• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam eşimi kullanıyor

Melek Annes36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
54
4
1
29
Off kızlar sus sus nereye kadar bilmiyorum. Eşim tam ana kuzusu anasida bundan faydalanıyor ayırmıyor evimi :(
Eşime kredi çektirip bi oğluna araba birine de ev alıyor ne yapacam bilmiyorum eşimin bu hareketleri beni ondan soğutmaya sebep oluyor ne benim ne kızımın ihtiyaçları görülüyor bi yürüteç nedir ya onu bile aldırmıyorlar evlerinin eşyaları kırılmasın diye. Küçük kaynım evleniyor ,kaynanam ona dediki senin tazminatin cebinde kalsın yatırım yap bizim gelinin eşyaları öylece duruyor onları al dedi ve bana sormadan yaptı bunu deli olacam ne beni nede eşimi sayıyor bildiğini okuyor eşim de hiç ses etmiyor ben sana alırım diyor kardeslerime günah diyor. Kızım var bırakıp gidemem ailem doğulu aslâ kabul etmezler ne yapacam ben :(

Doğulu olunca boşanılmiyor mu? Ailenize rağmen mi evlendiniz ya da aynı eve çıkarken hesap etmediniz mi sorunlar olabileceğini? Bunlar olmasa başka sorunlar olur zaten ev ev üstüne olmaz.madem boşanam diyorsunuz ee sizi ve eşinizi de ciddiye alan yok.esiniz de sizi umursamıyor ne diyebiliriz.o zaman yapılanları görmeyin, duymayın eşinizin gözü açılırsa gözü açılana kadar bekleyin.ya da bosanma işini ciddi ciddi düşünün.yapilanlar haksızlık çünkü.

Off kızlar sus sus nereye kadar bilmiyorum. Eşim tam ana kuzusu anasida bundan faydalanıyor ayırmıyor evimi :KK43:
Eşime kredi çektirip bi oğluna araba birine de ev alıyor ne yapacam bilmiyorum eşimin bu hareketleri beni ondan soğutmaya sebep oluyor ne benim ne kızımın ihtiyaçları görülüyor bi yürüteç nedir ya onu bile aldırmıyorlar evlerinin eşyaları kırılmasın diye. Küçük kaynım evleniyor ,kaynanam ona dediki senin tazminatin cebinde kalsın yatırım yap bizim gelinin eşyaları öylece duruyor onları al dedi ve bana sormadan yaptı bunu deli olacam ne beni nede eşimi sayıyor bildiğini okuyor eşim de hiç ses etmiyor ben sana alırım diyor kardeslerime günah diyor. Kızım var bırakıp gidemem ailem doğulu aslâ kabul etmezler ne yapacam ben :KK43:
Neden bunlara boyun egiyorsunuz ? Esiniz ses cikarmiyorsada siz hakkinizi savunun sonucta esyalar sizin ve size sorulmamasi cok absürt bi durum yani böyle insanlarin olmasina inanamiyorum gercekten ..

Off kızlar sus sus nereye kadar bilmiyorum. Eşim tam ana kuzusu anasida bundan faydalanıyor ayırmıyor evimi :KK43:
Eşime kredi çektirip bi oğluna araba birine de ev alıyor ne yapacam bilmiyorum eşimin bu hareketleri beni ondan soğutmaya sebep oluyor ne benim ne kızımın ihtiyaçları görülüyor bi yürüteç nedir ya onu bile aldırmıyorlar evlerinin eşyaları kırılmasın diye. Küçük kaynım evleniyor ,kaynanam ona dediki senin tazminatin cebinde kalsın yatırım yap bizim gelinin eşyaları öylece duruyor onları al dedi ve bana sormadan yaptı bunu deli olacam ne beni nede eşimi sayıyor bildiğini okuyor eşim de hiç ses etmiyor ben sana alırım diyor kardeslerime günah diyor. Kızım var bırakıp gidemem ailem doğulu aslâ kabul etmezler ne yapacam ben :KK43:
Bir cinnet gecirmeye bakar valla psikolojisi bozuk gibi yapmak daha hayirli belki isiniz görülür

kuzum doguluyum demissiniz surununun ozaman ,siz en basta doguluyum diyerek zorunlu kabul istemesenizde etmissiniz zaten, asla siz duzeltemezsiniz bu sitede bulunmayin bence mucadale icin dogu bati kurali asla olamaz olmamalida zaten, hepimiz oncelikle bireyiz onceliginiz bu olmali, bizler dunyaliyiz canliyiz sadece lutfen onceligimizin farkinda olursak sonrasinda cozum icin cabaliyayilim al;lahaSKINA BU KAKADARMI ZOR BU INSANLIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

Kusura bakmada agir konusup banlanmak istemiyorum.agzin hicmi laf yapmaz. Ne oluyor yahu diyemiyomusun. Biraz asaletli ol ezik gibi ne demek cocuguma yurutec almiyorlar. Ahhhh onlara benim gibi gelin olacakti. Adalet iste. Sen benim kaynanamlarin gelini olsan bas taci yaparlardi vallahi senin gibi sessiz sesi cikmayan vur basina al ekmegi gelin istuorlar. Yapma guzelim yapma. Kendini bu kadar ezdirme.

Ne yapacaksınız:

1) kendi kendinize hipnoz yapacaksınız. Sürekli telkinlerde bulunacaksınız.

2) ben neden bu konuyu bu kadara kafama takıyorum ki diyeceksiniz. Sonuçta onun kardeşleri ve onlara da günah değil mi, ay yazııııkkk diyeceksiniz.

3) üstteki maddeyi günde 5 defa tekrarlayacaksınız.

4) yürüteç zaten sağlıksızmış, benim anne olarak ne istediğim o kadar da önemli sayılmazmış, günde 15 dakikanın zararı olmuyor diyorlar ama bilim adamı benim babamın oğlu mu nasış güveneyim ki diyeceksiniz

5) ben eşyalarımı kendim seçmemiştir zaten, severek de kullanmıyordum, boşver versinler ne olacak ki, 3 günlük dünya değil mi sonuçta, bir yangın çıksa kül olacak şeyler için neden kendimi üzeyim diyeceksiniz.

6) aman kızım babasız kalmasın. Kalırsa ne olur, olmaz hayatta olmaz diyeceksiniz

7) zaten kayınvalidem olmasa kocam melek gibi bir adam, kıymetini bilmeliyim diyeceksiniz. Ben bırakırsam hemen kaparlar diyeceksiniz

8) anamın babamın evine gitsem buradan daha mı iyi diyeceksiniz. Üstelik kuşak farkı olacak, elalem ne diyecek, hiç olmazsa kocamla yaşlarımız denk, birbirimizi anlıyoruz diyeceksiniz

9) kayınvalidem bu dünyadan göçerse güllük gülistanlık bir evliliğim olacak, ohhh düşman çatlatırım diyeceksiniz.

10) küçük kaynımın tazminatı ile yatırım yapılsın, ya rabbim ben ne kadar da akıllı ve yatırımcı bir aileye düşmüşüm diye şükredeceksiniz.

11) alınacak arabaya belki kızımla ben de bineriz, pikniklere gideriz, pardon bindirirler, götürürler, biz de hayatımızı yaşarız diyeceksiniz

12) yeni bir çocuk yapsam aslında kocam düzelir diyeceksiniz

13) mesleğim yok, eğitimim yok, kapana kısıldım. Zaten doğuluyuz diyeceksiniz. Bunu günde 3 kez tekrarlasanız yeterli.

Ya da
Boşanacaksınız

Ne yapacaksınız:

2) ben neden bu konuyu bu kadara kafama takıyorum ki diyeceksiniz. Sonuçta onun kardeşleri ve onlara da günah değil mi, ay yazııııkkk diyeceksiniz.

4) yürüteç zaten sağlıksızmış, benim anne olarak ne istediğim o kadar da önemli sayılmazmış, günde 15 dakikanın zararı olmuyor diyorlar ama bilim adamı benim babamın oğlu mu nasış güveneyim ki diyeceksiniz

5) ben eşyalarımı kendim seçmemiştir zaten, severek de kullanmıyordum, boşver versinler ne olacak ki, 3 günlük dünya değil mi sonuçta, bir yangın çıksa kül olacak şeyler için neden kendimi üzeyim diyeceksiniz.

6) aman kızım babasız kalmasın. Kalırsa ne olur, olmaz hayatta olmaz diyeceksiniz

7) zaten kayınvalidem olmasa kocam melek gibi bir adam, kıymetini bilmeliyim diyeceksiniz. Ben bırakırsam hemen kaparlar diyeceksiniz

8) anamın babamın evine gitsem buradan daha mı iyi diyeceksiniz. Üstelik kuşak farkı olacak, elalem ne diyecek, hiç olmazsa kocamla yaşlarımız denk, birbirimizi anlıyoruz diyeceksiniz

9) kayınvalidem bu dünyadan göçerse güllük gülistanlık bir evliliğim olacak, ohhh düşman çatlatırım diyeceksiniz.

10) küçük kaynımın tazminatı ile yatırım yapılsın, ya rabbim ben ne kadar da akıllı ve yatırımcı bir aileye düşmüşüm diye şükredeceksiniz.

11) alınacak arabaya belki kızımla ben de bineriz, pikniklere gideriz, pardon bindirirler, götürürler, biz de hayatımızı yaşarız diyeceksiniz

13) mesleğim yok, eğitimim yok, kapana kısıldım. Zaten doğuluyuz diyeceksiniz. Bunu günde 3 kez tekrarlasanız yeterli.

Ya da
Boşanacaksınız
Harikasiniz sizi ayakta alkisliyorum

Ne yapacaksınız:

Ya da
Boşanacaksınız
:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK68:

kuzum doguluyum demissiniz surununun ozaman ,siz en basta doguluyum diyerek zorunlu kabul istemesenizde etmissiniz zaten, asla siz duzeltemezsiniz bu sitede bulunmayin bence mucadale icin dogu bati kurali asla olamaz olmamalida zaten, hepimiz oncelikle bireyiz onceliginiz bu olmali, bizler dunyaliyiz canliyiz sadece lutfen onceligimizin farkinda olursak sonrasinda cozum icin cabaliyayilim al;lahaSKINA BU KAKADARMI ZOR BU INSANLIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
Ya sen neyin kafasını yaşıyorsun ? Doğuluyum derken ailem beni sittin sene kabul etmez bana orası kapalı diyor. Sevmesekte beğenmesekte kültür farkı. Kadıncağız bunun dışında çözüm yolları arıyor sen de sürün o zaman diyorsun.
Nutuk çekeceksen başka alt foruma geç burada insanlar çözüm arıyor.

Hayatımda böyle bir konu ne gördüm ne duydum gerçek misiniz siz
Kocam çalışacak bir kardeşine ev diğerine araba alacak
Benim eşyalarım yeni geline verilecek
Şimdi bir şey yazardım da mübarek gün oruç malum günaha girerim

Yavrum senin beynin yok mu
Aklın kişiliğin yok mu
Hadi kocanın beyni sulanmış

Yavrum sen itiraz etsen kavga kıyamet kopsa hatta sen boşansan kızınla o evden ayrılsan yine bundan daha kötü olamaz hayatın

Vallahi şiştim bunca pısırıklık
O zavallı yavrunun rızkı yeniyor bari bunu düşün

Yani nasıl sessiz kalırsın bu kadarına
Müstehak o zaman
Tövbe ya rabbi

Hayatımda böyle bir konu ne gördüm ne duydum gerçek misiniz siz
Kocam çalışacak bir kardeşine ev diğerine araba alacak
Benim eşyalarım yeni geline verilecek
Şimdi bir şey yazardım da mübarek gün oruç malum günaha girerim

Yavrum senin beynin yok mu
Aklın kişiliğin yok mu
Hadi kocanın beyni sulanmış

Yavrum sen itiraz etsen kavga kıyamet kopsa hatta sen boşansan kızınla o evden ayrılsan yine bundan daha kötü olamaz hayatın

Vallahi şiştim bunca pısırıklık
O zavallı yavrunun rızkı yeniyor bari bunu düşün

Yani nasıl sessiz kalırsın bu kadarına
Müstehak o zaman
Tövbe ya rabbi
Size ütopik gelebilir ama bazı yerler böyle. Baba evinde ses çıkarmaması öğretilen biri kocaya kaynanaya nasıl ses çıkarsın? Yaa annesinin cenazesine gönderilmeyen kadınlar var. Çoğu zaman baba evinde ozguveni tavan üniversite mezunu çalışan kadınlar nelere maruz kalıyor. Kırıcı konuşmayın lütfen başına gelmeyen anlayamaz.

Back