Kaynanam cok vicdansiz

Esim cok iyi biri ve cok mutluyuz annesi cok cirkef ailesyle tum iliskisini kesti cocugum var bosanmk kolay degil

boşanmak kesinlikle kolay deil..eşinde annene uyuyorsa bu hayat çekilmez demek istedim...ama eşinle mutluysan ozaman biraz uzağa taşınmakta fayda var..çünkü seninki kayınvaliden terminatör gibi

8 kez 'bile' kelimesini kullanarak, kk'nın tarihine geçtiniz. Kusura bakmayın o kadar bozuk bir anlatım ki okurken adapte olamadım.

Harfleri neden yutarak yazıyorsunuz_?
cidden bazen insan okurken yoruluyor.

Ayrıca taviz tavizi doğurur. Bu kadar taviz vermeniz baştan sizin hatanız.
Başka yere taşının.

İlk çocuğum "erkek" olmasına rağmen bakmadı yüzüne ne demek... Hala böyle zihniyet olmasın lütfen!

Harfleri neden yutarak yazıyorsunuz_?
cidden bazen insan okurken yoruluyor.

Ayrıca taviz tavizi doğurur. Bu kadar taviz vermeniz baştan sizin hatanız.
Başka yere taşının.

İlk çocuğum "erkek" olmasına rağmen bakmadı yüzüne ne demek... Hala böyle zihniyet olmasın lütfen!
Erkek degil ilk torunlari olmasina ragmen dedim bn uni mezunu biriyim esimde aileside ole cahil bi aile degil annesi kotu vi insan sorun o hizli yazdigim icin sesli harfler yuttum ben problemime oneri bekliyorum imla hatalarima degil

Erkek degil ilk torunlari olmasina ragmen dedim bn uni mezunu biriyim esimde aileside ole cahil bi aile degil annesi kotu vi insan sorun o hizli yazdigim icin sesli harfler yuttum ben problemime oneri bekliyorum imla hatalarima degil
okuyabilsek öneri sunacağız
ama hatalardan şaşı beş olcak gözlerimiz.

Al iste bir tane daha yok yok bunlari tutup balkondan atacaksin soyleri tukensin diye namusa laf etnek ne ya insanlar nasil bu kadar suursuz olabiliyorlar gercekten sasiriyorum:KK11:

iyide arkadasim 1000 harfin 200 tanesini yutmussun. kimse ilgilenmez konunla haberin olsun

QUOTE="yezdanxxr, post: 41591852, member: 678593"]Erkek degil ilk torunlari olmasina ragmen dedim bn uni mezunu biriyim esimde aileside ole cahil bi aile degil annesi kotu vi insan sorun o hizli yazdigim icin sesli harfler yuttum ben problemime oneri bekliyorum imla hatalarima degil[/QUOTE]

Iyi iste esin goruyomus hem daha ne istiyosun birak bosver kaynanani ne diye gidip gelmiyo diye stress yapmissin

Arklar kaynanm nisanlandktan 20 gun sonra bana ve aileme sarmaya basladi evimin esyasina kadar kendisi secti kavgayla kufurle dedikoduyla esime dugundw bile yardim etmediler esim askerdeykn arayip sormadilar bile dugyn gunu bile bnle konusmadi dogum yaptgm gun bile bn gelicm dwdi geldi sanci cektgm an bile laf atyodu annm geldi ona bile laf soktu esim bunlari gormeye basladi bana yuzume bile cirkinsin dyodu gayet bakimli ve guzel fizigi gzl biri olmama ragmn ilk torunu oglum olmasina ragmn sevgi gostermdi evine her gittigmde bna aileme laf dyodu yemek sofrasina bile cagrmadi bni esimde kizdi gitmedik bayramda aradi tel sadece sonra kaynanm her yerde namusuma kadar laf etti ailme kufur annmin ailesinin bile yanina gdp kfr edyo cok uzuluyorm kucuk bi ortmda yasiyorz bnide kendsnde rezil etti sinirlrm cok bozuluyor
tabi ki bu kişiden kişiye göre degısen bır durum
ama ben olsam yaşına başına bakmaz dalardım ciddiyim..
bak deveye dıken, adamı s..ken yaranır derler
çok dogrudur bu söz :KK66: adamına göre davranmayı öğrenmelısın

Allah korusun arkadasim bilmiyirum gerci henuz ben olmasi icin ugrasiyorum ama iftira isin baska boyutu insan olmamak lazim bunun icin

taşının ordan ne hakla namusunuza laf ediyor karakola şikayet edin bunun için bir şey mi yaptınız hadi size sardı ailenize neden sardı ne namussuzluklarını gördü kocanız hala nasıl orda duruyor size eşim diye nasıl sahip çıkmıyor..
Şurda son günlerde kaçtır benzer konular görüyorum.
Erkekler artık erkek olmaktan çıkmış.
Bildiğin namussuz,hayasız,deyyus olmuşlar.
Galiba hormonlu gıdalardan.

amaaaan hiç takma.sen şanslısın en azından eşin yanında , sana hak veriyor.ya eşin anacı olsaydı , annesinin lafına bakan biri olsaydı işte o zaman derdine yan derdim.boşanmanın eşiğine gelirdiniz valla.sen eşinle bebeğinle mutlu olmaya bak.oturduğun yer küçük bir yermiş.herkes herkesi, kimin ne olduğunu biliyordur.ne konuşursa konuşsun boşver

amaaaan hiç takma.sen şanslısın en azından eşin yanında , sana hak veriyor.ya eşin anacı olsaydı , annesinin lafına bakan biri olsaydı işte o zaman derdine yan derdim.boşanmanın eşiğine gelirdiniz valla.sen eşinle bebeğinle mutlu olmaya bak.oturduğun yer küçük bir yermiş.herkes herkesi, kimin ne olduğunu biliyordur.ne konuşursa konuşsun boşver
Tsk Ederim guzel dilekleriniz icin bende cocugumla ve esimle cok mutluyuz sosyal hayatimizda yerinde ailem maddi manevi hep yanimizda oldu tatile bile bni onlr goturur o anlmda sanslyim ama bole nefret dolu insanlrn var oldugunu gormk huzursuz edyor bni

X