Kaynanama nasıl davranmalıyım tecrübeli gelinler bir akıl verin.

yorgunmermi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
19
3
1
27
Hanımlar pazartesi günü sezaryen olacağım.Ailemizden uzakta yaşıyoruz.15 16 haftalık Hamile iken kaynana gile izne gittik.Ve hamile olduğunu söylediğim zamandan itibaren ben çocuğu alıp gezecem sen de yanında süt için geleceksin gibisinden laflar etti ilk başlarda da içim içime sığmadı o zamanda da gülüp geçmiştim.Annesinin saçını başını çektircem annesini şikayet edeceğim gibisinden luzümsüz konuşmaları olmuştu.Şimdi de çocuğu alıp Mardin’e gezmeye gidicem bunu edecem diyip hayal kuruyor(.Çok çocuk istemişler Kv hastalığı yüzünden 2 çocuk yapıp bırakmışlar.24 yaşında kaynım var çocuk seviyorlar ama ) Bu beni artık sinir etti.İçten içe kuruldum açıkçası kırılmasınlar diye laf etmiyorum ama bebeğim olmadan elimden alacak gibi hissediyorum hormonların etkisiyle tabiki.Tavrım nasıl olmalı ?Bebeğimin düşük tehlikesi vardı ve bebek istediğimiz zaman 6 ay uğraştık sonunda oldu ve annelik iç güdüsü ile böyle oluyor biliyorum ama söz geçiremiyorum.

Öncelikle hiç kimse sizin elinizden bebeğinizi alamaz, bunu unutun.
Annesinin saçını çektireceğim, annesini şikayet edeceğim gibi cümlelerin gerçekleşmesinin önünü de ileride almalısınız.
Sınır çizeceksiniz, bu çocuğun annesi benim ve her şey benim kurallarıma uygun olacak diyeceksiniz.
Gerekirse her seferinde bıkmadan, usanmadan aynı kararlılıkla ve netlikle bunu kafalarına sokacaksınız.

Ay hormonsal bir değişimim yokken bile sinir oldum söylenenlere. Bir de öyle bir durumda olsaydım düşünemiyorum. Allah kolaylık versin size İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Onun anladığı dilden konuşun tersleyin benimki de doğuma gelip bebeğin yanında yatacağım diyor ben de emzirirsin o zaman çok içinde kaldı ise tıp gelişti ben masrafları karşılarım sen yap falan diyorum. Geçen de de beni seçer vs dedi oğlum için seninki bile beni seçti evlenmek için sizle konuşmayı kesti dedim sesi çıkmadı daha

Çocuk doğduğu andan itibaren nasıl sinir cizersen öyle gider, sen net anne ben dinlenip bebeğimle ilgileneyim sen diğer işlerle ilgilen de bu davranışın net olursa kimse alamaz ama sen emzirip alın diğer işlerini yapin dersen ev işlerine dönersen tam korktuğun olur emmeden emmeye alırsın lohusa halinle canin çıkar sinir de cabası, sinirlendim doğru düzgün anlatabildim.mi bilmiyorum emzirdim hemen gazını hallet verme şöyle kavusana kadar ne çektim vermek istemiyorum de bu normal kimse de laf edemez ederse kalksın gitsin evine

Eşiniz annesini uyarsın.

Siz de kırılmasınlar diye uğraşmayın.

Ben başkasının lafını takmam ama bu kadın dediklerini yapmaya çalışırmış gibi geldi.
Zaten laf sokması meşhur ben oralı bile olmam güler geçerim.Bundan cesaret alıp yapıyor zaten hata bende.Eşime demiştim bana böyle yapmasın diye o da söylemiş.Gittiğimizde bi garipti zaten.Lafın arasında doğumdan sonra bak gör değişecek diyip tehdit etti resmen beni.Çalışan biriyim ve hiç bir şeyden korkan biri değilim gözüm karadır eşimi seviyorum ama böyle olursa sonu iyi olmaz.

Ben de öyle düşünüyorum bana yardımcı olacaksanız evi halledin Bakımını ben yaparım diyeceğim

Ben de öyle düşünüyorum bana yardımcı olacaksanız evi halledin Bakımını ben yaparım diyeceğim
En doğru hareket bu sadece emzik yapmalarına müsade etme herşeyi kendin yap hem alışman için önemli zaten ilk baglar ilk temaslar sana güveniyor başkasına değil onlar ev işlerini idare etsin yeter en azından bı çorba yapsa yeter

Bu konuyu başka nickle acmissiniz. Önce ona cevap verin sonra yeni konu açın bence. Daha annenizin namusunu savunamıyorsunuz bir de çocuk yapıyorsunuz.

He diyip geçin, babası bile alamaz bi annenin elinden çocuğunu, babaanne kim?

Benim kv uyurken bebeğin yüzünü örtmek istedi. Bebeğim de şapka giydirince bile ağlıyor kafasında yüzünde bişey olsun istemiyor, yüzünü örtünce çığlığı basıyordu. “Çocuğun yüzünü örtmeseniz elinizden alırım”diye bir laf etti. Ben lohusa kafası bişey diyemedim. O anda ama beni son görüşü oldu 8 aydır görüşmüyorum kafam çok rahat

Kursun dursun hayal senin bebeğin sorumluluk sende annesi de sensin .. sevsin baksın eywallah ama o saçma laflar biraz fazla kaçmış haklısın. Bidaha bişey derse zaten ben annesiyim hep yanında olucağım felan de bence lafı vur gitsin çizgisini bilmeli şimdi git eşine söyle desem eş herzaman anneci olur yani çoğu öyle savunuyolqr hemen o yüzden kendin hall et boşuna eşinle kötü olma mümkünse de kendi ailen yanında olsun annen hayattaysa bence onunla paylaş o yanında sürekli olursa pek fırsat kalmaz ona

Ay cıldırmış millet dert arıyo şoklardayım 8 aydır bebeği de mi görmedi kvdeniz acaba çok iyi yapmışsınız saçma sapan hareketler tavırlar

Ay cıldırmış millet dert arıyo şoklardayım 8 aydır bebeği de mi görmedi kvdeniz acaba çok iyi yapmışsınız saçma sapan hareketler tavırlar
Babasıyla 1,2 saat gidip geliyorlar, hala eşimle görüntülü konuşurken “ay çocuk aç kalmış gözlerinin içi küçülmüş açlıktan, elini emiyor aç mı?” Deyip duruyordu gidip başka odada oturuyorum sesini duymamak için

Şuan şaka olarak diyor ama önüne geçmezsem yarın maalesef bunu yapar kendine de hak bulur onu kırmadan inceltmesene söylemekte fayda var ki eşinize söyleyin o da annesini bu konuda uyarsın sizin yanınızda ben bebeği alıp gidicem gibi laflar ettiğinde ben uygun götürürsem gönderirim annecim çocuğumun söz hakkı bana ait gibi gülerek cevap verin yoksa baş edemezsiniz

Boşver iyi yapmışsın duymamak en iyisi eşin bişey demiyor mu ya ay bu erkekler niye böyle anacı oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…