- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Bibitmediniz
-
Benim eşimin ailesi de sürekli neden aramıyorsun ara halimizi sor çok konuşmayalım ama her gün ara minvalinde şeyler söylüyorlardı üstelik sadece onun için de değil işte yemek yaparken nasıl yapayım diye kv yi arayacakmışım diğer eltim sürekli arayıp soruyormuş anne ne kadar koyayım nasıl yapayım diyeArkadaşlar kaynanamla öyle aşırı problem yaşayan biri değilim çünkü son bir aydır çözdüm ben direkt nasılsam öyle konuşurum o ise benim yanımda siz nerde mutluysanız orda yaşayın oğlu ile konuştuğunda torunun büyüdüğüne şahit olmak istiyoruz buraya taşının diyor . Buna benzer ikili oynadığını yeni farkettim. Her neyse sürekli oğluna eşin beni neden aramıyor diye sorar bana da soruyor neden aramıyorsun ve neden dediği de haftada 2-3 gün görüşürüz o hergün istiyor . Asıl konuya gelince ben birazcık konuştuğumda oğlunu soruyor neden sesi çıkmıyor biraz ona ver o konuşsun halbuki arada konuştuğu veya benden önce muhabbete girdiği çok oluyo amacı ne ben anlamadım.
Mesafeli ol iyi niyetli değil...Arkadaşlar kaynanamla öyle aşırı problem yaşayan biri değilim çünkü son bir aydır çözdüm ben direkt nasılsam öyle konuşurum o ise benim yanımda siz nerde mutluysanız orda yaşayın oğlu ile konuştuğunda torunun büyüdüğüne şahit olmak istiyoruz buraya taşının diyor . Buna benzer ikili oynadığını yeni farkettim. Her neyse sürekli oğluna eşin beni neden aramıyor diye sorar bana da soruyor neden aramıyorsun ve neden dediği de haftada 2-3 gün görüşürüz o hergün istiyor . Asıl konuya gelince ben birazcık konuştuğumda oğlunu soruyor neden sesi çıkmıyor biraz ona ver o konuşsun halbuki arada konuştuğu veya benden önce muhabbete girdiği çok oluyo amacı ne ben anlamadım.
Ben her gün konuşurumKv haftada 3 kez aranır mı ya delilik bu ihtiyaç halinde aramak yeterli
ben kv hiç aramam bi durum gerekmedikçe çünkü ilk evlendiğim zamanlar arıyordum 2 dk bile sürmüyor konuşmamız agzindan zorla laf alır gbi konuşuyordu. Sonra bigun dediki Bn telde konuşmayı sevmiyorum o günden sonra bidha hiç aramadım. Simdi kendi arıyor oda görüntülü torunlarını görmek için vlla bazı insanlar çok dengesiz allahtan bnmki arama muhabbeti yapmiyor. Çünkü kendi baştan syledi bna telde konuşmayı sevmiyorum dyeArkadaşlar kaynanamla öyle aşırı problem yaşayan biri değilim çünkü son bir aydır çözdüm ben direkt nasılsam öyle konuşurum o ise benim yanımda siz nerde mutluysanız orda yaşayın oğlu ile konuştuğunda torunun büyüdüğüne şahit olmak istiyoruz buraya taşının diyor . Buna benzer ikili oynadığını yeni farkettim. Her neyse sürekli oğluna eşin beni neden aramıyor diye sorar bana da soruyor neden aramıyorsun ve neden dediği de haftada 2-3 gün görüşürüz o hergün istiyor . Asıl konuya gelince ben birazcık konuştuğumda oğlunu soruyor neden sesi çıkmıyor biraz ona ver o konuşsun halbuki arada konuştuğu veya benden önce muhabbete girdiği çok oluyo amacı ne ben anlamadım.
Müstakbel eşim bana böyle dese, bir tartışma konusu daha çıkar sanırım. Neden yemek yaparken nasıl yapayım, ne kadar koyayım diye anneni arayayım? Sen benim yemeğimi mi beğenmiyor musun diye cevap verirdimBenim eşimin ailesi de sürekli neden aramıyorsun ara halimizi sor çok konuşmayalım ama her gün ara minvalinde şeyler söylüyorlardı üstelik sadece onun için de değil işte yemek yaparken nasıl yapayım diye kv yi arayacakmışım diğer eltim sürekli arayıp soruyormuş anne ne kadar koyayım nasıl yapayım diyeneyse bunlar dedikçe ben aramadım dedikçe aramadım şimdi eşim ararsa konuşuyorum onun dışında hiç aramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?