Kaynanama nasıl davranmalıyım tecrübeli gelinler bir akıl verin.

Bazen kirilmamak için kirmak gerekir. Bazı şeylerin önüne geçmezseniz sonrasında gecemezsiniz zorlanırsınız. Haklı olduğunuz bir konu da gerekirse tartışma olsun tartışında. Böyle giderse geminiz çok su alır.

Benimki de aynı senin kaynanan gibi çocuk doğduktan sonra evden çıkmam yok ben ona bakarım sen işe başladıktan sonra ben her şeyi yaparım falan diye atıp tutuyordu çocuk doğduktan sonra sağ olsun yardım etti ama belli bir zaman sonra evim de evim diye tutturup pek gelmemeye başladı işe başladım çocuğa bakmaya geliyor onda bile Ay çok yoruldum öyle böyle oldum diyor yani yılmış durumda sen merak etme kimse çocuğunu öyle canı istediği gibi oraya buraya alıp gidemez istese bile o çocuk seni arar her zaman rahat vermez. Sen duymazlıktan gel bazı şeyleri

kayinvaliden cocuk icin senle savasacaga benziyor.bazi kaynanalar torununu evlat gibi gordugu icin annesini kabullenemiyorlar.baştan sınır ciz izin verme yoksa omur boyu cocugunun pesinde kosarsin.cocugunda tam bir neneci olur

Kayınvalidenizi karşınıza alın ve uygun bir dille konuşun çünkü çocuğa öğütlediği şeyler gerçekleşmemeli. Lütfen normalleştirmesin sizin saçınıza asılan, tokatlayan, tekmeleyen bir çocuk istemezsiniz herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…