- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Bir iki bahane uydur. 3.ncu de anlar..Evim büyükmüs onunkinden o yuzden her seferinde Bana getiriyor Tamam yemekleri kendisi yapiyorda temizligide beraber yapioyoruz ama Ben Acayip Rahatsiz oluyorum arkadaslar kendi evi var kucuk buyuk idare edecek siz olsaniz ne yaparsiniz? Esim laf anlamiyor kaynanama ne demeliyim?
Bakın gene aynı sonuç siz lafını edincede bağırıyor getirtmeyin bari o zaman bağırsın bay anneci!Bunu esime diyorum cevap bulamiyor bagirmaktan Baska bide kötü kalpliymisim
Tam vicdan azabı kadın.Hic yakin degil arada 20 km agac yasken egilirmis kocami yasken böyle buyutmus degismez Asla
20 km nedir yaa yuhHic yakin degil arada 20 km agac yasken egilirmis kocami yasken böyle buyutmus degismez Asla
Cnm evet bu kv doldurusundan sonra evden kovdu esim..inan hic bi sorunumuz yoktu kv karisana kadar...ailem beni almaya geldi. Esim güyya pisman ama o kadar kötü seyler olduki affedemiyorum.üstelik beni kovdugunuda inkar ediyor...ama kovdu...evden mi kovuldunuz .Şu an durum ne?
Canim simdi senin esin bu tutumdaysa biraz zor...Bana gelen misafirler dedikoducu cinsten, bize geldikleri günden beri cikartmadiklari laf kalmadi. Bende bu aile söyle böyle o kadar dedikodumuzu yapti, oglunla ilgili neler söylemis bak oglun kendisi anlatsin en yakin iki arkadasina kötülemisler benimle de ugrasdilar dertleri ney ise dedim. Ben dedikoducu aileleri birdaha evimde istemiyorum dedim. Ayrica evimde bekar insan da istemiyorum dedim...geliyorsa ailesiyle geliyor tamammi dedi. Ailesiz bekar da getiriyor oglun evime dedim..neleer neleer seni gelin diye ailemizin icine aldikkk diye bagrdi...kayinbaba bagrdi bana aniden BIZDE SENIN EVINE GELMEYIZ TAMAMMMI dedi. Neler neler birsürü kakmalar...zaten hep kakma kakardi bu kv, iyi günde bile günümü hep zehir ederdi...oglunu ögretmissin üstüme saldin evden kovdurdun dedim. Evet ben yaptim tamammi ben söyledim ogluma dedi...oysa ki esim bana hayir annem bana demedi ögretmedi beni demisti yani yalanini yakaladim. Annemi arayip sende terbiyesizsin kizin da senin gbi terbiyesiz diyip suratina tlf kapatmis. Bu durumda kimin terbiyesiz oldugu apacik ortada...Oglunun evden kovdunu da inkar etmis. Birsürü yalan yanlis seyler...Annem buna birsey dememis aslinda, sen yanlis yaptin oglunu ögretecegine ya kizimla neden ilk konusmadin da ogluna kovdurdun demis. Buna sinirlenmis hani annemin yalvarmasini bekliyordu. Neyse esimle her haftasonu kavga ettik sonunda dayanamadim artik beni almaya geldiler...Aynen öyle Cok cahil bi aileler esimde durmadan evi kucuk mecbur bize gelecek diyor!!! Bi cocugum var 2 aylik Sen git kizim Bizle kalacak diyor deli etcek Beni BU cahil aile Sen kaynanana Nasil dedin misafir istemedigini?
Iyi yapmissin pisman olsun beyfendi alacagi öbür es acaba böyle bi Kv kabul Eder mi Asla !! Hic kimse etmez Sen kafani Rahat tut Bence bunlar böyle bi zekayla daha Cok pisman olurlarCnm evet bu kv doldurusundan sonra evden kovdu esim..inan hic bi sorunumuz yoktu kv karisana kadar...ailem beni almaya geldi. Esim güyya pisman ama o kadar kötü seyler olduki affedemiyorum.üstelik beni kovdugunuda inkar ediyor...ama kovdu...
Aynen öyle benimkiside öyle Ay sunun giydigine bak Ay su ne Demis bide en gicik oldugum sey !!!! Evime Cok karisiyor evimi kendi zevkine dösemek istedi evimi kendi zevkine duzenliyor ve Hala öyle cekmecelirimi Cok kurcaliyor yatak odama izinsiz girio of of Cok sey varCanim simdi senin esin bu tutumdaysa biraz zor...Bana gelen misafirler dedikoducu cinsten, bize geldikleri günden beri cikartmadiklari laf kalmadi. Bende bu aile söyle böyle o kadar dedikodumuzu yapti, oglunla ilgili neler söylemis bak oglun kendisi anlatsin en yakin iki arkadasina kötülemisler benimle de ugrasdilar dertleri ney ise dedim. Ben dedikoducu aileleri birdaha evimde istemiyorum dedim. Ayrica evimde bekar insan da istemiyorum dedim...geliyorsa ailesiyle geliyor tamammi dedi. Ailesiz bekar da getiriyor oglun evime dedim..neleer neleer seni gelin diye ailemizin icine aldikkk diye bagrdi...kayinbaba bagrdi bana aniden BIZDE SENIN EVINE GELMEYIZ TAMAMMMI dedi. Neler neler birsürü kakmalar...zaten hep kakma kakardi bu kv, iyi günde bile günümü hep zehir ederdi...oglunu ögretmissin üstüme saldin evden kovdurdun dedim. Evet ben yaptim tamammi ben söyledim ogluma dedi...oysa ki esim bana hayir annem bana demedi ögretmedi beni demisti yani yalanini yakaladim. Annemi arayip sende terbiyesizsin kizin da senin gbi terbiyesiz diyip suratina tlf kapatmis. Bu durumda kimin terbiyesiz oldugu apacik ortada...Oglunun evden kovdunu da inkar etmis. Birsürü yalan yanlis seyler...Annem buna birsey dememis aslinda, sen yanlis yaptin oglunu ögretecegine ya kizimla neden ilk konusmadin da ogluna kovdurdun demis. Buna sinirlenmis hani annemin yalvarmasini bekliyordu. Neyse esimle her haftasonu kavga ettik sonunda dayanamadim artik beni almaya geldiler...
Evet cok cshil bir sile evlerinde kitAp bile yokken yetmezmis gibi birde benim kitaplarima karisti hep fazlalik olarak gördü. Okumus insana aliskin degiller ama bu kadarina da pes...hic cekemediler hep bi rekabet kiskançlik...dedikodu..kim ne yedi kim ne giydi bi bunla ugrasirlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?