• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamdan nasıl kurtulabilirim

Gamzeky1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
15
12
3
Merhabalar.Başımda çok büyük bir dert var.Kayınvalidem kendi evi olmasına rağmen bizimle yaşıyor.ilk aylarda bir şey demiyorudum.Ama bıktım artık. Diğer eltime 1 ay bile gitmedi.Resmen başımıza kaldı.Eşimde birsey demiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.Çok çaresizim kızlar.O kadar anlayışsız ki herseyimize karışıyor.Resmen huzurun kalmadı.Sonuçta tek evladı eşim değil.Eşimin annesi diye birşey demek istemiyorum ama dayanamıyorum artık.Bıktım.Acil yardım bekliyorum kızlar

Eşiniz neden bir şey demiyor?
Eşinize artık evlenip sizin ayrı bir AİLE olduğunuzu söyleyin.
Onunla başbaşa kalmak istediğinizi söyleyin
Annesiyle beraber yaşayacaksanız neden ayrı ev açtığınızı sorun.

Sular bulanmadan durulmaz. Malesef bir tartışma çıkmadan çözülebilecek gibi görünmüyor. Eşinle güzelce konuşmaya çalış. Biraz tatsızlık illa ki çıkacaktır ama eşinin de kv'denin de bunun ayrımını yapması lazım artık.

annemi trenden nasıl atarım diye bir film vardı o aklıma geldi başlığı görünce:KK53::KK53:

bence hasta ya da çok yaşlı değilse söylemekten başka çaresi yok
Sürekli hastaymiş gibi davranıyor fakat doktora götürdük kaç sefer hiçbir şeyi yok gayet sağlıklı fakat rol yaptığını düşünüyorum

Insan evinde ne rahat yatar ne rahat dusa girebilir ne yemek yapabilir ne de gonlunce sevisebilir ya cok sacma. Hic kimse demiyor mu ne isin var senin onlarla kendi evine gecsene diye. Bu ne dusuncesizlik yahu! Ilk onceden dis gecirmek mi daha iyi bilemedim ki.
Çok haklısın herseye burnunu sokar oldu

Pazarda haşere ilacı satanlarda kaynana tozu satılıyor içecegine 1 kaşık kat toptan temilik olur :) şaka bi yana cok zor kaynanayla yaşamak. Eşinle konuşmalısın. Bu sorunu çözmen için

Sular bulanmadan durulmaz. Malesef bir tartışma çıkmadan çözülebilecek gibi görünmüyor. Eşinle güzelce konuşmaya çalış. Biraz tatsızlık illa ki çıkacaktır ama eşinin de kv'denin de bunun ayrımını yapması lazım artık.
Birkaç defa tartıştık fakat o kadar yüzsuzki zannetmiyorum gideceğinı

Back