Bir iki bahane uydur. 3.ncu de anlar..

Misafiri gelceğinde asla yardım etme.
Hazırladıklarına tuz şeker at.
Millet geldiğinde salona geç aç tvyi son ses izle.
Kusura bakmayın evim müsait değil ama kv sürekli misafir geliyor küçük gruplar halinde gelin de evinde ağırlasın de öyle ortaya. Azcık sesin çıksın yahu.

Ya bana cok art niyetli geldi nedense. Benimde evim kücük. O yuzden cok kalabalik davet edemiyorum iki aile 3 aile en fazla.
Surekli misafir cagirmak zorunda degil ki size eziyet etmek icin yapiyor bence.

evden mi kovuldunuz .Şu an durum ne?
Cnm evet bu kv doldurusundan sonra evden kovdu esim..inan hic bi sorunumuz yoktu kv karisana kadar...ailem beni almaya geldi. Esim güyya pisman ama o kadar kötü seyler olduki affedemiyorum.üstelik beni kovdugunuda inkar ediyor...ama kovdu...

isim var musait deilim disardaym misafirim gelcek arkadasim bende hastayim dogal gaz bozuldu evi su basti evde bocekler parti yapiyo vs.

Hemen barisma. Sürünsün biraz. Sonrada 1 şartla barisirim de annesi eve misafir getirmesin.

Bahane bulmakla bu iş çözülmez ki. Açik açik soleyin kendi evinde agirlasin. Istemiyorum deyin. Kusura bakma kendi evinde agirla deyin. O nasil size cekibmeden misafirlerini getiriyosa sizde cekinmeden reddedebilirsiniz.

Aynen öyle Cok cahil bi aileler esimde durmadan evi kucuk mecbur bize gelecek diyor!!! Bi cocugum var 2 aylik Sen git kizim Bizle kalacak diyor deli etcek Beni BU cahil aile Sen kaynanana Nasil dedin misafir istemedigini?
Canim simdi senin esin bu tutumdaysa biraz zor...Bana gelen misafirler dedikoducu cinsten, bize geldikleri günden beri cikartmadiklari laf kalmadi. Bende bu aile söyle böyle o kadar dedikodumuzu yapti, oglunla ilgili neler söylemis bak oglun kendisi anlatsin en yakin iki arkadasina kötülemisler benimle de ugrasdilar dertleri ney ise dedim. Ben dedikoducu aileleri birdaha evimde istemiyorum dedim. Ayrica evimde bekar insan da istemiyorum dedim...geliyorsa ailesiyle geliyor tamammi dedi. Ailesiz bekar da getiriyor oglun evime dedim..neleer neleer seni gelin diye ailemizin icine aldikkk diye bagrdi...kayinbaba bagrdi bana aniden BIZDE SENIN EVINE GELMEYIZ TAMAMMMI dedi. Neler neler birsürü kakmalar...zaten hep kakma kakardi bu kv, iyi günde bile günümü hep zehir ederdi...oglunu ögretmissin üstüme saldin evden kovdurdun dedim. Evet ben yaptim tamammi ben söyledim ogluma dedi...oysa ki esim bana hayir annem bana demedi ögretmedi beni demisti yani yalanini yakaladim. Annemi arayip sende terbiyesizsin kizin da senin gbi terbiyesiz diyip suratina tlf kapatmis. Bu durumda kimin terbiyesiz oldugu apacik ortada...Oglunun evden kovdunu da inkar etmis. Birsürü yalan yanlis seyler...Annem buna birsey dememis aslinda, sen yanlis yaptin oglunu ögretecegine ya kizimla neden ilk konusmadin da ogluna kovdurdun demis. Buna sinirlenmis hani annemin yalvarmasini bekliyordu. Neyse esimle her haftasonu kavga ettik sonunda dayanamadim artik beni almaya geldiler...
Evet cok cshil bir sile evlerinde kitAp bile yokken yetmezmis gibi birde benim kitaplarima karisti hep fazlalik olarak gördü. Okumus insana aliskin degiller ama bu kadarina da pes...hic cekemediler hep bi rekabet kiskançlik...dedikodu..kim ne yedi kim ne giydi bi bunla ugrasirlar...

Iyi yapmissin pisman olsun beyfendi alacagi öbür es acaba böyle bi Kv kabul Eder mi Asla !! Hic kimse etmez Sen kafani Rahat tut Bence bunlar böyle bi zekayla daha Cok pisman olurlar

Siz evlenmeden once kv misafirlerini kimin evine goturuyormus ,kim hizmet ediyormus ,
Hizmet etmeyin ,hastayim diyin yatin ,
Kavga ise kavga bosanma ise bosanma cunku ya bu is bugun cozulur ya hep boyle kalir ,

Aynen öyle benimkiside öyle Ay sunun giydigine bak Ay su ne Demis bide en gicik oldugum sey !!!! Evime Cok karisiyor evimi kendi zevkine dösemek istedi evimi kendi zevkine duzenliyor ve Hala öyle cekmecelirimi Cok kurcaliyor yatak odama izinsiz girio of of Cok sey var

misafir geleceği zaman buyursunlar de tam o vakit acile gidip serum taktır tansiyonum düştü vs diye kapıda kalsınlar

herdefasında bir bahane uyduracaksın evde olmayacaksın senın misafirin olacak yad tlf cvp vermeyeceksın ,

en sonunda da istemiyorum diye patlayacaksın

Sizin evi daha çok beğeniyordur ya da misafirlere bakın her şeyi geline yaptırıyorum diye hava atıyordur aklında. Bu kadar pasif davranmayın, hayır diyemiyorsuniz bahane bulun gelmek istediğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…