Inanamiyorum ben bir anda kendim yazmissim gibi hissettim...senin kaynanan gene insafliymis ki yemekleri kendisi yapiyormus...benim kv her isi bana yikar. 60 tane akrabam var diye yeri gögü inletir. Haftasonlari bikac aile bikac aile gelip yer icer defolurlar.Ortalikta yardim eden de yok hizmetcilik yaparim, kötü muamele gördüm üstelik çogundan. Sonra da birsürü laf dedikodu...bu dedikodular da isi gücü olmayan kv tarafindan toplanip, esim fitlenip yalan yanlislarla doldurulup, üzerime kizgin boga gibi bi güzel salinir. Sonrasinda da kavga gürültü...ve evden kovulurum.suan küsüm kv kp ile tavrimi koydugum icin. Misafir istemiyorum da demedim oysaki, lafci misafir istemiyorum demisdim ama bana karsi bi tavir bi tavir. Kv bozuntusu annemi arayip tlf bisuru hakaret sayip kapatmis...isiniz zor eger benim gibi cahil bi aileye gelin olduysaniz üstelik laf ta anlamazlarEvim büyükmüs onunkinden o yuzden her seferinde Bana getiriyor Tamam yemekleri kendisi yapiyorda temizligide beraber yapioyoruz ama Ben Acayip Rahatsiz oluyorum arkadaslar kendi evi var kucuk buyuk idare edecek siz olsaniz ne yaparsiniz? Esim laf anlamiyor kaynanama ne demeliyim?
evden mi kovuldunuz .Şu an durum ne?Inanamiyorum ben bir anda kendim yazmissim gibi hissettim...senin kaynanan gene insafliymis ki yemekleri kendisi yapiyormus...benim kv her isi bana yikar. 60 tane akrabam var diye yeri gögü inletir. Haftasonlari bikac aile bikac aile gelip yer icer defolurlar.Ortalikta yardim eden de yok hizmetcilik yaparim, kötü muamele gördüm üstelik çogundan. Sonra da birsürü laf dedikodu...bu dedikodular da isi gücü olmayan kv tarafindan toplanip, esim fitlenip yalan yanlislarla doldurulup, üzerime kizgin boga gibi bi güzel salinir. Sonrasinda da kavga gürültü...ve evden kovulurum.suan küsüm kv kp ile tavrimi koydugum icin. Misafir istemiyorum da demedim oysaki, lafci misafir istemiyorum demisdim ama bana karsi bi tavir bi tavir. Kv bozuntusu annemi arayip tlf bisuru hakaret sayip kapatmis...isiniz zor eger benim gibi cahil bi aileye gelin olduysaniz üstelik laf ta anlamazlar
evleri değişin .Valla teklif edin bakalım ne diyecek.Aynen öyle Cok cahil bi aileler esimde durmadan evi kucuk mecbur bize gelecek diyor!!! Bi cocugum var 2 aylik Sen git kizim Bizle kalacak diyor deli etcek Beni BU cahil aile Sen kaynanana Nasil dedin misafir istemedigini?
Birdaha her seferinde gelecekler dediğinde ben rahatsızın de geç yat aşağı.Eşşeksede değilsede anlar.Eşine fitlersede "bu evin hanımı benim annen değil" minvalinde kavga çıkar.Evim büyükmüs onunkinden o yuzden her seferinde Bana getiriyor Tamam yemekleri kendisi yapiyorda temizligide beraber yapioyoruz ama Ben Acayip Rahatsiz oluyorum arkadaslar kendi evi var kucuk buyuk idare edecek siz olsaniz ne yaparsiniz? Esim laf anlamiyor kaynanama ne demeliyim?
Onun amaci ogluna yapismakevleri değişin .Valla teklif edin bakalım ne diyecek.
Bunu esime diyorum cevap bulamiyor bagirmaktan Baska bide kötü kalpliymisimSizin ev yokken nereye geliyormuş misafirler.
Zaten şu anda size kötü davranıyorlar evinize getirtmeyin baride bu muameleye değsin
Hayir ama gitmek istiorum biktim artikevden mi kovuldunuz .Şu an durum ne?
Kendi evinde ağırlasa da mı gidecekmişsin yaniSen BU evin gelinisin diyor kendi evi olsada mecbur gelcen diyor deli olcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?