Arkadasim sizin adiniza geldiginiz duruma üzüldüm. k.v gercekten size kötü davranmis. Ama burada k.v den cok esinize kizdim. Esiniz daha suclu neden k.v. söyledigi herseye yapiyor hatta size siddet uyguluyor. Bu kadar mi acimasiz... Hic bir bayana el kalkmaz ama hamile bayana hic hic kalmaz...Siz bu durum karsisinda sizin tutumunuz ne oldu ? Bu kadar siddet görmenize ragmen esinizle birlikteniz ... Sizi yargilamiyorum lütfen yanlis anlamayin.... kendimi suçluyorum bazen bunlara nasıl izin verdim diye gurur yaptım ailemin evine dönemedim ozaman 7 aylık hamileydim. çocuk doğana kadar katlanırım ondan sonra başımın çaresine bakarım diye düşündüm.hep içime attım. herkes istediğini yaptı ben cevap vermedim kimseye uymadım.eşimin ve ailesinin sorumsuzlukları sonra çocuğu alıp birsüre sonra ailemin evine döndüm 3 sene ailemle yaşadım tabii bu arada boşanmadım.hiçbişey yokmuş gibi bize glip oturup çay içiyodu birde yılbaşlarını bayramları tatilleri bizle geçirdi maddi yönden benim aileme muhtaç oldu.kendi ailesi sırtını döndü ortada kaldı.yani gene benim başıma kaldı ben çocoğumu büyüttüm şimdi 4 yaşında tekrar evime döndüm.eşim daha iyi bir işte çalışıyor bol kazançlı.ama ona ve ailesine hiçbir zaman hakkımı helal etmiyorum sadece kızım babasını çok seviyor onun için bu saatten sonra kimseye eyvallhım yok.kötüde olmam çünkü umrumda bile değiller.ama kim nederse desin benim kaynanm aklı başında olgun davransaydı oğlu suçlu olsa bile ben bunları yaşamazdım.
İlahi adalete inananlardanım canım. Allah kötülük yapanın yanına bırakmaz. Sen kızın için doğru olan neyse onu yapmaya devam et.Bence çok iyi bi anne ve çok iyi bi eşsin..