canım eşim gitmemi istemiyo ki zaten ama gelde bunu ANASINA anlat kadın anlamıyoki ne yapsın eltim var yanında hemde sürekli orda çıkmıyo onlardan ama benim dedigim gibi çocugum yokya eltimde iki tane var sırf ondan yapıyo.
Katiliyorum. Cözüm de sen de, yani esine fikrini belirtmen.Eşinizle aranız bu konu problem olmuyorsa neden gidiyorsunuz ki istemediğiniz halde..:uhm:
Annesidir tamam,anlıyorum ama madem üzülüyorsunuz, istemiyorsunuz,eşiniz de karışmıyorsa gitmeyin..
canım eşim gitmemi istemiyo ki zaten ama gelde bunu ANASINA anlat kadın anlamıyoki ne yapsın eltim var yanında hemde sürekli orda çıkmıyo onlardan ama benim dedigim gibi çocugum yokya eltimde iki tane var sırf ondan yapıyo.
merhaba arkadaşlar beni biraz sakinleştirirmisiniz eger sakinleşmesem akşam eşim eve gelince fena kapışıcaz.
belki ne var derseniz bumu sorun dersiniz ama öle degil işte az önce eşim arıyo annem aradı salça yapacakmış seni yardıma çagırıyo
ya arkadaşlar basit gibi gözüküyo ama kaynanam beni hiç aramaz böyle konularda oglunu ararki oglu ya emegi geçti o nasıl olsa o benim annem der karısını yollar düşüncesi ile hep onu arar
eşimde garibim ne yapsın ortada kalıyo ya söz konuşu yardıma gitmem falan degil inanın ben elimden geldigince bişiler yapıyorum
ya ben şimdi gidicem ist den bursaya bir kaç gün duracam geri gelecem bayramda tekrar gidicem
ya arkadaşlar ne yalan benim borç gırtlakta benim iki defa gidip gelmem dünyanın masrafı ya buzluga bişi koymak ister şrmn gelsin turşu yapar şrmn gelsin evde temizlik yapılacak şrmn gelsin
ben ona yakın degilim o bursada oturuyo ya gece sahura kalkıp yemek hazırlayacak iftara yemek hzırlayacak beni çagırıyo bir ay boyunca ben ordamı kalıcam
ya benimde eşim var burda sen kadınken kalkmıyosan o erkek tek başına bütün gün işte yoruluyo nasıl kalksın dimi ya bide beni hiç aramaz hep ogluna der bıktım artık benim salçaya falan ihtiyacım yokk istemiyorum benim annem sagolsun hepsini yapar ben kaynanam tarafından hizmetçi muamelesi görmekten bıktım ya ne yapıyım sizce gidiyim mi?
ya benim çocugum yok istiyoki ben hep ona hizmet ediyim
ya valla arkadaşlar bazen okadar sinirleniyorumki sırf senden kurtulmaya çocuk yapıcam diyorum
ama bişi degişmeyecek ki ben nasıl olsa hamalım onu taşırım bana yardım edin ne nolur ben onun işlerini yaptıgım halde beni her fırsatta ya anneme yada eşime şikayet ediyo offff ne olcak şimdi ne yapmalıyım sizce.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?