• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin Tutamadigi Sözleri...

Menesa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
8.080
7.069
198
Iyi Aksamlar Hanimlar ..
Lütfen bana disardan fikirlerinizi soyleyin , cünkü hakliyken haksiz duruma düstum sanki..

Biz nisan ayinda evlendik , Esimle Dügünümuzü Nisanimizi , Herseyimizi ikimiz yaptik , evimizide kendimiz dösedik cok sükür 10 ay sonra tüm borclarimiz bitiyor ..
Kimseyi muhtac olmadan herseyimizi dört dörtlük yaptik.

Gelelim asil meseleye , biz bukadar borca girerken Kaynanam bize geldi ve biz talep etmeden borclarin yarisini her ay odeyecegini soyledi esim hayir gerek yok dedi hatta ama kendisi yok ilaki vericem diye israr etti .
Ama tabiki bugune kadar bir kurus bile vermedi , bende zaten konusunu bile acmadim .
Esim 3 gün once Annemle konustum araba alacam dedi , benim kendi adima kredi cekmemi istedi , bende bugun esime kredi cekmiyecegimi cunkh annesini tanidigim kadariyla krediye yardim etmeyecegini soyledim , gercektende kaynanam surekli sozler verir ama asla tutmaz.
Krediyi cekersem zamaninda odeyemezsek haciz bile gelir cunku 10 ay daha odemelerimiz var , esim suan bana soguk davraniyor krediyi cekmedim diye.
Ben sadece borcumuz bitsin oyle alalim diyorum.
Kaynanam vermis gazi tabiki esimde inaniyor.
Kaynanami cok severim , ama bu huyundan nefret ediyorum, aksam ustu kendisine de soyledim zaten, bizim bir beklentimiz yok en azindan ogluna söz verme dedim..

Esim suan soguk ve konusmuyot benle :) benmi bu durumda ilk adimi atmaliyim?
Karisik oldu kusura bakmayin..

Tebrik ederim herşeyi kendiniz yapmışsınız.kayınvaLideniz sözünde durmayan bi tipde eşiniz bu kadar borç içinde nasıL araba aLmak istiyor ve size boşuna tavır yapıyor iLeriyi düşünmek zorundasınız tabi ki siz hakLısınız

Bilmiyorum ki ben olsam napardim. Bunisi guvensizlik gibi degikde hayatim hele bi horcumuz bitsin oylr araba alalim a falan getirsen belki de esinde anlar.. kari koca arasindaki en en en onemli sey tatli dil. .hakliligini asla annesinin eksik yada yanlis yanlarini söyleyerek koruyamaz aksine haksiz duruma dusersin..tatli dille esine anlat neden istemdigini..seninkizdirsa da sakin kalmaya çalış, anlar elbette..huc huzurunu bizduguna degmez kv nede cok yansitma soz verme oglunafalan diye bence..cunku evlendikten ssonra analarida ogullarida kiymete biniyor

Iyi Aksamlar Hanimlar ..
Lütfen bana disardan fikirlerinizi soyleyin , cünkü hakliyken haksiz duruma düstum sanki..

Biz nisan ayinda evlendik , Esimle Dügünümuzü Nisanimizi , Herseyimizi ikimiz yaptik , evimizide kendimiz dösedik cok sükür 10 ay sonra tüm borclarimiz bitiyor ..
Kimseyi muhtac olmadan herseyimizi dört dörtlük yaptik.

Gelelim asil meseleye , biz bukadar borca girerken Kaynanam bize geldi ve biz talep etmeden borclarin yarisini her ay odeyecegini soyledi esim hayir gerek yok dedi hatta ama kendisi yok ilaki vericem diye israr etti .
Ama tabiki bugune kadar bir kurus bile vermedi , bende zaten konusunu bile acmadim .
Esim 3 gün once Annemle konustum araba alacam dedi , benim kendi adima kredi cekmemi istedi , bende bugun esime kredi cekmiyecegimi cunkh annesini tanidigim kadariyla krediye yardim etmeyecegini soyledim , gercektende kaynanam surekli sozler verir ama asla tutmaz.
Krediyi cekersem zamaninda odeyemezsek haciz bile gelir cunku 10 ay daha odemelerimiz var , esim suan bana soguk davraniyor krediyi cekmedim diye.
Ben sadece borcumuz bitsin oyle alalim diyorum.
Kaynanam vermis gazi tabiki esimde inaniyor.
Kaynanami cok severim , ama bu huyundan nefret ediyorum, aksam ustu kendisine de soyledim zaten, bizim bir beklentimiz yok en azindan ogluna söz verme dedim..

Esim suan soguk ve konusmuyot benle :) benmi bu durumda ilk adimi atmaliyim?
Karisik oldu kusura bakmayin..

bosver, kendi kendine isinir gider.

Tebrik ederim herşeyi kendiniz yapmışsınız.kayınvaLideniz sözünde durmayan bi tipde eşiniz bu kadar borç içinde nasıL araba aLmak istiyor ve size boşuna tavır yapıyor iLeriyi düşünmek zorundasınız tabi ki siz hakLısınız
Annesiyle konustum fikrimi soyledim diyemi tavirlandi anlamadim , ama yakinda cocugum olucak ve ilerisini dusunmek zorundayim kaynanamada soyledim zaten , bizim suan kimseye ihtiyacimiz yok extralar cikartip zor durumda kalmak istemiyorum ,hem kucuk cocukmuyuz soz veriyosun sonra tutmuyosun .. para muhabetinede girmek istemiyorum dedim kimseyle varsa kendim yaparim yoksa yapmam ayaklarim var yururum .. alindilar sozlerime :)

Aferin akıllıca davranmışsın. Sallama eşini de kvyi de
Soguk davransin birkac gun sonra unutur ama en azindan sizin kafaniz rahat olur....birde esinize ne oldu neden soguksun falan demeyin amac tepki gostermek sizi huzursuz etmek...gormezden gelin birkac gun...k.k ogrendigim en onemli sey sonrasinda sen uzulecegine bir baskasi uzulsun

Eşin ne hakla hizmete sana soğuk davranıyor ki

annesini tanımıyor mu,

daha borcu bitmeden böyle işlere kalkışması çok yanlış haklısın davanda.

Zaten bu erkeklerin önüne hiç taş koymucan.Araba alcam iyi alalım şunu alcam alalım bunu alcam alalım öyle istiyorlar.Bir de sürekli gaz verip sen yaparsın hayatım sen edersin aşkım dedin mi ohh senden iyisi yok.Klasik erkek modeli işte:110:

Valla haklısın... çocukta olckms bildiğin gibi değil.. masrafki ne msraf

Soguk davransin birkac gun sonra unutur ama en azindan sizin kafaniz rahat olur....birde esinize ne oldu neden soguksun falan demeyin amac tepki gostermek sizi huzursuz etmek...gormezden gelin birkac gun...k.k ogrendigim en onemli sey sonrasinda sen uzulecegine bir baskasi uzulsun
Sormuyorum zaten , yemekte daha fikrimi.soylemeden konusmaya gerek yok dedi bende tamamen sustum.
Madem gerek yok hicc konusmadimmm ..
En nefret ettigim sey borctur ..
Ben rahat olamiyorum ozaman.

bencede çekme bırak assın suratını nasılsa barışır.en mantıklısı borç bitince almak bencede.eşin annesi olduğu için inanabilir ama bugüne kadar hiç bir sözünü tutmadysa asla yardımcıda olmaz.zaten az kalmış borç bitmesine aceleye ne gerek sıkıntısını siz çekersiniz yine eşiniz zamanla bunu anlacaktır.

Esimin neden tavir aldigini anliyamiyorum .. sormuyorumda havalanmasin diye ..

Sana cok güvendiği icin kırılmıştır, bence sen surat asma normal davran ki kayınvaliden yüzünden haklı iken haksız duruma düşme.

Madem o kadar emin annesinin destek olacağına iki ay annesi destek cıksın bi göstersin kendini sonra alırsınız araba

eşiniz bir gün bozulur iki gün bozulur ama ödenemeyen borç hayat boyu herkesi bozabilir.. iyi olanı yapmışsınız. zamanı gelince her şeyi yaparsınız.

Back