• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam dedikodumu yapıyor

Justahuman

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
54
32
18
Merhaba arkadaşlar ,2 yıllık evliyim , kayınvalidem dedikodumu yapıyormuş. yaptığım işi beğenmiyormuş. yaptığım yemeği beğenmiyormuş. ve bunu herkesle paylaşmış. Gururum kırıldı. Ben çocukken annemi kaybettim , sonra üniversite okudum. Belki bana birşeyler gösterip öğretecek bi annem yoktu ama kendi kendime çabaladım. Bu mudur analık?, insanın ayıbını araştırmak mıdır? Yazıklar olsun ne deyim ! Ne deyim kime dert yanayım?biz de misafirliğe gidiyoruz. ikram edilenin tadına bakıp ; ellerinize sağlık güzel olmuş deyip takdir ediyoruz .nedir bu anlamadım ?

Son düzenleme:
Yanlış yapmış. Sana annelik yapacağı yerde böyle yapması ayıp gerçekten. Ama hiç umursama. Genelleme yapmiyim ama gelinin arkasından konuşmayan kayınvalide çok azdır.
Hic umursamayin. Begenmiyorsa yemesin yemeginizi.. herkes kendi evinden duzeninden sorumlu. Siz cabalayin daha iyisini ogrenmeye calisin ama kendi evinizin huzuru icin. Kv yi memnun etmek icin degil.
Çok teşekkür ederim. Yapıyorum uğraşıyorum.her yaptığım yemeği eleştirir.beğenmezse burnunu bir kıvırışı var sormayın.insanda ne istek ne heves bırakırlar. Ama arkadaşlarım evime gelir çok severek yerler ve beğendiklerini söylerlerde .ben kimsenin evine gidipte ayıbını araştırmam .bi bunlarda gördüm .Allaha havale ediyorum .

Merhaba arkadaşlar ,2 yıllık evliyim , kayınvalidem dedikodumu yapıyormuş. yaptığım işi beğenmiyormuş. yaptığım yemeği beğenmiyormuş. ve bunu herkesle paylaşmış. Gururum kırıldı. Ben çocukken annemi kaybettim , sonra üniversite okudum. Belki bana birşeyler gösterip öğretecek bi annem yoktu ama kendi kendime çabaladım. Bu mudur annelik , insanın ayıbını araştırmak mıdır? Yazıklar olsun ne deyim ! Ne deyim kime dert yanayım?
Senin yine kv yapıyormuş. Benim kocam yapıyordu. Yanımda eşim şöyle iyi böyle becerikli, çok akıllıdır diyordu. Ablalarına dedikodumu yapıyormuş. Onlarda bütün akrabaya köye yayıyormuş. Dedikodu öyle yapılmaz dedim. Herkese eşiminde, ablalarınında yaptıklarını anlattım. Kocam kol kırılır, yen içinde kalır diyormuş. Sen anlatırken kalmıyordu dedim. Sende yap aynısını.

Senin yine kv yapıyormuş. Benim kocam yapıyordu. Yanımda eşim şöyle iyi böyle becerikli, çok akıllıdır diyordu. Ablalarına dedikodumu yapıyormuş. Onlarda bütün akrabaya köye yayıyormuş. Dedikodu öyle yapılmaz dedim. Herkese eşiminde, ablalarınında yaptıklarını anlattım. Kocam kol kırılır, yen içinde kalır diyormuş. Sen anlatırken kalmıyordu dedim. Sende yap aynısını.
Hâla evli misiniz?

Kıyamam. 💓 El anasından ana olmaz, beklentilerinizi düşürün. Bu başınıza geleni ben yaşadım, benim de ne beceriksizliğimi ne ehli keyfliğimi bırakmış sevgili kaynanam. Ben naptım, hiç istifimi bozmadım, hiç paralamadım kendimi. Zaten en başında sevgi değil adalet beklemiştim, sağolsun onu da yapmadı. Kendi zararına oldu.

Merhaba arkadaşlar ,2 yıllık evliyim , kayınvalidem dedikodumu yapıyormuş. yaptığım işi beğenmiyormuş. yaptığım yemeği beğenmiyormuş. ve bunu herkesle paylaşmış. Gururum kırıldı. Ben çocukken annemi kaybettim , sonra üniversite okudum. Belki bana birşeyler gösterip öğretecek bi annem yoktu ama kendi kendime çabaladım. Bu mudur annelik , insanın ayıbını araştırmak mıdır? Yazıklar olsun ne deyim ! Ne deyim kime dert yanayım?
Bunun kv olmakla cok ilgisi yok bence.
Demek ki sizinki dedikoducu imiş. E o zaman etrafındaki herkes yapısını biliyordur,
Bence Boşverin ama sırrınızı söylemeyin.

Kıyamam. 💓 El anasından ana olmaz, beklentilerinizi düşürün. Bu başınıza geleni ben yaşadım, benim de ne beceriksizliğimi ne ehli keyfliğimi bırakmış sevgili kaynanam. Ben naptım, hiç istifimi bozmadım, hiç paralamadım kendimi. Zaten en başında sevgi değil adalet beklemiştim, sağolsun onu da yapmadı. Kendi zararına oldu.
Olmuyormuş ben çok ama çok Sevmiştim onu Allah şahidim bir ana gibi zaten ona çok üzüldüm ya .eşimle bi kere tartıştık o da şahit oldu .bende dedim ki anne kimseye anlatma olur mu dedim ,tabi kızım dedi saçmalama senin sırrını başkasına başkasınınkini sana mi anlatacağım dedi .bi duydum ki bütün eltilerim kayınlarım ve görümcem hepsi olaydan haberdar .ne deyim yazıklar olsun .He ben mükemmelim demiyorum değilim zaten ama şunu biliyorum ki ben neysem oyum.üzülsemde kızsamda yüzüme yansır .rol yapmam .işte böyle böyle sevgisi gitti içimden .

Üzüldüm ya .Allah onlarında bizim de kalbimizde vicdan versin .ama insan yıkılıyor

Olmuyormuş ben çok ama çok Sevmiştim onu Allah şahidim bir ana gibi zaten ona çok üzüldüm ya .eşimle bi kere tartıştık o da şahit oldu .bende dedim ki anne kimseye anlatma olur mu dedim ,tabi kızım dedi saçmalama senin sırrını başkasına başkasınınkini sana mi anlatacağım dedi .bi duydum ki bütün eltilerim kayınlarım ve görümcem hepsi olaydan haberdar .ne deyim yazıklar olsun .He ben mükemmelim demiyorum değilim zaten ama şunu biliyorum ki ben neysem oyum.üzülsemde kızsamda yüzüme yansır .rol yapmam .işte böyle böyle sevgisi gitti içimden .

Back