyemiyor. belki cok haksiz bir bosanmaydi

Ooo cok acayip Bi hikaye ya ama neden onların kaderini yasayasınız bence sadece ilginç bir tesadüf:)

Tesadüf yok canım tevafuk
Korkulacak hiç bi şey yok

Oooo benim arkadaş ve kuzenlerimden 5 tanesiyle gun ay yil doğumumuz aynı. Benim dogum gunüm annemle babamın evlilik yıldönümü, ayni zamanda görumcemin ay gün olarak boşandığı gün. Oooo araştırır kafaya takarsak iş yani. Takma tevafuk bunlar..

Nasil yani? Dugun derken salona herkes geldi, ama etrafta oglanin anasi yok. Oylemi?

Bizimde mi kaderimiz ayni olacak diye dusunerek enerjinizi kötü etkilemeyin. Belkide tam tersi olacak, onlarin yakalayamadiklari mutlulugu siz yakalayacaksiniz, onlara verilmeyen ikinci sansi yasiyor gibi düsünün.

Devlet Bahçeli'nin iktidar formülü geldi aklıma; 2009 yılındayız. 2009'un sıfırlarının üzerine çarpı koyun, atın, ne kalır, 2 ile 9. 2 ile 9'u toplayın 11 eder. şimdi de 29'la 11'i toplayın, 40 eder. Milliyetçi hareketinin 40. yılı, bunlar tesadüf olamaz...

Ne diyim bilemedim, Devlet Bahçeli gibi tesadüf olamaz mı diyim, sadece kocaman bir tesadüf mü?

Kötü düşünme kötü olmasın..

Kadına nispet yapar gibi olmuş ama sizin bir suçunuz yok:)) takılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…