KAYNANAM YÜZÜNDEN EVLİLİĞİM BİTMEK ÜZERE?

masal0303

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
22
11
Merhaba arkadaşlar,
Ben 3 yıllık evliyim. Kaynanamın kendine ait bir gecekondusu var. Ve kocasından da emekli maaşı alıyor kayınpederim rahmetli olmuş. Bana en başında eşimin ailesi 3-4 ay kaynanamla oturmayı bu süreçte ev bulup takılarımı da bozdurup ev almayı teklif ettiler kısa bir süre için kiraya gitmeye değmez dediler bende kabul ettim. Biz tam 3 ay sonra evimizi aldık ancak kayınvalidem de bizimle geldi ve bana hiç birşey danışılmadı bile. Ayrıca eşime kredi çıkmaz dedikleri için tüm takılarımı verdim ve böylelikle ev kaynanamın üzerine yapılmış oldu. Bu süreçte de çok kötü şeyler yaşadım kaynanam yediğime, içtiğime, giydiğime, herşeyime karışıyordu ve ailemin de evime gelmesini istemiyordu. Sadece hamilelik sürecimde çok iyiydi bana karşı. Bebeğim 3 aylık olduktan sonra yine başladı uğraşları. Ayrı eve çıkmamıza izin vermiyor eşime hakkını helal etmeyeceğini, evlatlıktan reddedeceğini, mezarına bile gelmemesini söylüyor o böyle yapınca eşimde bırakamıyor. Bende en sonunda dayanamadım ve bebeğimi de alıp evi terk ettim. 5 ay olucak terk edeli ama eşimden ses seda yok ilk başlarda 3 yıl sabret 3 yıl sonra ayıralım evimizi diyordu kredi bitsin diyordu ben kabul etmedim. Çünkü evi terk ettiğim gün kaynanam bıçakla falan saldırdı etrafına benim ailem de bunu görünce tabi biz seni bir daha bırakmayız ayrı gidersen olur dedi.. Ama ben eşimi özlüyorum ve 1,5 yaşında oğlum var belimi bükende bebeğim zaten. Ama ne yapmalıyım eşime ben mi bir adım atsam yoksa beklesem mi biraz daha duyan herkes inanamıyor siz birbirinizi çok seviyordunuz nasıl olur diye şaşıyorlar ve eşimin ileride çok pişman olucağını söylüyorlar. Onu ilk hafta ben geri çevirdim sonrasında kabul ettim ama bu seferde o istemedi bende birdaha hiç yazmadım çok zoruma gitti söyledikleri sen o zaman istemedin şimdi de ben istemiyorum artık dedi. Ne yapmalıyım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Arkadasim sakin bırak esin illaki hatasını an
Anlayacaktır ayrı ev acil ana gozunle görüp eşyaları yerlestirene kadar donme simdi 3 sene sabret diyor esin ama basta da 3 ay dememislermiydi hadi diyelim kabul ettin 3 seneyi daha sonra sana o yılları kim geri verecek sıkıntıdan sinirden stresten hastalığa yakalansan hatalarını anlayıp uzuleceklermi bu dünyaya bir kere geliyoruz evladin için üzülme babasi gelsin görsün ailenizin evinde hiç bişey olmaz ama aileniz arkanizdayken onları dinleyin

Merhaba arkadaşlar,
Ben 3 yıllık evliyim. Kaynanamın kendine ait bir gecekondusu var. Ve kocasından da emekli maaşı alıyor kayınpederim rahmetli olmuş. Bana en başında eşimin ailesi 3-4 ay kaynanamla oturmayı bu süreçte ev bulup takılarımı da bozdurup ev almayı teklif ettiler kısa bir süre için kiraya gitmeye değmez dediler bende kabul ettim. Biz tam 3 ay sonra evimizi aldık ancak kayınvalidem de bizimle geldi ve bana hiç birşey danışılmadı bile. Ayrıca eşime kredi çıkmaz dedikleri için tüm takılarımı verdim ve böylelikle ev kaynanamın üzerine yapılmış oldu. Bu süreçte de çok kötü şeyler yaşadım kaynanam yediğime, içtiğime, giydiğime, herşeyime karışıyordu ve ailemin de evime gelmesini istemiyordu. Sadece hamilelik sürecimde çok iyiydi bana karşı. Bebeğim 3 aylık olduktan sonra yine başladı uğraşları. Ayrı eve çıkmamıza izin vermiyor eşime hakkını helal etmeyeceğini, evlatlıktan reddedeceğini, mezarına bile gelmemesini söylüyor o böyle yapınca eşimde bırakamıyor. Bende en sonunda dayanamadım ve bebeğimi de alıp evi terk ettim. 5 ay olucak terk edeli ama eşimden ses seda yok ilk başlarda 3 yıl sabret 3 yıl sonra ayıralım evimizi diyordu kredi bitsin diyordu ben kabul etmedim. Çünkü evi terk ettiğim gün kaynanam bıçakla falan saldırdı etrafına benim ailem de bunu görünce tabi biz seni bir daha bırakmayız ayrı gidersen olur dedi.. Ama ben eşimi özlüyorum ve 1,5 yaşında oğlum var belimi bükende bebeğim zaten. Ama ne yapmalıyım eşime ben mi bir adım atsam yoksa beklesem mi biraz daha duyan herkes inanamıyor siz birbirinizi çok seviyordunuz nasıl olur diye şaşıyorlar ve eşimin ileride çok pişman olucağını söylüyorlar. Onu ilk hafta ben geri çevirdim sonrasında kabul ettim ama bu seferde o istemedi bende birdaha hiç yazmadım çok zoruma gitti söyledikleri sen o zaman istemedin şimdi de ben istemiyorum artık dedi. Ne yapmalıyım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
yapabileceğin bişey yok.
eşin istemiyormuş.
boşanma davası aç nafakanı al

Aah ah su kısa zaman sora ayrı eve cikariz durumları varya... Hep aynı oluyor nedense o vaadler hic yerine gelmiyor... O yüzden bastan yapacaktin yapacağını kabul etmeyecektin hic o zaman uç ay sora evleniriz diyecektin...
Simdik madem ev senin altinlarinla alındı birincisi onlara haram senin guvencendi onlar madem kocan helal haram biliyor geri iste neyin varsa yoksa haram ederim de.. Esin senin bi adim attığını görmüş nasılsa geri gelecek yalvaracak bende istediklerini kabul ettirecegim diye bekliyor ki sende o kıvama gelmissin zaten.. Sakin yapma bunu yuvan boyle kurtulmaz ac davayı taleplerini de bildir senin ciddi olduğunu anlasin sonra bak neler oluyor..

Siz alttan aldığınız an, tüm çektikleriniz katlanır, gidişiniz de yüzünüze vurulur sanki siz suçluymuşsunuz gibi. Şu ana kadar direndiğiniz tüm günleriniz çöp olur, kaynananız da yerini daha sağlam eder.
5 ay uzun bir süre. Bu süre zarfında aramayan adam, hiç gayretsiz, hiç özürsüz, hiç göz yaşsız bir geri dönüşü hak eder mi?

Evini hazır ettim, ayırdım diyene kadar dönmeyin bence. Ayrılığı da göze alın.
Sizin bu tarif ettiğiniz özlem değil hem, stockholm sendromu.

Kv'nin yaninda durmak cok tehlikeli olurmus zaten bıcak falan bu ne?
Esiniz bazi seylerin farkinda degil mi evi ayiramiyor ya.
Iyi yapmissiniz terkederek geri de donmeyin bence cocuk ve sizin sagliginiz icin.

bu tarz konulara hep aynı şeyi yazıyorum ama gerçek bu. kayın valideniz değil eşiniz sebep bunlara. kayınvalidenizin kötü, bencil vs olması bu gerçeği değiştirmiyor. siz önünüze bakın şu vakitten sonra. pişman olup kendini affettirirse eşiniz ne ala. yoksa yeni hayatınızda mutlu olmaya çalışın.
çocuğunuzu hiç görmedi mi bu 5 ayda. hiç görüşmediniz mi? tavrı nasıl size karşı?

Düğündeki takılarla ev almak için 3 ay beklemişler

küçük hesaplar hayatın tümünü işte böyle etkiliyo, gerekirse 3 sene sonra evlen para biriktir peşinat yap ama 1 gün bile aynı evde kalınca yüz göz olunuyo, kadın yapışmış işte, tamam biz evi aldık sen kal diyememiş kocası, düzen baştan öyle kuruldu çünkü

küçük hesaplar hayatın tümünü işte böyle etkiliyo, gerekirse 3 sene sonra evlen para biriktir peşinat yap ama 1 gün bile aynı evde kalınca yüz göz olunuyo, kadın yapışmış işte, tamam biz evi aldık sen kal diyememiş kocası, düzen baştan öyle kuruldu çünkü
İşte bu yüzden yokla yetinip kimseye tamah etmemek en iyisi bu defa zorunluluklar mecburiyetler giriyor devreye. 5 ay içinde kocasının beyni yıkanmıstır ki

Şimdi dönerseniz hiç bir anlamı kalmaz bu kadar direnmenin. Gerçi anlamı da düşünülür 5 ay sizden ayrı kalmış, evladından ayrı kalmış hiç mi özlemez insan. Akraba , büyükler falan birileri görüşüp son durumu hakkında fikir edinebilir, tepkilerine göre hareket edebilirsiniz

annem 10 sene oturmuş kv ile, babannem babam vefat etmesine rağmen hala annemden gelinlik bekler onda hüküm sürmek ister yengelere çıt yok, çünkü onlar hep uzaktaydı

Eşin seni nasıl olduğunu sormak için de arayip sormuyor mu çocuğunuzu görmek istemiyomu 5 aydır iletişimini ne boyutta anlayamadım

Sak'ın duygularına yenilip adım atma!!!!!adım atarsan;değeri'nin olmayacağı gibi;daha cok şeye katlanmak zorunda kalırsın.Bu çektiklerin;çocuğunu babasız kalması.kısaca sabret.bosanma Davası ac.teblıgat gitsın.esin nasıl tutuşur.yuvasını kurtarmaya Çalışır.bu kadar sabretmişssin.sabret.kolay degil biliyorum.kendi ayağıyla gitti.kendi ayağıyla geldi der Herşeyi yaparlar.

X