Kaynanam

Serzeniss0035

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
10
8
16
40
Selam hanımlar
Sıteyı uzun zamandır uye olmadan takıp edıyordum konu acmak bu guneymış.dun kaynanamla bıraz atısır gıbı olduk fıkırlerınızı almak ıstıyorum ben mı cok abartıyorum
Gecenlerde kaynanama gıttık baya oturduk acsanız yemek hazırlayayım dedı tokuz dedık neyse ordan cıktık avm gıttık yemegımızı orda yedık yemekten oncede story atmıstım yemek katında ama ortada yemek falan yok yedıgımı cekıpte atmakta huyum degıldır sadece bomerang oluyor ya oyle bısey atmıstım yemegı beklerken etrafın fotosu gıbı bız bunun ustune kayınvalıdemle konustuk bızde yemedınız oraya gıttınız dedı bende orda acıktık .yemeklerı falan da muhtesem dı dedım bıdahakıne senlede oraya gıdelım dedım tamam dedı hatta bızden sonra oda kayınpederle aynı yere gıtmıs yemek yemısler neyse dun de oturuyorz kaynanmda ıste esımın teyzesı yedıgını ıctıgını story yapıo sureklı bızde bu mevzuyu konuşuyoruz bende sevmem falan dıyorum esımde sacma buldugunu falan soledı.neyse aradan 1 yada 2 saar gectı kalkacaz .kaynanam dedı yıne bısey yemedınız yoksa dışarı gıdıp dısarda yıyeceksınız gecen yedınız duruma attınız dedı .esımde bana söylenmeye basladı biride bu yedıgını ıctıgını paylaşan falan dedı ..attıgım story nasıl bısey oldugunu bılmeden .bende kaynanama dondum neden araya fıtne sokuyorsun falan dedım kalktım ayagı allah askına dur falan dedı wc gıdecem dedım sonra hıc yuzune bakmadım hadı gıdelım dedım esıme Cıktık esım de neden kadına trıp yapıon dedı .hakettı dedım bılerek yaptı aramızı bozdu dedım sızce haklımıyım karısık olduysa kusura bakmayın anlamadıgınız yer varsa yazarım tekrar telefondan yazdım uzgunum

Valla burda araya fitne sokan kv değil
Kadın orda yemeyip dışarı çıkınca yemenize kendince alınmış olabilir ama iş eşinde bitiyor
"Ne var ki bunda anne? Burda aç değildik avmyi gezerken acıktık birşeyler yedik. Neden alınıyorsun sanki yemek yemediğimiz yer mi" diyebilirdi
Ama kalkmış bi story atan da bu işte diye asıl fitneyi o sokmuş aranıza
Kolay yoldan kvyi suçlamak işine geldi üzgünüm canım burda suçlu eşin

Ama bız bunu kayınvalıdemle story attıgım zamn konustuk tekrar o konu konusulmus yedıgını ıctıgını teyzesı paylaşıyor dıye. Bunun ustune Kaynanam tekrar konuyu acması esımde az degıl onada kızdım zaten benım tavır yapmamı istemiyorsan mılletım yanında laf sokmayan dedım

Kv fitne yapmamis bence. Eşiniz kendi fikrini soylemiş.
Ayrica instagram konusunda kimse kimsenin dedikodusunu yapmasin bence, cunku asagi kalir yani yok kimsenin.
Siz teyzeyi cekistirmissiniz yemek paylasiyor diye ve sacma buluyorsunuz. Ben de sizin yaptiginiz avmnin yemek katindaki ortami gostermeyi sacma buldum suan mesela. Hani balkon kismindaydik manzara inanilmaz harikaydi filan derseniz bir nebze ama yemek kati yani ne varda neyi ceker insan orada? Bakin disarda yemek yemeye geldim ben storysi

Mantıklı hiç bu taraftan düşünmemiştim teşekkürler

Ama çektiğim yer tamamen manzara kısmıydı avm zaten dırek karsıda olunca anlasılmıs onlar tarafından yemek katında olduğum baskası baksa anlamazdı yanı

Cok yanlis hitap cumleleriniz var sadece alinmiş fitne fesatlik konun neresinde ? ki kayinvalidenize tavir yapanda sizsiniz hakketi vs kelimeler nasil kelimeler esinizin annesi o esinizin size tepki vermemeside garip kadin o lafi dediğine pisman etmissiniz

Son olarak teyze muhabbetını acanda dırek kayınvalıdemdı her yedıgını ıctıgını paylasıo dıe bende sevmıyorum yedıgını ıctıgını paylaşan ı dedım onceden yapıyordum evet ama artık yapmıyorum alan var alamayan var diye

Yanı kaynanam sunu demek ıstedı 1 saat once teyzeyı elestırdık sende aynısını yaptın demek ıstedı ve bız bunu onla daha onceden konustuk tekrar acması sızce normal mı

Yanı kaynanam sunu demek ıstedı 1 saat once teyzeyı elestırdık sende aynısını yaptın demek ıstedı ve bız bunu onla daha onceden konustuk tekrar acması sızce normal mı
Size bu davraniş normal gelmiyor fakat kadinin bir lafina gidelim , niye fitne fesat sokuyosun , aramizi bozuyosun , haketti kelimesi normal mi ? Siz kendinizi nasil hakli goruyorsunuz cok merak ediyorum ? Kendinizide hakli gormeniz Normal mi?

Gaza gelip size dilenen eşinize çemkireceğinize kaynanaya yükselmişsiniz. Kadın gücenmiş sadece. Evet söylemese iyiydi sonuçta istediğiniz yerde yersiniz ama fitnelik durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…