• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam huy edinmis bu seferde aksam 10 da ariyor

Kader2410

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
265
82
28
arkdaslar Kadin manyak midir nedir Bu seferde hergun Saat aksam 10 da arayip ne yapiyorsun diye soruyor ulan Gerizekali ne yapabilirim ???? Cocugu yatiriyorum tabi ki de aptala Bak Ya artik dayanamiyorum gercekten yeter yani!!! Patavatsiz yerini zamanini bilmez ezik
Suan delircem sinirden hergun yaptiklari sinir bozucu hareketler kafamdan geciyor neden böyle oldum Ben ? Artik ne demem lazim bunlara
Daha demin Gene aradi ne yapiyorsun diye Bende kizi yatiriyorum sizce ne yapabilirim dedim pek konusmadim yuzume kapatti hadsiz köpek bide Sen mi küsüyosun

Bu öfkenin altında basit bir telefon araması yatamaz herhalde, başka şeyler de var sanırım, değil mi?
Tamam içinizden saydırın, rahatlayın ama buraya bu şekilde yazmak hiç hoş olmamış.

Konu için söyleyebileceğim ise, telefonu sessize alın açmayın birkaç gün. Her aramasını yanıtlamak zorunda mısınız?

Keskin sirke küpüne zarar gelirleeerrrrrr birazdan:deli:

arkdaslar Kadin manyak midir nedir Bu seferde hergun Saat aksam 10 da arayip ne yapiyorsun diye soruyor ulan Gerizekali ne yapabilirim ???? Cocugu yatiriyorum tabi ki de aptala Bak Ya artik dayanamiyorum gercekten yeter yani!!! Patavatsiz yerini zamanini bilmez ezik
Suan delircem sinirden hergun yaptiklari sinir bozucu hareketler kafamdan geciyor neden böyle oldum Ben ? Artik ne demem lazim bunlara
Daha demin Gene aradi ne yapiyorsun diye Bende kizi yatiriyorum sizce ne yapabilirim dedim pek konusmadim yuzume kapatti hadsiz köpek bide Sen mi küsüyosun
Kaynana olmakta zor arasan gerizekalı oluyorsun aramasan dusuncesiz

Back