kaynanamin o konusan agzindaki disleri sokmek istiyorum:D

Bu başlığı atacak kadar bir gerekçenizin olmadığını düşünüyorum. Evet özel hayata müdahale çok can sıkıcı ; siz bu durumu adabıyla, saygıyla sınırlayabilirsiniz.
Kv.niz sonuçta, eşinizin annesi. Size , yuvanıza zararı dokunmadığı sürece idare etmesini bilmeniz gerekir.

Oğluna sorduğu için şaşıranlar var ; herkesin kültürü bir değil ki, bize çok ters gelen onlara gelmeyebiliyor.

benım tuhaf kayınvalıdemde sureklı esıme sakın cocuk yapmayın ha cok erken deyıp duruyor
benım cocuk gordugumde sevıncıme onları mıncıklamama sakın sen cocuk yapma cok erken dıyor

benım seyımın derdı kaynanamı sardı

ılla karısmalılar ıllaaaaa

8 aylık evlıyım ılk gunden berı cocuk ıstıyoruz ama ılk 6 ayım vajınısmustu benım
28 yasımdayım hemen ıstıyorum hatta ınadına ıkızım olsun ıstıyorum

cok afedersin ama YUH demek istiyorum.erkek anneleri varsa burda bu konusmalar ornek olsun onlara

al bir şok daha
bu daha ne ki. Hamile olup olmadığımı anlamak için kan testi yaptırmaya eşimle birlikte gittim diye azarlamaya kalktı. Herkes kv siyle gidiyomuş ben onu hiç tınlamamışım. Çocuğumu hastaneye götürürken ona haber vermemişim kafama göre iş yapıyomuşum. Sanki ona sorcaktım. Hamilelik kontrollerime gittikten sonra arayıp ona anlatmam lazımmış doktor ne dedi diye. Benim bildiğim hastaneye giden kişi aranır. Böyle saçmalıklar işte.
Taviz vermiyorum ama kesinlikle. Zaten çok sıcak kanlı bi insan değilim. Mesafeliyim. Ama yılmıyor kadın:))

Misafir eşimin arkadaşı. bekarlık arkadaşı. anneside tanıyor. ama eşini tanımıyormuş. yani oğlunun arkadaşı sadece. Evet biraz alınganlık biraz ondan biraz bundan... dediğim gibi kötü düşünmek istemiyorum ki.. sonuçta içime ona karşı bişeylerle doldursam olan bana olacak. hergün göreceğim sonuçta. benimki alınganlık sadece diye düşünmeye çalışıyorum. Yinede o akşam gelip oturmalı mıydı bizimle bilemiyorum işte...

sakın taviz vermeyin bu millet gelinini ne sanıyor allahım ne kadar öfkeleniyorum. biz onlara hizmete tmeye her dediklerini yapmaya gelmiş değersiz yaratıklarız aklımız fikrimiz hiç yok! benimki bi kere sordu senmi bakacaksın olsa çalıştıgımı görmüyomusun diye tersledim. ne kadar iyi olsan okadar tepene çıkıyorlar. bu konu mahremdir utanmadan soruyolar ya

kontrollerine de esin yerine kayinpederinle gitseydin

Benim fikrim gelmemeliydi..

kontrollerine de esin yerine kayinpederinle gitseydin
O konuda geçti aslında:)) oğlumu boşuna işten alı koyuyosun maaşından kesiliyo. Ben geleyim bundan sonra seninle dedi. Bende bana kalsa tek başıma gitcem öyle daha rahat ediyorum ama oğlun yanımda olmazsa içi rahat etmiyomuş anne. Mecbur beraber gidiyoruz dedim

Ya desene ona senmi benim eşimsin diye şu kadına bak delimi ne

Ya desene ona senmi benim eşimsin diye şu kadına bak delimi ne
ruh hastasi ya

Ayyyy ne disini sokmesi ben azrail olup canini almak istiyorum yuzunu gormeyim lafi agzina tikiyim istiyorum ama yok benden bisey olmaz boyle der der sonra susarim sonrada sustum cevap vermedim diye kendimi yerim

Okadar ayipki yaptigi sizin özeliniz o

Ona neymis sizin cinsel hayatinizdan ne kadar cirkin bir laf etmis siz orda caninizla ugrasiyorsunuz

canım aynı sorunu bende yaşadım ama bizimki çocuklu ortamlarda laf açılırdı laf vururdu ben en son 2 ay önce misafirlerin yanında laf vurunca daha 1yıl düşünmüyoum evleneli 1.buçuk yılı geçti ama en az 3 yıl dedim gözlerini değiştiirerek hıııı dedii yeter gezdiniz tozduğnuz 1tane olsun anenlerin ilk torunu bana göre bişyi yok 14.cü torun olcak dedi ama nasıl sinir oldum hırsımdan eşime yapmıcam dedim bana taktı herkez dedim aradan 2 hafta geçti hamile oldugumu duydum 5ay denedik olmamıştı vazgeçtim tekrar korunmaya başlamıştım aradan 2ay sonra 1 kazayla oldu şuan 3 aylık hamileyim duydugumda sevineceğime üzülmüştüm ağlamıştım bu kadın demişte ben yapmışım gibi oldu dedim ama hayırlısı kısmet artık duymazdan gel boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…