• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam ve esimin huzursuLugu

Şöyle bi durum var. O arkadasim bana biraz uzak oturuyor. İllaki birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz ama denk gelmiyoruz. Benim KV. İste yalniz ve boz vakti olan biri. Ben taş o arkadaşa gidene kadar o benim yanina gelse hep birlikte olsak millet aaa bak ne güzel anlasiyolar dese.

hangi millet canım :) O gelmiyorsa iki kere sen git, üçüncüde inadı kırılır o gelir arada torunu var sonuçta. Yaşlı insanlar öyle ha diye evlerinden çıkmak bile istemez, gezmeyi seveni de vardır ama geneli öyle. Böyle devam ederse zaten illaki huzursuz olacaksın aynı eve çıkma durumu olursa. Kadın bu yaşta neyle gurur duyacak? böyle ufak tefek olaylardaki benim dediğim oldu hissiyle :)

Ah CNm benim kayınvalidem ölse aramaz Oğlunun yanında yavrum CNm oluyorum suan eşim görevde yalnız kalıyorum 15 gün oldu hala bir telefon bile etmedi gelde sev böylesini

[QUE="safkelebek, post: 36771983, member: 515083"]hangi millet canım :) O gelmiyorsa iki kere sen git, üçüncüde inadı kırılır o gelir arada torunu var sonuçta. Yaşlı insanlar öyle ha diye evlerinden çıkmak bile istemez, gezmeyi seveni de vardır ama geneli öyle. Böyle devam ederse zaten illaki huzursuz olacaksın aynı eve çıkma durumu olursa. Kadın bu yaşta neyle gurur duyacak? böyle ufak tefek olaylardaki benim dediğim oldu hissiyle :)[/QUOTE]
Kv. Yasli degil daha 42 yasinda ve dinc biri. Ya sinir oluyorum bu kadar kavga guruldu koparip bana cephe alip bide bunu herkeze yaymanin ne mantigi var. Cevresinde insanlar bize sadece guluyolar ne grek var. Bunun bide yarini var.

Ah CNm benim kayınv ölse aramaz Oğlunun yanında yavrum CNm oluyorum suan eşim görevde yalnız kalıyorum 15 gün oldu hala bir telefon bile etmedi gelde sev böylesini

Ya hep ben gidiyorum yanina zaten. Kahve yapiyoolrum gel beraber icelum diye. Yemeğini yapiyor evde isi varsa onu yapiorum hadi sen git evine benim disarda isim var diyor. Daha kaç kere gideyim. Ki art niyet bealemiyorum kinci bi insan değilim allahtan.

Yasli degil daha 42 yasinda ve dinc biri. Ya sinir oluyorum bu kadar kavga guruldu koparip bana cephe alip bide bunu herkeze yaymanin ne mantigi var. Cevresinde insanlar bize sadece guluyolar ne grek var. Bunun bide yarini var.

Öyle desene arkadaş ben de ununu elemiş duvara asmış koca kadın diye hayal ediyorum :) Valla o zaman yüzüne tamam anne, peki anne, sen bilirsin deyip arkasından bildiğini okuyacaksın.

[Q="safkelebek, post: 36772038, member: 515083"]Öyle desene arkadaş ben de ununu elemiş duvara asmış koca kadın diye hayal ediyorum :) Valla o zaman yüzüne tamam anne, peki anne, sen bilirsin deyip arkasından bildiğini okuyacaksın.[/QUOTE]

Genc daha ya vallaha sabah evden cikar 40 kapi yapar ama bi bana ugramaz

Ben
Ya hep ben gidiyorum yanina zaten. Kahve yapiyoolrum gel beraber icelum diye. Yemeğini yapiyor evde isi varsa onu yapiorum hadi sen git evine benim disarda isim var diyor. Daha kaç kere gideyim. Ki art niyet bealemiyorum kinci bi insan değilim allahtan.[/QUOTE. Bence sen yapmışsın yapacagını ben bu dediklerşnş
[Q="safkelebek, post: 36772038, member: 515083"]Öyle desene arkadaş ben de ununu elemiş duvara asmış koca kadın diye hayal ediyorum :) Valla o zaman yüzüne tamam anne, peki anne, sen bilirsin deyip arkasından bildiğini okuyacaksın.

Genc daha ya vallaha sabah evden cikar 40 kapi yapar ama bi bana ugramaz[/QUOTE]
kıskançlığından dır CNm evin daha güzel se çekemiyordur şahsen benimki öyle daha hiçbir şey için hayırlı olsun dediğini duymamışımdır bence gene şükür et daha kötü insanlar var
Ya hep ben gidiyorum yanina zaten. Kahve yapiyoolrum gel beraber icelum diye. Yemeğini yapiyor evde isi varsa onu yapiorum hadi sen git evine benim disarda isim var diyor. Daha kaç kere gideyim. Ki art niyet bealemiyorum kinci bi insan değilim allahtan.
sen yapmışsın yapacagını böylesine ne yapılabilir ya seni çekemiyordur belki daha iyi konundasındır genelde bu oluyor insan çocuğunu kıskanırmı ama kıskanıyorlar

Kendi isini kendin goruceksin, kimseden yardim bekleme farz etki yalniz bir sehirde yasiyosun ve cocugunuda goturmek zorundasin.
Aranada koy mesafeni muhatap olma canim.

kv milleti bir iyilik yaparsa bin kez başa kalkar.ne etliye ne sütlüye karıştırmayın.iki kardeş işleri güçleri yok seninle uğraşıyor belli ama eşin yanında ve senin tarafında.boşver sen hiç kafaya takma.eşin kimin ne olduğunu biliyor sonuçta.en sinir olduğum şeyde komşuya arattırıp annen hasta,annen gidiyor falan fıstık dedirtmesi.benim kvde böyle komşuyu aratır bide aradığımdan annenin haberi yok dedirtir :KK70:

Kendi isini kendin yap kocanla da arani iyi tut. yaslilik ve yalnizliktan ne yapacagini bilemeyen kisiler. kocanda hakli

Çok
Ya ben istiyorum ki evime gelsin gitsin yesin icsin sonuçta yalniz basina oglumda çok düşkün babannesine çok seviyor onu onunla vakit gecirsin ama o istemiyor ben cagirdikca kotu ben oluyorum. Ben kotu düşünen biri değilim. Benim annem babam burada yok burada bi basimayim. Bana destek olsun bende ona olayim istiyorum
Ya ben istiyom ki bnm evime gelsin gitsin yesin icsin sonucta

Ben sana diyeyim çok beklersiniz daha...ben yıllardır çırpın ama yok olmuyor yani...bi bakarsın iyi gibi bi bakarsın haydar bu ne şimdi dersin..şanslısin ki esin farkında herseyi...sen saygini bozma yeter..onlar ana oğul bir barisirdik bir kusur. ..Elalemi de boşver onlar sana gelir haklısin der ona gider haklısın der...o konuda yapacak hicbirsey yok...yeri gelirse olanları anlatmaktan başka. ..

Yorumlariniz için tesekkur ederim arkadaşlar. İçimi rahatlattiniz. Ömrüm boyunca bu boyle olacak. Galiba bunu kabul etmeliyim. Benim elimde olan bizi yok ve ben elimden geleni yapiyorum zaten. Allah islah etsin onlari. Daha ne diyebilirim ki. Saolun

siz niye onlarla içli dışlı olmak istiyorsunuz anlayamadım açıkcası
eşiniz haklıya hakkını veren bir adam ne güzel
kvalideden diğerlerinden uzak bir yere taşının keyfinize bakın yaa
genelde kvalide yapışır oğlunun gelinin ayağına
çağırır yada çağrılmak ister sürekli
sizde tam tersi bunu lehinize kullanın

Arkadaşlar daha yeni üye oldum. İçim o kadar huzursuz ki. Uyku girmiyor gözüme. Bana yardimci olun lütfen.
Bundan iki gün önce KV.beni aradi. Sobam çok eskimisti ve şuan dogalgazli bi evetasinamadim çünkü oturduğun cevrede bulamadim. O yüzden yeni soba almaya karar verdik. Neyse KV. Beni arazi soba bulduğunu alsigini söyledi. Ama parasi olmadigini sadece 100 lira verdiğini kocamin 300 lira vereceğini söyledi. Tamam ben ona söylerim dedim. Kapattik. Esim eve gelldi Söyledim tamam dedi. Ertesi gün parayi goturdum birazda oturdum. Dedim ki anne yarin evde misin dedim. Yok hastaneye gidicem noldu dedi. Bu arada evde fatura yatirma isi bana düştü. Çünkü Esim vardiyali calisiyo. Yatirmaya vakti olmuo. Bende faturalarin son günü oğlun parayi verdi ama ben yatiramadim onlari yatiricam sen çocuğa bi saat baksana dedim. Oda hastahaneye gitcem dedi. Hastahane benim evinden 2 dk mesafede. Bende isini bitir bize gel dedim. Sen teyzenin ara ona şöyle dedi. Bende eşimin teyzesine birakmak istemiyordum çünkü hem iyi anlasamiyoruz hem de birkaç gün önce merdivenlerden düştü ve bavagi ağrıyordu. Bende o çocuğa bakamaz bacagi agriyo zaten dedim. Oda ara bi bakayim ben solerim dedi. Ben istemesemde aradi Oda yerin ben markete gisicem dönüşte bakarim dedi . neyse ertesi gün saat 8 de kalktim. Saat 12 te kadar bütün isimi bitirdim ve teyzesini aradim. Yeni kalktigini markete gideceğini 1 saat sonra çocuğu getirmemii söyledi. Bu arada ayni solakta oturuyor sayiliriz. Tamam dedim. Saat bi oldu tam evden cikicam KV. Aradi. Sobayi getireceğini söyledi. Bende iyi dedim. Bekle bekle yok ne KV. Geldi nede teyzesi aradi. Saat 4 buçuk oldu KV arazi sobanin yüklerken düştüğünü ve bi yerinin kirildigini yarin getireceğini söyledi. Bende sen nerdesin dedim. Sizin evin oradaki dortyolda dedi. Bende eve gel çocuk uyudu kaç saattir sizi bekliyorum ben fatura yatirmaya gitcem dedim. Oda ben gelemem isim var dedi. Ne isin var diyorum söylemiyor. Zaten yalniz kocasi yok çocuğu yok. Buraya gel sen bekle buradaben isimi hhalledeyim akşamda hep birlikte yemek yeriz dedim. Sen teyzeni ara ben gelmiom dedim bende kizdm tamam tamam dedim kapattim. Tam evden ciktim teyzesi benim gittiğini görmüş beni arazi bende bütün sinirle çocuğu birakmicam ben sizi mi beklicem diye biraz bagirdim. Neyse işlerimi hallettim eve geldim. Aksam yemekten sonra esime tlben teyzene gidiom dedim. Neden dedi. Bende ona olanları anlattim biraz fazla tepki verdim gidiyimde gönlünü alayim dedim. Kusura bakma teyze benim sabah bira sinirlerin bozuktu sana patladim dicktim evine gittim küçük olarak üzerime dusn görevi yaptim ama o ne bi hoşgeldin dedi nede suratima vakti. Bende en fazla on dk. Oturdum geldim. Eşine de hic bize anlatmadim. Noldu da hemen geldin dedi bende biziyok evde dfiil dedim. Ertesi gün KV. Sobayi getirdi. Disarida bir yağmur ki felaket. Soba düşünce sobaci her yerini boyamis daha kurumadan KV. Bize getircim yağmurda hadi tasiyin diyor. Kesimde kizdi acelesi ne sanki yarin soba yakcaz neresinden tutiyim ben bunun dedi. KV. Eşime nankör olan dedi sobayida birakti çekti gitti. Neyse sobayi tasidik KV. O yağmura semsiyesiZ nazil gitti bilmiom. Neyse ertesi gün disariya ciktik esimle. Bi arakadasimiza kahvaltiya gidiyorduk. KV. Komsusu beni aradi. Anneniz evde feryat figaan agliyo buraya gelin diye. Hoppa kosmaca oraya gittik KV bahsini sarmis oturuyor. Noldu dedik bi acti agzini bana anne demeyin siz nankorsunuz falan diye. Sonra kocaman dondu senin karin benim yüzüme telefon kapatti dedi. Oda sana gel diyoruz gelmiyorsun oda kapatir bizim evin ordasin gelen hep birlikte yemek yesek nolur dedi.. Oda ben gelmiom keyfim misin dedi. Zaten eşimin teyzesi hemen KV. Aramis gelinin bana boyle boyle yapti deniş. Bende anne ben evine gittim ama yüzüme bile bakmadi dedim. Oda hakli dedi. Esim bildirdi bana niye söylemedin o nazil büyük evine kadar gitmissin öyle mi yapilir diye. KV. İyice delirdi. Bagirmalar falan. Kesimde hadi kalk dedi ben kimseyi pohpohlayamam anne sen pohpohlanmak istiyorsun soba da soba bu ne boyle soba bi kuruşun öyle getir ne acelesi var her isi boyle yapmak zorunda misin dedi. Neyse kalktik eve geldik. Ben hic konusmadim bile. Aksam o komsu gene arazi KV. Gideceğini valizini hazirladigini söyledi. Kesimde nereye gidiomus dedi. Alip basini gidiomus dedi. Kesimde giderse gitsin ona şöyle seni arattirmasin ayrıca ne ickim ne aigaram ne kumarim var. İşten kafami kaldiramiyorum. Ne isterse elimden geldiği kadar yapiorum bu yüzden mi bunalmis dedi. Gider se gitsin sahada beni aramasin o zaman dedi. Meğer KV. Naradan yapiomus. Simdi konuşmuyor kar. Ben eaimle konuştum olsun annende kaç yasinda ilgi beklio yalniz boşver dedim. Oda sen karizma ya gidiyorum ne demek napmisiz bu kadarda gitcekmis herkez bunalio benimde canim cikio iste kimseye gitcm diyemiyorum aksama kadar evde gezip tozuyo işimiz olunca gelip su çocuğa bakamio mu deddide KV. Diomus ki hep gelin doldurup oğlumu bana git istemiyom seni dedi diye laf yayiyomus. Eğer bunlarda esimin kulagina giderse esinle aralari dahad bozulacak. İsin kötüsü herkez sayesinde beni kotu bilecek. Simdi arkadaşlar ben ne yapabilirim. İçim çok huzursuz. Eşimin teyzesi de onu dolduruyor bana karsi. Zaten beni sevmio biliyorum. Offf çok daraldum. Esim sen kafana takma diyo ama ben genelde düşünmeden edemiyorum. Neden boyle oldu ki konu bu kadar büyüdü. Biraz uzun oldu ama bana akil verin benim suçum ne ben ne yapayim? Ya bu huzursuzluk esinle benim aramada sicrarsa korkuyorum içim daralio.​

Bence hiçbir şey yapma. Bırak oğluyla kendi arasında halletsin. Kimse de seni kötü bilmez. İyi kötü biliyorlardır kadının huyunu. Hem kötü bilseler ne olur eşin doğrusunu bildikten sonra. Hiç karışma arada sen kaynarsın.

Arkadaşlar daha yeni üye oldum. İçim o kadar huzursuz ki. Uyku girmiyor gözüme. Bana yardimci olun lütfen.
Bundan iki gün önce KV.beni aradi. Sobam çok eskimisti ve şuan dogalgazli bi evetasinamadim çünkü oturduğun cevrede bulamadim. O yüzden yeni soba almaya karar verdik. Neyse KV. Beni arazi soba bulduğunu alsigini söyledi. Ama parasi olmadigini sadece 100 lira verdiğini kocamin 300 lira vereceğini söyledi. Tamam ben ona söylerim dedim. Kapattik. Esim eve gelldi Söyledim tamam dedi. Ertesi gün parayi goturdum birazda oturdum. Dedim ki anne yarin evde misin dedim. Yok hastaneye gidicem noldu dedi. Bu arada evde fatura yatirma isi bana düştü. Çünkü Esim vardiyali calisiyo. Yatirmaya vakti olmuo. Bende faturalarin son günü oğlun parayi verdi ama ben yatiramadim onlari yatiricam sen çocuğa bi saat baksana dedim. Oda hastahaneye gitcem dedi. Hastahane benim evinden 2 dk mesafede. Bende isini bitir bize gel dedim. Sen teyzenin ara ona şöyle dedi. Bende eşimin teyzesine birakmak istemiyordum çünkü hem iyi anlasamiyoruz hem de birkaç gün önce merdivenlerden düştü ve bavagi ağrıyordu. Bende o çocuğa bakamaz bacagi agriyo zaten dedim. Oda ara bi bakayim ben solerim dedi. Ben istemesemde aradi Oda yerin ben markete gisicem dönüşte bakarim dedi . neyse ertesi gün saat 8 de kalktim. Saat 12 te kadar bütün isimi bitirdim ve teyzesini aradim. Yeni kalktigini markete gideceğini 1 saat sonra çocuğu getirmemii söyledi. Bu arada ayni solakta oturuyor sayiliriz. Tamam dedim. Saat bi oldu tam evden cikicam KV. Aradi. Sobayi getireceğini söyledi. Bende iyi dedim. Bekle bekle yok ne KV. Geldi nede teyzesi aradi. Saat 4 buçuk oldu KV arazi sobanin yüklerken düştüğünü ve bi yerinin kirildigini yarin getireceğini söyledi. Bende sen nerdesin dedim. Sizin evin oradaki dortyolda dedi. Bende eve gel çocuk uyudu kaç saattir sizi bekliyorum ben fatura yatirmaya gitcem dedim. Oda ben gelemem isim var dedi. Ne isin var diyorum söylemiyor. Zaten yalniz kocasi yok çocuğu yok. Buraya gel sen bekle buradaben isimi hhalledeyim akşamda hep birlikte yemek yeriz dedim. Sen teyzeni ara ben gelmiom dedim bende kizdm tamam tamam dedim kapattim. Tam evden ciktim teyzesi benim gittiğini görmüş beni arazi bende bütün sinirle çocuğu birakmicam ben sizi mi beklicem diye biraz bagirdim. Neyse işlerimi hallettim eve geldim. Aksam yemekten sonra esime tlben teyzene gidiom dedim. Neden dedi. Bende ona olanları anlattim biraz fazla tepki verdim gidiyimde gönlünü alayim dedim. Kusura bakma teyze benim sabah bira sinirlerin bozuktu sana patladim dicktim evine gittim küçük olarak üzerime dusn görevi yaptim ama o ne bi hoşgeldin dedi nede suratima vakti. Bende en fazla on dk. Oturdum geldim. Eşine de hic bize anlatmadim. Noldu da hemen geldin dedi bende biziyok evde dfiil dedim. Ertesi gün KV. Sobayi getirdi. Disarida bir yağmur ki felaket. Soba düşünce sobaci her yerini boyamis daha kurumadan KV. Bize getircim yağmurda hadi tasiyin diyor. Kesimde kizdi acelesi ne sanki yarin soba yakcaz neresinden tutiyim ben bunun dedi. KV. Eşime nankör olan dedi sobayida birakti çekti gitti. Neyse sobayi tasidik KV. O yağmura semsiyesiZ nazil gitti bilmiom. Neyse ertesi gün disariya ciktik esimle. Bi arakadasimiza kahvaltiya gidiyorduk. KV. Komsusu beni aradi. Anneniz evde feryat figaan agliyo buraya gelin diye. Hoppa kosmaca oraya gittik KV bahsini sarmis oturuyor. Noldu dedik bi acti agzini bana anne demeyin siz nankorsunuz falan diye. Sonra kocaman dondu senin karin benim yüzüme telefon kapatti dedi. Oda sana gel diyoruz gelmiyorsun oda kapatir bizim evin ordasin gelen hep birlikte yemek yesek nolur dedi.. Oda ben gelmiom keyfim misin dedi. Zaten eşimin teyzesi hemen KV. Aramis gelinin bana boyle boyle yapti deniş. Bende anne ben evine gittim ama yüzüme bile bakmadi dedim. Oda hakli dedi. Esim bildirdi bana niye söylemedin o nazil büyük evine kadar gitmissin öyle mi yapilir diye. KV. İyice delirdi. Bagirmalar falan. Kesimde hadi kalk dedi ben kimseyi pohpohlayamam anne sen pohpohlanmak istiyorsun soba da soba bu ne boyle soba bi kuruşun öyle getir ne acelesi var her isi boyle yapmak zorunda misin dedi. Neyse kalktik eve geldik. Ben hic konusmadim bile. Aksam o komsu gene arazi KV. Gideceğini valizini hazirladigini söyledi. Kesimde nereye gidiomus dedi. Alip basini gidiomus dedi. Kesimde giderse gitsin ona şöyle seni arattirmasin ayrıca ne ickim ne aigaram ne kumarim var. İşten kafami kaldiramiyorum. Ne isterse elimden geldiği kadar yapiorum bu yüzden mi bunalmis dedi. Gider se gitsin sahada beni aramasin o zaman dedi. Meğer KV. Naradan yapiomus. Simdi konuşmuyor kar. Ben eaimle konuştum olsun annende kaç yasinda ilgi beklio yalniz boşver dedim. Oda sen karizma ya gidiyorum ne demek napmisiz bu kadarda gitcekmis herkez bunalio benimde canim cikio iste kimseye gitcm diyemiyorum aksama kadar evde gezip tozuyo işimiz olunca gelip su çocuğa bakamio mu deddide KV. Diomus ki hep gelin doldurup oğlumu bana git istemiyom seni dedi diye laf yayiyomus. Eğer bunlarda esimin kulagina giderse esinle aralari dahad bozulacak. İsin kötüsü herkez sayesinde beni kotu bilecek. Simdi arkadaşlar ben ne yapabilirim. İçim çok huzursuz. Eşimin teyzesi de onu dolduruyor bana karsi. Zaten beni sevmio biliyorum. Offf çok daraldum. Esim sen kafana takma diyo ama ben genelde düşünmeden edemiyorum. Neden boyle oldu ki konu bu kadar büyüdü. Biraz uzun oldu ama bana akil verin benim suçum ne ben ne yapayim? Ya bu huzursuzluk esinle benim aramada sicrarsa korkuyorum içim daralio.​
anne oğul arasına girmeyin boşverin sonra siz kötü olursunuz he deyin geçin..

soslu_makarna .!.:
aradı demek istiyor canım
uyarıldığı halde ısrarla hala yanlış yazıyor yaa
böyle konulara yazasım gelmiyor
Yazma o zaman canim zorlayan mi var. Yanlis yaziorum dedim zaten. Telefondan yaziorum yanlis oluyo dedim yani nolmus yanlis yazinca a

Eşin annesini bilmiyor mu ne diye seninle arsında sorun çıksın,
böyle annaleri babaneleri anlamıyorum tabi ki bakmak zorunda değiller fakat kadın sürekli bak bütün gün bak demememş ki ne ki yani 1 saat baksa ne olur torununa
ben annemi oğluma bakmaya çağırsam uça uça geliyor

esinin duruşundan dolayi cok sanslisin, sukret.. bunlarin bi de masum eslerine yuklenip hain niyetli annelerini savunanlari var

Back