Eşime ya boşanalim ya devam edelim ben bazı şeyleri annenden duymak istemiyorum dedim.Esim düğünden sonra oturacağımız eve taşındı.Ve taşındığından beri bana cemkirmiyor.Oglen 12 de kv beni aradı.Baya baya hakaret etti.Sen buraya gelin geleceksin tek dedi.Sana cehennemi yasatirim dedi.Babama anlattım.Esime anlattım.Babamla güzelce konuştu kv.Esimle de anlaştık.Artik maddi noktada kimse bize yardim etmicek.Kendimiz çalışıp alicaz.Anlastiktan sonra kv bana mesaj atmış.Sen benim için bittin.Gelinim değilsin.Ne evine gelirim ne kabul ederim.Dugun ve kinaya gelmicem dedi.Gelmemesi eşim adına üzülürüm.Esimde artık takmıyor.Kadin bezdirdi.Ama ben şuan seviniyorum beni hergun arayıp psikolojimi bozdu.Esimle aramı bozdu.Bosanma seviyesine geldik.Duymadigim laf kalmadı.En son babama laf etti.Artik dedim benim sabrım taştı.Esimle konusucam ya bosanicam ya devam dedim.Esim ben devam etmek istiyorum.Anneme bakma dedi.Her diyen her dediğini yapmaz.Esip gurleme noktasında.Blof yaptığını düşünüyorum.Gelip gelmeme noktasında.