Kaynanam cok vicdansiz

yezdanxxr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
76
13
36
Arklar kaynanm nisanlandktan 20 gun sonra bana ve aileme sarmaya basladi evimin esyasina kadar kendisi secti kavgayla kufurle dedikoduyla esime dugundw bile yardim etmediler esim askerdeykn arayip sormadilar bile dugyn gunu bile bnle konusmadi dogum yaptgm gun bile bn gelicm dwdi geldi sanci cektgm an bile laf atyodu annm geldi ona bile laf soktu esim bunlari gormeye basladi bana yuzume bile cirkinsin dyodu gayet bakimli ve guzel fizigi gzl biri olmama ragmn ilk torunu oglum olmasina ragmn sevgi gostermdi evine her gittigmde bna aileme laf dyodu yemek sofrasina bile cagrmadi bni esimde kizdi gitmedik bayramda aradi tel sadece sonra kaynanm her yerde namusuma kadar laf etti ailme kufur annmin ailesinin bile yanina gdp kfr edyo cok uzuluyorm kucuk bi ortmda yasiyorz bnide kendsnde rezil etti sinirlrm cok bozuluyor

imkanınız varsa o küçük yerden başka şehre taşının

seninle derdi ne ki bu kadar uğraşıyor altında yatan bir sebep yok mu?

taşının ordan ne hakla namusunuza laf ediyor karakola şikayet edin bunun için bir şey mi yaptınız hadi size sardı ailenize neden sardı ne namussuzluklarını gördü kocanız hala nasıl orda duruyor size eşim diye nasıl sahip çıkmıyor..

küçük yerse küçük yer;

gitmezsin görmezsin muhatap olmazsın

Evine gelip küfür ederse de anladığı dilden cevap verirsin; kendini doldurmaya gerek yok

imkanınız varsa o küçük yerden başka şehre taşının

seninle derdi ne ki bu kadar uğraşıyor altında yatan bir sebep yok mu?
Bende bunu esime soruyoem bi yanlsm varsa duzelt. Uyar bni dye esim kiskaniyo seni dyo ailmn maddi durumd cok iyi onlardn oda batiyo ona dyo bide iki eltisi varkaynanm ikisylede kus bnm aile ilisklerm cok guzel akrablrmla

Allah rızası için virgülü falan geçtimde bi nokta kullanın ya.

eşin arkanda deilse annen baban arkanda..bunca yıl bu lafları çektiğin yeter..ya onlardan uzak bir yere taşının yada boşan canım ya...ömür böyle geçmez..

Esim elinde
Tainmiz cikmyor bi iki yila kadar esim cok mucadele verdi

Bende bunu esime soruyoem bi yanlsm varsa duzelt. Uyar bni dye esim kiskaniyo seni dyo ailmn maddi durumd cok iyi onlardn oda batiyo ona dyo bide iki eltisi varkaynanm ikisylede kus bnm aile ilisklerm cok guzel akrablrmla
kadın manyak o zaman durup dururken böyle

iftiralar,hakaretler ettiğine göre

haddini bildirmelisin

namusa iftira atan insanı, insanın elleriyle boğası gelir(yanlış anlaşılmasın konu sahibesine git öldür filan demiyorum,insan bu kadar çok nefret eder manasında)

bir cezası olmalı evine gelirse kapıdan içeriye sokma terbiyesizi asla konuşma

afedersin ama bir seni b.rmediği kalmış bu kadının

eşin arkanda deilse annen baban arkanda..bunca yıl bu lafları çektiğin yeter..ya onlardan uzak bir yere taşının yada boşan canım ya...ömür böyle geçmez..
Esim cok iyi biri ve cok mutluyuz annesi cok cirkef ailesyle tum iliskisini kesti cocugum var bosanmk kolay degil

valla hiç abartmıyorum ben ilk gördüğüm yerden o saçlarını elime dolardım.. büyükse büyüklüğünü bilsin. o bilmiyorsa bende büyük ne de olsa deyip saygısızlık olmasın falan diye susamam.

Onu yaparsam hakliyken haksz duruma duserim dye cekiniyorm iki kizi var onunda kadininbiledgini iki kizida ogrwtyo hayatmda bole kotu insanlr gormdm anltmk la olmyo yasadklrmi bi bn biliyrm

daha ne yapabilir ki sana en fazla döver yani.. Ne şirret bi kadınmış. Yapacağın tek şey yok saymak..kafana takmamak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…