- Konu Sahibi Brodydalle
-
bu yukarda saydıklarınızın hiç biri eşinizin ailesiyle bağları tamamen koparmanız için yeterli sebep değil.kızlar çok kararsızım eşimin ailesiyle uzun zamandır konuşmuyorum evime çağırmıyor ben gitmiyorum. çünkü beni çok üzdüler yazarsam sayfalar alır kısaca: beni eşime kötülemeler, evlenirken hiç yardım etmemeler ve para yok deyip balayına göndermemeler tüm bunların üstüne kendi eşyalarını yenileyip tatile çıkmalar, altınlara göz dikmeler, küsmeler sonra tüm borçlarımız bitince hadi barışalım yapmalar, her pazar aramadan çat kapı gelmeler......
:
aaaaaa sen ailenimi sildin onun için.ozaman işler değişti kesinlikle gitme.önce eşin ailenin kalbini kazansın sonra senden ailesiyle görüşmeni talep etsinklava:
bu yukarda saydıklarınızın hiç biri eşinizin ailesiyle bağları tamamen koparmanız için yeterli sebep değil.
bu bakımdan haksızsınız.
fazla samimi olmazsınız,özel günler dışında çok fazla gitmezsiniz,ani gelişlerinide idare etmeye çalışırsınız olur biter.balayınada daha sonra kendi paranızla çıkardınız.
bütün bunlar yüzünden eşinizin ailesini silmeniz ve eşinizi çaresiz bırakmanız çok yanlış olmuş.
siz ailenizi eşiniz yüzündenmi sildiniz?eşiniz ailenle görüşmeyecekmisin dedi?
sanırım bu sizin tercihiniz.eşinizdende aynı şeyleri talep etmeye hakkınız yok.
ben sizin yerinizde olsam bayram hatrına giderim.çok samimi olmak zorunda değilsiniz.bayram bi başlangıç olabilir.bundan sonrada özel günlerde gidip gelmeye başlarsınız.
diğer türlü dedimya kusura bakmayın ama haksızsınız:1closedeyes:
topik sahibi arkadaşın kendi ailesini silmesinde eşinin ne gibi bi payı olabilir?
eşimi sil demiş.?
kendisi ailesinin gönlünü almalı eşi değil...eşide yanında durabilir tabi ama aileyi silen kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?