misafir geleceği zaman buyursunlar de tam o vakit acile gidip serum taktır tansiyonum düştü vs diye kapıda kalsınlar
Inan hic takmiyorum...100 sene de gecse yine bu karari verirdim. Artik ne olacaksa olsun yeniden evlencekse görücez kabul edermiymis. Kimse cekmez bunlariIyi yapmissin pisman olsun beyfendi alacagi öbür es acaba böyle bi Kv kabul Eder mi Asla !! Hic kimse etmez Sen kafani Rahat tut Bence bunlar böyle bi zekayla daha Cok pisman olurlar
Ayyy benim kv de izinsiz yatakodasina girerdi, annem hayatta yapmazdi ama bu kadin ne cüretle utanmadan bunu yapabiliyor yaa...cekmecemi dolaplarimi o da karistirirdi! Onlara bizim ev de 20 km uzaklikta ne kadarda benzer yanimiz varmis. Düzenime evde kitaplarima resim albümlerimi napacama herrseyime neyi yapcaz nereye tatile gidecez ona bile o karar vermeye baslayinca ben artik bi tepkimi koydum. Bu da yetmezmis gibi birde bana "calismaya baslayinca cocugu bana koyacaksin haftada 1 göreceksin tamammi" demeye basladi...kimse seslenmiyor esim zaten herkese karsi pisirik bi bana aslan kesilir. Ben karistirmadikcada iyce düsman kesildi. Ee oglu karismasina izin veriyor ya sen kimsin demeye basladi. Taa evim gelen misafire karisiyor. Öyle ileriye gitti ki, evime anlastigim arkadaslarimi bile getirtirmiyor oglunu tembihleyip...sirf onun dedikoducu misafirleri olacak ya!Aynen öyle benimkiside öyle Ay sunun giydigine bak Ay su ne Demis bide en gicik oldugum sey !!!! Evime Cok karisiyor evimi kendi zevkine dösemek istedi evimi kendi zevkine duzenliyor ve Hala öyle cekmecelirimi Cok kurcaliyor yatak odama izinsiz girio of of Cok sey var
Sen nerde kaliosun CanimAyyy benim kv de izinsiz yatakodasina girerdi, annem hayatta yapmazdi ama bu kadin ne cüretle utanmadan bunu yapabiliyor yaa...cekmecemi dolaplarimi o da karistirirdi! Onlara bizim ev de 20 km uzaklikta ne kadarda benzer yanimiz varmis. Düzenime evde kitaplarima resim albümlerimi napacama herrseyime neyi yapcaz nereye tatile gidecez ona bile o karar vermeye baslayinca ben artik bi tepkimi koydum. Bu da yetmezmis gibi birde bana "calismaya baslayinca cocugu bana koyacaksin haftada 1 göreceksin tamammi" demeye basladi...kimse seslenmiyor esim zaten herkese karsi pisirik bi bana aslan kesilir. Ben karistirmadikcada iyce düsman kesildi. Ee oglu karismasina izin veriyor ya sen kimsin demeye basladi. Taa evim gelen misafire karisiyor. Öyle ileriye gitti ki, evime anlastigim arkadaslarimi bile getirtirmiyor oglunu tembihleyip...sirf onun dedikoducu misafirleri olacak ya!
Ay inanmiorum benim kaynanamda cocugu Bana birakacaksin diyorSen nerde kaliosun Canim
20 km nedir yaa yuhMisafir ağırlamamak için o kadar yolu gelmeye üşenmiyomu bnde 1 2 sokak arkada falan diyceksin diye bekliyorum
Kiz yoksa ayni kv mi bilmedigim eltimmisin ahaha süphelenmeye basladim ama ben tek ogullari var diye biliyorum:))) ben almanyada yasiyorum cnmAy inanmiorum benim kaynanamda cocugu Bana birakacaksin diyor
Ohaa benim kocamda tek oglan Bende almanydanimKiz yoksa ayni kv mi bilmedigim eltimmisin ahaha süphelenmeye basladim ama ben tek ogullari var diye biliyorum:))) ben almanyada yasiyorum cnm
Akraba olamazlar farkli memleketlilerBende suan senin Kaynanamin akrabasi oldugundan supheleniorum yakalandimmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?