Kaynanam Sürekli İlgi İstiyor

Arkadaşlar evi değiştirme alternatifim yok bunu başta konuştuk nişanlımla bu onun şartıydı o evi kabul etmezsem bu evlilik olmazdı ben başta içimdenn mutsuz bi evlilik olacaksa hiç olmasın diye düşündüm , korkularımı anlattm çok rahatlattı beni anladı ailesini tanımak istedim baktım sorun olmaz diye düşündüm. Sonra kabul ettim 🥺 Zaten diyorum ya başta iyidi de şimdi buradan taşınıyoruz diyemem eşyalarımız bile o eve göre özel yapıldı çoğu, eve çok masraf yaptık bazı yerler kırıldı yapıldı yeniden nişanlım bunu kabul etmez. Bana nasıl idare edebileceğim ve nişanlımla ne konuşmam gerekiyor bu konuda fikir verin 🥺 annesi öyle yapınca üzülüyorum ağlıyorum yanımda oluyor destek oluyor idare edelim anne sonuçta tamam hataları var ama benim hatrım için biraz idare et diyor kıyamıyorum çok seviyorum 🥺

Kadın onları yazdığında nişanlınız cevap olarak ne yazmış? Nişanlınızda bitiyor her şey. Sizin hakkınızda öyle konuşmasına izin veriyor demek ki. Evlendikten sonra eş dediğiniz kişi arkanızda durmayacak büyük ihtimal
Kozlarımı paylaşaym msjına paylaş tatlım yazmış. Diğerlerine cevap vermemiş

Arkadaşlar evi değiştirme alternatifim yok bunu başta konuştuk nişanlımla bu onun şartıydı o evi kabul etmezsem bu evlilik olmazdı ben başta içimdenn mutsuz bi evlilik olacaksa hiç olmasın diye düşündüm , korkularımı anlattm çok rahatlattı beni anladı ailesini tanımak istedim baktım sorun olmaz diye düşündüm. Sonra kabul ettim 🥺 Zaten diyorum ya başta iyidi de şimdi buradan taşınıyoruz diyemem eşyalarımız bile o eve göre özel yapıldı çoğu, eve çok masraf yaptık bazı yerler kırıldı yapıldı yeniden nişanlım bunu kabul etmez. Bana nasıl idare edebileceğim ve nişanlımla ne konuşmam gerekiyor bu konuda fikir verin 🥺 annesi öyle yapınca üzülüyorum ağlıyorum yanımda oluyor destek oluyor idare edelim anne sonuçta tamam hataları var ama benim hatrım için biraz idare et diyor kıyamıyorum çok seviyorum 🥺
Su ana kuzusu adamlar ya o evde otururuz ya biter diye rest cekerken, cıcek gıbı kızlar tamam kapı orda diyemeyip kabul ediyor ya bunların sacma sapan isteklerini asırı sasırıyorum.

Valla annesiyse onun annesi . Sırf anne diye bu kadar alttan alınmaz. O msj lar nisanlına gitti sonuçta annesini uyarabilirdi. Alttan almanın ayari derecesi yok. Anneside olsa haklının yanında olmalı. Eğer simdiden konusup halletmezsen ilerde kafanı cok vurursun duvarlara.

Annemde böyle diyor bi sey olmamış gibi devam et sorma sebebini üstünde düşme diyor. Nişanlının yanında da ilgilen ara sor o bi sey derse benim bi sorunum yok görüyorsun Ben gayet iyi davranıyorum dersin diyo 🤷🏻‍♀️
Yok ben dırekt ayrıl diyorum zıra senı mutsuz evlilik bekliyor. Mesaj muhabbetini gormemıstım sımdı gordum.
Nısanlın ana kuzusu kaynanan illet.
Bile bile yangınlara yuruyosun, o eve gırınce ne yaptım ben dıye cok pısman olacaksın.

N işanlına mesajları gördüğünü anlat. Konu konuyu açar zaten. Konuşmanın gidişatına göre en doğru kararı verirsiniz inşallah.

Evi kabul etmezseniz sizinle evlenmeyecekti demek.
Siz nişanlınizı seviyorsunuz ama onun sizinle evliliği oturacağıniz eve bağlıymış.
Annesine hiçbirsey söylemeden herşeyi sizden isteyip sürekli alttan almanızı bekleyecek demek ki.
Geçmiş olsun şimdiden illa evleneceğim diyorsaniz.

Evi değiştirme şansı yok diyorsunuz. yalnız yaşattıkları yaşatacaklarının teminatıdır unutmayın. benim tavsiyem şimdiden sınırınızı net bir şekilde çizmeniz. Kadının üstüne gitmeyin ama kadının hezeyanları nedeniyle kocanızla aranızıı da bozmayın. lakin sizi ezdirmemesi de lazım. endişelerinizi paylaşabilirsiniz bence. lakin diliniz suçlama üzerine değil çözüm odaklı ve kendi sınırınızı koruma odaklı olsun. Hatta bundan sonra bi şey mi oldu, surat mı astı bilin ki hemen oğlunu dolduracak önce siz anlatın ve annesini suçlamayın. şuna alındı ama alınmasına gerek yoktu şeklinde olduğu gibi anlatın. annesinin yapmacık ayılıp bayılmalarını görsün.

Bilemedim. İs sizde ve nisanlinizda biter bence.
Ben sahsen dunyaya bir kez daha gelebilsem aile apartmaninda genc bir anasi olan adamla oturmak isterdim. Öttürürdüm hepsini 😂bunu hep soylerim gulerler bana. Cunku inanilmaz yoruldum. İsi gucu atacak adam ariyorum kendime 😀cevremde kaynanasiyla beraber oturanlar bir eli yagda bir eli balda. Ben af buyrun itten rezilim ya. Bana da yazik 😂

Annemde böyle diyor bi sey olmamış gibi devam et sorma sebebini üstünde düşme diyor. Nişanlının yanında da ilgilen ara sor o bi sey derse benim bi sorunum yok görüyorsun Ben gayet iyi davranıyorum dersin diyo 🤷🏻‍♀️

Annenizde tuhaf bile bile ateşe atıyor kızıni. Nasip olursa benimde kızım olacak. Tırnağinı vermem böyle bir evlilik icin.

O mesajlardan bahset bu çok önemli ayrıntı halen annesini kayırıyorsa evliliğiniz iyi yürümiyecek sana yapılan haksızlıkta anasını kaydıracak senin yanında asla olmayacak , sevgin de bitecek böyle haksızlığa karşı sevgi yerine 2 sindense nefret edeceksin yol yakınken yüzüğü at

Simdi biz ne desek bos, siz evleneceksiniz ve o eve gideceksiniz.
O halde mevcut durumu en az hasarla nasil atlatabilirsiniz ona bakmak lazim.
Bana göre bu ahval de en tehlikelisi nisanlinizin o ne yaparsa yapsin, sen Güler yüzünü, saygini eksiltme, ara sor lafi. Türkcesi annem agzina … sen sesini cikarma.
Siz bu deveyi güdeceginize göre bari en basindan yolunuzu yapip ve nisanliniza,
---ben böyle seylere gelemem, senin anneni nazlayamam, isime karisma diyeceksiniz,
--- Yüzüne gülüp istediginizi yapacaksiniz,
--- Siki bir kavga cikarip tamamen küseceksiniz,
---kv her nazini cekip sinizr hastasi olacaksiniz...

nisanliniz evlenmek mi istiyor yoksa annesine stres topu mu ariyor?

size annemle ayni binada oturmazsak evlenmem demis, annesi nisanlinla kozlarimi paylasacagim dediginde paylas tatlim demis. bu ne simdi? siz seviyor olabilirsiniz ama bunlar seven insan hareketi mi? kendinize yazik edeceksiniz, anneniz de sizi alttan al diye gazladigi icin pisman olacak benden soylemesi.

X