• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam eşimi kullanıyor

Senin yapacağın tek şey kocanı ince ince işleyip senden taraf olmasını sağlamak.

Susma kısmına gelirsek senin hayatına hükmetmeye çalışan o insanlar aslında üç kuruş bile etmezler. Hatta güçlü bile değiller. ( Güçlü insan gücünün farkında olduğu için asla bağır çağır tehdit ile iş yapmazlar. ) Sadece seni güç gösterisi yaparak bastırmışlar. Önce sen insan olduğunu idrak et, sonra gücünün farkına var. Kendinden geçmişsin anlaşılan ama bir anne olarak evladından geçmemelisin. Gerekirse devlete sığın, gerçi devlet de arkamızda değil ki...
Allah ım sonunda bekledigim cvplardan bitanesi

Neden öyle birşey yapim ben burda kocamı değiştirecek çözümler üretilmesini isterken gelen giden boşan diyor ! Kızım var ailem kabul etmez heleki cirkefligi yapan ben olursam. Iftira meselesi sırasında devlete sığındım olay aydinlandiktan sonra evime döndüm ve psikolojim yıprandı evliliği çözüm sandım uzaklara gitmek istedim ve sonuç bu sil baştan nereye kadar kolay mi yıkmak yapmak varken

eşiniz aile olmayı’ bilmiyor.
belli ki bunu sizden duyması işe yaramıyor.

bir başkası mı konuşsa diyeceğim ama öyle biri var mıdır, varsa sizle aynı düşünür mü?

birlikte dışarı çıkabiliyor musunuz?
çıkın, sakin bir yere gidin.
alın karşınıza,
ben sana bir şey anlatmak istiyorum,
eğer sonunda haksızsın dersen bu konuyu bir daha açmayacağım. sadece dinlemeni istiyorum, diyip bir gününüzü anlatın.

yatak toplamasına kadar evdeki o kadar kişinin işinin size baktığını, ütüsü, çamaşırı, kaç kişiyi çekip çevirdiğinizi.
sonunda da yeni evli, yeni aile olmuş, 22 yaşındaki bir kadın için hayat böyle mi olmalı diye sorun bakalım.
vicdan ve merhamet sahibi biri ise biraz olsun size hak verecektir.
ya ne olacaktı? derse, yapacak bir şey yok.
bu adam değişmez. madem boşanma da yok katlanacaksınız 🤷🏻‍♀️

Neden öyle birşey yapim ben burda kocamı değiştirecek çözümler üretilmesini isterken gelen giden boşan diyor ! Kızım var ailem kabul etmez heleki cirkefligi yapan ben olursam. Iftira meselesi sırasında devlete sığındım olay aydinlandiktan sonra evime döndüm ve psikolojim yıprandı evliliği çözüm sandım uzaklara gitmek istedim ve sonuç bu sil baştan nereye kadar kolay mi yıkmak yapmak varken
O halde katlanacaksınız. Çünkü çözüm yok.
Bir insanı kimse değiştiremez, eğer değişmek istemiyorsa.

eşiniz aile olmayı’ bilmiyor.
belli ki bunu sizden duyması işe yaramıyor.

bir başkası mı konuşsa diyeceğim ama öyle biri var mıdır, varsa sizle aynı düşünür mü?

birlikte dışarı çıkabiliyor musunuz?
çıkın, sakin bir yere gidin.
alın karşınıza,
ben sana bir şey anlatmak istiyorum,
eğer sonunda haksızsın dersen bu konuyu bir daha açmayacağım. sadece dinlemeni istiyorum, diyip bir gününüzü anlatın.

yatak toplamasına kadar evdeki o kadar kişinin işinin size baktığını, ütüsü, çamaşırı, kaç kişiyi çekip çevirdiğinizi.
sonunda da yeni evli, yeni aile olmuş, 22 yaşındaki bir kadın için hayat böyle mi olmalı diye sorun bakalım.
vicdan ve merhamet sahibi biri ise biraz olsun size hak verecektir.
ya ne olacaktı? derse, yapacak bir şey yok.
bu adam değişmez. madem boşanma da yok katlanacaksınız 🤷🏻‍♀️
O kadar çok konuştum ki üzülüyor durumuma hatta beni kaybetmektende korkuyor ama annesinden geçemiyor yaşlı insanlar diyor annemi yüz üstü bırakamam kardeslerimehem abilik hem babalık yapmalıyım diyor kocaman adamlar diyorum başının çarelerine bakamıyorlar mi biri isletme aldığını orda burda yiyor biri finansçı çocuk değiller ki yok diyor onlar az kazanıyor dost var düşman var sahip çıkmalıyım falan bi türlü ikna edemiyorum. Yardim et ama beni ayır dediğimde de annem yaşlı millet der gelin varken yaşlı kadın çalışıyor herşeye bisey buluyor

O kadar çok konuştum ki üzülüyor durumuma hatta beni kaybetmektende korkuyor ama annesinden geçemiyor yaşlı insanlar diyor annemi yüz üstü bırakamam kardeslerimehem abilik hem babalık yapmalıyım diyor kocaman adamlar diyorum başının çarelerine bakamıyorlar mi biri isletme aldığını orda burda yiyor biri finansçı çocuk değiller ki yok diyor onlar az kazanıyor dost var düşman var sahip çıkmalıyım falan bi türlü ikna edemiyorum. Yardim et ama beni ayır dediğimde de annem yaşlı millet der gelin varken yaşlı kadın çalışıyor herşeye bisey buluyor

görümceniz var. anneniz yalnız kalmayacak ki?
üzülüyor olmasının bir sonucu olması lazım. üzüldü ve bitti olmuyor, şartlarınızı iyileştirmek için ne yaptı?
madem öyle kardeşlerine ev, araba alacak parası var, iki alt-üst yada karşılıklı daire olsun.
aynı apartmanda olun, siz yine gidin yardımcı olun, ama kapılarınız farklı olsun.
buna da mı yok?

Arkadaş iyi mısınız ya okuldan önce bu meseleler olmadı üniversite ye gideli 3 ay olmadan bi dedikodunun kurbanı olacaktım az daha ne yapsın ailem gelen giden ayıplarken babama adını temizlemedn çıkma topluma diyenlere napsin ki doğudan bahsediyoruz ,batıda bile namus oldu mu ne cana kiyanlari duyuyoruz kaldı ki benim meselem
Madem devlete sığınacak kadar ciddi tehlike atlattınız, neden ailenize geri döndünüz?
Evlenmek yerine üniversiteye devam edebilirdiniz.
Diğer mesajınızda ailemi üzmek istemiyorum diyorsunuz, başka mesajda reddeder diyorsunuz.

Neyse, işinize yarar öneriler gelir umarım.
Bu arada çocuk kırıp döker diye yürüteç almıyorlar ya çocuk yürümeye başlayıp evi alt üst ettiğinde umarım şiddete, baskıya uğramaz.

görümceniz var. anneniz yalnız kalmayacak ki?
üzülüyor olmasının bir sonucu olması lazım. üzüldü ve bitti olmuyor, şartlarınızı iyileştirmek için ne yaptı?
madem öyle kardeşlerine ev, araba alacak parası var, iki alt-üst yada karşılıklı daire olsun.
aynı apartmanda olun, siz yine gidin yardımcı olun, ama kapılarınız farklı olsun.
buna da mı yok?
Gorumcem asabi olduğu için evlenmiyor yaşı geçiyor ama hala düşünmüyor ve kendine bakmakta aciz eli ayağı iş tutmaz çok aşırı da zayıf onun için kaynanam gel git ben oğlumda kalacam diyor yani bizde

Madem devlete sığınacak kadar ciddi tehlike atlattınız, neden ailenize geri döndünüz?
Evlenmek yerine üniversiteye devam edebilirdiniz.
Diğer mesajınızda ailemi üzmek istemiyorum diyorsunuz, başka mesajda reddeder diyorsunuz.

Neyse, işinize yarar öneriler gelir umarım.
Bu arada çocuk kırıp döker diye yürüteç almıyorlar ya çocuk yürümeye başlayıp evi alt üst ettiğinde umarım şiddete, baskıya uğramaz.
Sığınma yerleri göründüğü gibi değil ki haftada iki gün dışarı bırakıyorlardı oda 3 saatliğine sadece işim olmadan bi gelirim olmadan nasıl unv okuyabilirdim. Ailem zaten yumuşadı olay aydinlaninca ama o ara iki sene boyunca evden uzak yaşadım geldiğimde ise bu seferde bu kız tek başına iki senedir nerede kimlerle nasıl gecindi falan filan laflar dolaştı olmadı mecbur o ortamdan uzaklaşmak için evlendim

Gorumcem asabi olduğu için evlenmiyor yaşı geçiyor ama hala düşünmüyor ve kendine bakmakta aciz eli ayağı iş tutmaz çok aşırı da zayıf onun için kaynanam gel git ben oğlumda kalacam diyor yani bizde

e tamam görümce de evde, iş yapmasa da bir nefes. valide yalnız değil.
kendi eviniz olursa arada nefes alma şansınız olur.
madem ayrılamıyor kocanız anasından, alt üst yada karşılıklı oturun. en azından kapınız ayrı olur.
buna da hayırsa kocanıza söyleyin, üniversite okumak istiyorum diye.
açıköğretim de olsa bir diploma elinizde olsun.

Back