Kaynanam cok vicdansiz

Eşin laf söyletmeyecek sana
gerekirse annesiyle mesafeli duracak
yapma diyecek tabi sizin anlattığınız gibiyse
Konusmuyor iki yildir ailesiyle o yuzden bukadar cildirdi annesi anne denirse esimin arkdasina ins oglum la torunum olurde gelin dul kalir vu kadar vicdansz

Allah korusun arkadasim bilmiyirum gerci henuz ben olmasi icin ugrasiyorum ama iftira isin baska boyutu insan olmamak lazim bunun icin
Dizilerdeki kotu karekterlr gb insanlar varmis dedirtti bana ailem bulundgm ortamda taninan ve annemde hanimefendlgyle bilinir cekemyor camur atmaktan baska yaptgi bisey yok ailem hic karsmamsna ragmen onlarada sarmis durumda kaynanam

tabi ki bu kişiden kişiye göre degısen bır durum
ama ben olsam yaşına başına bakmaz dalardım ciddiyim..
bak deveye dıken, adamı s..ken yaranır derler
çok dogrudur bu söz :KK66: adamına göre davranmayı öğrenmelısın
Ya beni vurmaya kalksa bile karsilik veremem onun iki kati boyum olmasina ragmen safliktan aptalliktan degil kendime yakistiramiyorm cevap verirken bile kelimelerimi secerim

Konusmuyor iki yildir ailesiyle o yuzden bukadar cildirdi annesi anne denirse esimin arkdasina ins oglum la torunum olurde gelin dul kalir vu kadar vicdansz
Bunu söyleyen artık insanlıktan çıkmış, akli dengesi sorunlu sanırım eşiniz biliyormu kv çılgınlıklarını ? bu kadın cidden çok tehlikeli, ondan uzak durun herşey yapabilir Allah yardımcınız olsun amin.

Ya beni vurmaya kalksa bile karsilik veremem onun iki kati boyum olmasina ragmen safliktan aptalliktan degil kendime yakistiramiyorm cevap verirken bile kelimelerimi secerim
bazı insanlar vardır ve onların anladıkları dil vardır. onun dısında hangi dilden konusursan konus anlamazlar ve dogal olarak olan sana olur. o yuzden anladıgı dilden konusmayı öğrenmelısın

Bunu söyleyen artık insanlıktan çıkmış, akli dengesi sorunlu sanırım eşiniz biliyormu kv çılgınlıklarını ? bu kadın cidden çok tehlikeli, ondan uzak durun herşey yapabilir Allah yardımcınız olsun amin.
Biliyo bulasmak istemiyor daha beterini yapar dye kadinin akrabalari esimin baba tarafi hepsi farkinda cogu bu konuda beni desteklyor utaniyoruz senin ve ailenin yuzune bakmaya diyo

bazı insanlar vardır ve onların anladıkları dil vardır. onun dısında hangi dilden konusursan konus anlamazlar ve dogal olarak olan sana olur. o yuzden anladıgı dilden konusmayı öğrenmelısın
Ya ben alisveriste falsn karsilasmktan korkuyorum saldirir dye onu bile bekliyorm kadin kavgasi bn cok kotu bi durum gb geliyo

İşte sorunda orada onların anlayabileceği dili biz anlatmayı bilemiyoruz ,hiç mübalağa etmiyorum çok şükür kalplerimiz onlarınki gibi kötülük dolu olamadığından, üzülen belki biz olabılırız amma bizimde unutmasınlar bir Yaradanımız var .....Allaha havale eder herkes layıkı neyse onu mutlaka sonunda bulur! eden bulur yani ...

İşte sorunda orada onların anlayabileceği dili biz anlatmayı bilemiyoruz ,hiç mübalağa etmiyorum çok şükür kalplerimiz onlarınki gibi kötülük dolu olamadığından, üzülen belki biz olabılırız amma bizimde unutmasınlar bir Yaradanımız var .....Allaha havale eder herkes layıkı neyse onu mutlaka sonunda bulur! eden bulur yani ...
ee eden bulsun dıye bekleyıp
kadının saldırılarına, hakaretlerıne maruz mu kalınsın?
bıldıgım bişi varsa; kısasa kısas

ya da tamamen görüşme kesılecek

Kaynanan esinin annesi vs. Olabilir ama herkes yerini bilecek. Ayıptir ya. Ne istiyorlar bu tip insanlar mutsuzluktan mi besleniyorlar anlamiyorum.
Bosver usteleme dusunme bile

Kaynanan esinin annesi vs. Olabilir ama herkes yerini bilecek. Ayıptir ya. Ne istiyorlar bu tip insanlar mutsuzluktan mi besleniyorlar anlamiyorum.
Bosver usteleme dusunme bile
Ole yapmaya calisiyorum ailem uzulmesin dye anlatmyrm uzuntumu esimde kapat kapat bu konuyu bahsetme onlardan dyo ole birilerine anlatp rahatliyo insan birzda olsa

Kaynana rezilleştikçe senin namusunda haysiyetinde yükselir,rezillik bitek ona kalır.Neyin doğru neyin yanlış olduğunu herkes bilir.Onun densizlikleri sizi etkilemez yani kendinizinde rezil olduğunuzu hiç düşünmeyin.Alakası bile yok.Millet onun arkasından konuşuyodur deli karı diye.Rahat ol.

Kaynana rezilleştikçe senin namusunda haysiyetinde yükselir,rezillik bitek ona kalır.Neyin doğru neyin yanlış olduğunu herkes bilir.Onun densizlikleri sizi etkilemez yani kendinizinde rezil olduğunuzu hiç düşünmeyin.Alakası bile yok.Millet onun arkasından konuşuyodur deli karı diye.Rahat ol.
Ne kadar guzel konustunz ins oleolucak ikikiz var onunda etme bulma dunyasi

Dizilerdeki kotu karekterlr gb insanlar varmis dedirtti bana ailem bulundgm ortamda taninan ve annemde hanimefendlgyle bilinir cekemyor camur atmaktan baska yaptgi bisey yok ailem hic karsmamsna ragmen onlarada sarmis durumda kaynanam
Bosver Allaha havale et o zaten bilir napacagini sen mesafeni koru esinden senden yanaysa sorun yok

böyle kaynanalarda niye bu kadar şanslıysa karşısına hep sessiz sakin akıllı uslu kadınlar geliyor. şöyle bi saygısız sen ne diyorsun diyip şikayet edecek dava açmakla tehdit edecek evine adım attırmayacak cinsten olanı denk gelse keşke..

Ben bu kk da anladım ki ne kadar ailelerden uzak olursan o kadar huzur var. Imkanın varsa taşın ilçeye başka bir ile vs

Arklar kaynanm nisanlandktan 20 gun sonra bana ve aileme sarmaya basladi evimin esyasina kadar kendisi secti kavgayla kufurle dedikoduyla esime dugundw bile yardim etmediler esim askerdeykn arayip sormadilar bile dugyn gunu bile bnle konusmadi dogum yaptgm gun bile bn gelicm dwdi geldi sanci cektgm an bile laf atyodu annm geldi ona bile laf soktu esim bunlari gormeye basladi bana yuzume bile cirkinsin dyodu gayet bakimli ve guzel fizigi gzl biri olmama ragmn ilk torunu oglum olmasina ragmn sevgi gostermdi evine her gittigmde bna aileme laf dyodu yemek sofrasina bile cagrmadi bni esimde kizdi gitmedik bayramda aradi tel sadece sonra kaynanm her yerde namusuma kadar laf etti ailme kufur annmin ailesinin bile yanina gdp kfr edyo cok uzuluyorm kucuk bi ortmda yasiyorz bnide kendsnde rezil etti sinirlrm cok bozuluyor
esin veya aileden baskasi engel olmaya calismiyo mu? ne demek namus iftirasi?!

X