kaynanam,eşim ve yıkılan yuvam

Belki bazı evlilikler için bu geçerli olabilir ama genelinde çocuk olduğu zaman o çocuk babaya anneye daha düşüyor ve ondan sonra çocuğa kıyamıyosun.Daha zor olurdu.Sen erkenden yapmanı gerekeni yaptın hiç pişman olma

çocuklu evliliklerin bitmesinde en üzüldüğüm şey çocuk oluyor zaten çocuktan sonra anne babanın daha da bağlanması lazımken ayrılmaları çok üzücü

Allah size sabır versin inşallahda bir an önce unutur ve hayatınıza kaldıgınız yerden devam edersiniz.Keşke babanlara git sonra gelirsin dediğnde gitseydiniz ve babanıza bu durumu yaşatmasaydınız.Bence kurtuldugunuza şükredin.Eşinizin ailesiyle bi problemiziniz,kavganız oldumu da sizi istemiyolar ?

inş. s_irine keşke dönmeseydim ama özür dileyince akıllandığını düşünmüştüm, ailesi evlenmeden önce hemen düğün yapalım diye istediler 6 ay sadece nişanlı kaldık, onun ailesi çok istiyordu ama evlendikten sonra çok değiştiler ,oğullarını çok doldurdular sonu da böyle bitti işte

Gerçekden çocuğunun olmadığına sevindim.. yani çocuksuz boşanmak daha kolay..
konumu az çok takip etmişsin sanırım inan benim çocuğum olmasa bende tek kalemde bitircektim..
ama çocuğumla yaşadığım bi diyalog var hala gözümün önüne gelse anlatsam ağlarım o derece etkiledi beni..
bir de benim tek şansım eşim yanımda oldu onca şeyden sonra tek doğrusu bu oldu..
eşimde ailesiyle olsa sanırım çocukda etkilemezdi kararımı ama eşim ne dersen kabulüm dedi bana o ayrılma aşamamıza gelmemeizin ardından bu yanada 2 yıl geçti..

Bazen bitmesi hayırlısı oluyo..
insan bedenen ve ruhen çok yoruluyo
evliliğinin bitmesi senin ve hayatının bitmesi değil.
yeni bir başlangıcın çok defa isyan ediceksin çok defa neden ben? diceksin pişmanlıkların olucak elbet ama zaman öyle alıp götürüyoki acıları umarım ömrünün geri kalanını gerçekden doğru ve hak ettiğin seni hak edecek biriyle geçirirsin..
mutlu ol mutlu kal..

şimdi üzülürsün ama ilerde zaman geçtikçe inan sevineceksin adamın paçalarından aptallık akıyor, kurtulmuşsun..

mutlu huzurlu insanlar çıkarsın Rabbim karşına sana da "iyiki "dedirtsin..

eşinin yanında olması çok güzel , eğer sana destek olmasaydı aynı son olacaktı , evliliğiniz kurtulduğu için sevindim allah düşmanımın başına bile vermesin,
artık tek isteğim onu pişman bir şekilde görmek , böyle ailelerin zaten yatıcak yerleri yok allah karşımıza her zaman iyi insanlar çıkarsın

o kadar iyi anlıyorum ki sizi sizin yaşadıklarınızı ben eğer sevgilimle evlenirsem yaşayacağım bazı zamanlar bunları düşündükçe içim o kadar yanıyor ki daha evlenmeden bunları yaşayacağımızın sinyallerini alıyorum onu çok seviyorum ama böylede olmuyor

eğer sinyalleri şimdiden vermeye başladıysa çok iyi düşün derim sana ,ileride evlendikten sonra kendine çok kızarsın o zaman anlamıştım neden devam ettim dersin , sakın geleceğini mahvetme sevgilinden ayrılmak kolay ama boşanmak çok zor bir psikoloji

ben de kaynana yüzünden yuvası yıkılanlardanım,eşimle severk evlendik evlilik öncesi de patırtı kütürtü oluyordu ancak evlendim hala devam ediyor ve artıyordu altlı üstlü oturuyorduk oglu da önce evine gelmez önce anasının yanına ugrardı neyse ben dayanamıyorum artık boşanalım dedim 5 ay evli kaldık zaten o 5 ay bana 5 yıl gibi geldi neyse ayrıldık herkes kendi yoluna giti 2 sene oldu ben istanbula yakın bi ilçede göreve başladım bi msj napıyosun nasılsın seni unutamadım görüşebilirmiyiz dedi eşim ama biz birbirimizi seviyorz tamam dedim görüşelim görüştük neyse sadece bikaç soru sordum nerde kalıyosun evde kiminle annemle babamla bizim kaldıgımız evde mi dedim evet dedi peki eşyaları naptın dedim camaşır makines, ve bulaşık maknesini sattım digerleri duruyor dedi nasıl yani bizim yattıgımız yatak odasında annenle baban mı yatıyor yani bu nasıl midedir peki senin için yanmıyor mu o eve girerken haftanıjn 2-3 günü kalıyorum sadece off kafayı yicem

bence bir italya turuna .çık yanınada arkadaşını al özgür olmanın tadını çıkar ,gez sevdiklerinle görüş daha sosyal ol bence ağlayıp sızlanma o daha ne kaçırdığının farkında değil kuş beyinli işte ,bence hayatın tadını .çıkar güzel şeylere odaklan ,başka erkek mi yok elini sallasan çok ,,önce kendini sev ve iyi devran, el oğlu işte güven olmuyor

Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez unutma!

mesajı beğene basarken elim titredi beğen yerine üzül olsa daha iyiydi. siz bu kadar üzülürken rabbim onları mutlu etmez inşallah umreye gidiyorlarmış acaba yuva yıkıpta edilen duaları kabul olur mu çok üzüldüm. dilerim bundan sonra çok ama çok mutlu olursun rabbim o günleri o insanları hatırlatmaz.

Son düzenleme:
gıttıklerı umre evlatlarının ve senın gunahını affettırır umarım. Geriye bakmamak elde degıldır elbette ama senı ıstemeyenı sende ıstememelısın vardır elbette her serde bır hayır.

Senin için üzüldüm. Ne hayallerle kuruluyor bi evlilik bitirenler utansın.. Nasıl insanlar ki onlar o eve yerleşebiliyorlar. senin yatağında yatabiliyorlar. İnsanın midesi nasıl kaldırır bunu. Kocan olacak o adam nasıl kaldırabiliyor onu. Bir zamanlar senin koynunda yattığı o yatakta şimdi ana babası yatıyor.

.Değermiydi bunca şeye birde bana diyorki ben erkeğim sen kendi haline yan....

Güzel rabbim ne büyüksün..
Üzülme canım o sana bu lafı dedi ya, ALLAH'ın ona emanetine hıyanet etti ya..
Şimdi anası da oğlu da kendi hallerine yansınlar..
Sana sahip çıkmayan bir kocaya mevla edeceğini bilir.
ALLAH'a havale et hiç üzülme..

bende eşimle boşanma eşiğindeyim hemde kaynanam 15 yaşında küçük gelin istediği için. allah böyle anneleride bunlara uyan kendini adamdan sayan o kocalarımızıda bildiği gibi yapsın. ben yaradanıma havale ettim herkesi sende öyle yap.

böyle kayınvalideler varken şeytana iş kalmıyor... yazık , yuva yıkmanın hesabını nasıl verecekler diye düşünmüyorlar mı hiç!!!

Haklisin canim seytan onlarin yaninda bir hic aslinda.. yikiyorlar iste gercekten arkadasimiz olayina cok uzuldum cunku hemen hemen ayni seyleri bende yasadim ve yuvam yikildi ama dimdik ayaktayim sukurler olsun !!!

gerizekalı ya eşini ailesinin yanına göndermek ne...aşağılık köpekler...onlar var ya ikinici üçünce gelseonuda harcarlar..Allah karşılarına kendileri gibi zalimleri çıkartır o zalim aracılığıyla da onların iflahlarını keser...inşallah korkma Allah hem dünyada hem ahirette sorar onlara inşaAlllah yuva yıkmak neymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…