kaynanamin o konusan agzindaki disleri sokmek istiyorum:D

nickbulamadimki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
52
27
34
bekarken aman birini bulsun evlensin evlenirsin aman bi tane dogursun duzenin illa boyle mi islemesi gerekiyo? kisinin kendine ait dusunceleri planlari olamaz mi?konuyu ozetlemek gerekirse gecen gun annem beni ziyarete geldi.kv de tabi.konu bebekten acildi(5aylik evliyim)annem daha erken biraz hayatlarini yasasiinlar dedi.kv de aaa daha ne yasicaklar valla ben cok istiyorum dedi.bugun de annem dogurma dedigi icin dogurmadigimi dusundugunu anneme bozuldugunu soyledi.korunmani isteemiyorum ne yalan soyliyim dedi bende bi cocugun sorumlulugunun baska biseye benzemedigini zamani gelince oda olucak elbet dedim.bu konuda da ne annemin ne baska birinin soz sahibi olmadigini buna ben ve esim karar veririz ancak dedim.halbuki cocuk dusunuyoruz 3aydir korunmuyorum.ona bunu soylesem bu sefer acaba niye olmuyo sorun kimde acaba doktora mi gitsen demeler baslicak...kendimi baski altinda hissedicem.sizce haksiz miyim? neden iki kisinin hayatina bu kadar mudahale edilir ki? herkes soz sahibi olucaksa biz niye evlendik?

evliliğinize zarar vermiyorsa, eşinizi doldurup üstünüze gelmesine neden olmuyorsa bırakın konuşsun dursun.. siz ciddiye alıp cevap verdikçe fikirlerinin önemsendiğini, hiç değilse düşünüldüğünü sanıp konuşmaya devam eder..
mesela benim kayınvalidem çok bir şeye karışan biri değildir. ama ben doğum yaptıktan sonra sütüm az oldu doktor tavsiyesiyle bebeğime mama vermek zorunda kaldık.. bir gün bi baktım eşime emzirsin emzirsin emzirdikçe süt gelir diye sıkıştırıyor.. bana da bir iki kere söyleme gafletinde bulundu.. bebek ağlıyor herhalde acıktı hadi emzir dedikçe ben mama yapıp verdim.. sonra baktı ki benim bir düzenim var emzirme saatim, mama saatim var, onu da dinlemiyorum susmak hatta benim düzenime uymak zorunda kaldı..

Çok yüz göz olmuşsunuz. Kayınvalideyle korunma konuları falan ne o öyle. zamanı gelince olur deyip geçiştirseydin keşkr

Evliligime degil bana zarar veriyo.soguyorum iyice bunu kisiligime hakaret olarak goruyorum cunku

Ne var bunda?Benim kayınvalidem de sorardı sürekli daha düşünmüyor musunuz diye.İlk bir sene düşünmedik,ilk birkaç ay da doğum kont. hapı kullanmıştım.Hatta birinde hap kullanırken gördü :) bunu sen içme bence kuzum,oluversin bi tane kuzumuz dedi :) Hoşuma bile gitmişti.Tabii yaklaşım da önemli.benim kayınvalidem çok ciğerlidir :)

Bence çok Haklısın nedense bizim toplumda herkes herşeye müdahil olmaya bayılıyor .... Bende senin gibiyim karı kocayı ilgilendiren konular hakkında yorum yaptıkça sinir oluyorum zaten iyiden iyiye soğudum ama bu bilinç yapı görgü meselesi ... Sinir olsanda duymak zorunda kalıyorsun işte yapacağın en güzel şey hiç takma cevap verme bildiğini oku bi süre sonra vazgeçer herhalde konuşmaktan ....

Iste arada fark var.korunmani istemiyorum demekle sirin bi sekilde sen icme bunu demek arasinda daglar kadar fark var.o istiyo diye cocuk mu dogurucam ya!anneme bozulmasi da cabasi...

Koyun gibiyiz mubarek..

Mesafeli olun derim. Benim kv de de arada söylerdi böyle şeyler. Duymamazlıktan gelip konuyu değiltirirdim. Yinede yılmadı gerçi.
Hatta hamileyken bulantılarım çok kötü. İkide bir acillik oluyorum. Hastanede yatmalar falan. Kv dem bana hastayım diye oğlunun cinsel ihtiyatlarını ihmal etmememi söyledi. Şok geçirdim. Koskoca insanlarız bu konuda kimsenin aklına ihtiyacımız yok diye sert çıktım bi daha ağzını açmadı.
Kendilerini ilgilendirmeyen konulara burnunu sokmasalar olmaz

cok afedersin ama YUH demek istiyorum.erkek anneleri varsa burda bu konusmalar ornek olsun onlara

al bir şok daha

Aynı duyguyu bende dün yaşadım. yani başlıktaki gibi. :)
Akşam için misafirlerimiz gelecekti. poğaça yapmıştım. eşim sabah tadına baktı pek beğenmedi. ki adamın ağız tadı belli olmuyor. öyle herşeyi de beğenmez. poğaca ile arası da yok. neyse öğlen ıspanakların yokluğunu farkettim. hemen anladım. benimki gitmiş anasından börek yapmasını istemiş. akşam geldi. sırnaşıyor hemen. biliyor farkında yaptığının. yüz vermedim. ne bu surat dedi. yok bişey dedim. laf böreğe geldi. yufkaları gördüm annemdede aklıma geldi dedi. bende bugün yufka almıştım dedim.
annesi getirmedi. normalde yaptığı yemeği falan oğlu gelmeden getirir. üst katta oturuyor. eşim gitti aldı. birde yanına tatlı yapmış. o nerden çıktı onuda mı sen istedin dedim. hayır dedi.
kıskanıyorsun falan dedi gülerek.
misafirleri sanki balkonda bekliyormuş gibi yukarıdan daha kapıyı çalmadan hoşgeldiniz dedi. yarım saat sonra geldi. erkekler balkona çıktı o geldikten sonra. o ve misafir sıhbet ettiler. ben sesimi bile çıkarmadım. bir ara moralin bozuk gibi dedi. yok dedim. sonra kalktı gitti. misafirlerde onun ardından gittiler.
eşim misafirler gidince iyiki anam gelmiş yoksa suspus otururdunuz dedi. yaaa.. dedim. yine gözlerim doldu. zaten her laf herşey dokunuyor bu ara. hamileyim galiba ondan. kadına o akşam öyle kızdım ki.. her lafı herşeyi battı. oysa eşime de kızmam lazım. onada kızdım surat astım ama kaynanama daha fazla oldu. diyorum kadın iyilik yapmış. kötü düşünme. hatta bir ara misafirin çocuğuna meyve suyu verelim dedi. içimden he benim aklıma gelmemişti de mi... dedim. çocuk çay içmişti. yine çay istiyordu. bir ara misafirn çayı bitmiş görmemişim. bana diyor çay istemiyor mu filancı diye. kalktım koydum. hepsi üstüne mi geldi uyuzluklarının anlamadım. yada bana dediğim gibi herşeyi battı.
şimdi geçti şükür. ama o akşamdan beri görmedim kendisini daha. o da gelmedi.
ablama anlatmak istedim yine ağlamaklı oldum yapamadım. şimdi benzer bir konu görünce içimi dökmek istedim. Kusura bakmayın.

Biraz senin alinganligin biraz esinin patavatsizligi biraz da kaynananin sana surekli biseyler soylemesi :) kv taniyomuydu misafirlerini?tatli yapip gondermesi hos bisey, dusunmus seni.fakat gelip sizinle oturmasini kavrayamadim.ne isi var ?siz gencsiniz.belki siz rahatsiz olmazsiniz ama misafiriniz rahatsiz olabilirdi bunu da dusunmesi lazimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…