Merhabalar.Başımda çok büyük bir dert var.Kayınvalidem kendi evi olmasına rağmen bizimle yaşıyor.ilk aylarda bir şey demiyorudum.Ama bıktım artık. Diğer eltime 1 ay bile gitmedi.Resmen başımıza kaldı.Eşimde birsey demiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.Çok çaresizim kızlar.O kadar anlayışsız ki herseyimize karışıyor.Resmen huzurun kalmadı.Sonuçta tek evladı eşim değil.Eşimin annesi diye birşey demek istemiyorum ama dayanamıyorum artık.Bıktım.Acil yardım bekliyorum kızlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynanamdan nasıl kurtulabilirim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Onun derdi ev degil bence derdi bizimle ben öyle düşünüyorum.Kayınvalidenin evine sen geç.
- 28 Aralık 2015
- 383
- 911
- 103
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
- 158
- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
Hmm izleyeyim filmiannemi trenden nasıl atarım diye bir film vardı o aklıma geldi başlığı görünce
bence hasta ya da çok yaşlı değilse söylemekten başka çaresi yok
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Sürekli hastaymiş gibi davranıyor fakat doktora götürdük kaç sefer hiçbir şeyi yok gayet sağlıklı fakat rol yaptığını düşünüyorumannemi trenden nasıl atarım diye bir film vardı o aklıma geldi başlığı görünce
bence hasta ya da çok yaşlı değilse söylemekten başka çaresi yok
Çok haklısın herseye burnunu sokar olduInsan evinde ne rahat yatar ne rahat dusa girebilir ne yemek yapabilir ne de gonlunce sevisebilir ya cok sacma. Hic kimse demiyor mu ne isin var senin onlarla kendi evine gecsene diye. Bu ne dusuncesizlik yahu! Ilk onceden dis gecirmek mi daha iyi bilemedim ki.
- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
Sürekli hastaymiş gibi davranıyor fakat doktora götürdük kaç sefer hiçbir şeyi yok gayet sağlıklı fakat rol yaptığını düşünüyorum
bana da kasıtlı geldi, çok misafirperver davranma sen de, belki sıkılır gider
Evde yalnız kalmak istediğiniz söylüyor.Ah rahmetli kayınpederim yaşasaydi böyle mi olurduKendi evinde kalmamak icin sebep ne gosteriyor?
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Siz yeni mi evlisiniz?Evde yalnız kalmak istediğiniz söylüyor.Ah rahmetli kayınpederim yaşasaydi böyle mi olurdu
Esinize soyleyeceksiniz tatli bir dille baska caresi yok. Tek evladi esiniz degil sonucta
- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
Kayınvalidenin evine sen geç.
Hiç güleceğim yoktu
- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
Sevişme sesi çıkar gecelikle gez geç kalk banyoya gir rahatsız olup gider belki
bence hiç sevişmesin artık..
Birkaç defa tartıştık fakat o kadar yüzsuzki zannetmiyorum gideceğinıSular bulanmadan durulmaz. Malesef bir tartışma çıkmadan çözülebilecek gibi görünmüyor. Eşinle güzelce konuşmaya çalış. Biraz tatsızlık illa ki çıkacaktır ama eşinin de kv'denin de bunun ayrımını yapması lazım artık.