arkadaslar allah rizasi icin birileri bana akil versin ne olur sirf bu yüzden üye oldum buraya cok güzel samimi yorumlar yaptiginizi gördügüm icin benim sorunum ben 4 senedir biriyle beraberim gecen senede istemeye geldiler beni ama kaynanam illa tutturdu ben büyük gelinimi ayri eve cikarcam sizin kizi yanima alcam ayri ev acmam haliyle benim ailemde dediki olmaz biz kizimizi ayni eve vermeyiz hani ayni bina olsun ama ayni ev olmaz dediler bende istemedim zaten neyse kaynanamda inat etti yok ozaman istemem diye ayni gün erkek arkadasima gitmisler birsürü yalanlar söylemisler yok sevgi seni sevmiyor söyle yapti bize böyle yapti bize falan diye doldurmuslar cocugu buda geldi bana patladi neyse ayrildik ertesii gün dayanamadik geri baristik ama dertler bitermi bitmedi annesinin aslinda benimle sahsi olarak bir sorunu yok nezaman bir isi olsa yardima cagrsa hep gitmisimdir herzaman saygimda kusur etmedim nekdar olayda yasadiysakda bayramlarda kandillerde anneler günlerinde mutlaka aramisimdir neyse bu bakdiki biz ayrilmadik ogluda bunlardan uzaklasiyor panik oldu oglu evi terk etti buuda vay vay sen benim oglumu bana soguttun diye kapima gelmis anneme demedigini birakmamis yinede ayyrilmadik biz simdiyse dahalen daha ayni ev konusu var erkek arkadasim kesinlikle birakmiyor beni ama anneside erkek arkadasima bir iki sene bekleyin madden durumumuz düzelsin yapcam dügüününü diyormus herkesede diyormuski alacam kizi ama bekliyoruz hele bir dursunlar aralari iyi nasil olsa diyormus ama eltimde bana diyorki nekadar dogru bilmem göya kaynanam diyormus ki bosuna dolasiyor oglumla ayni evi kabul etmezse almam onu edersede hemen simdi yaparim dügünlerini ama kadin ne ogluna nede bana daha ev konusunu acmiyor gecenlerde gittim onlara bana okadar iyi davrandiki görmeniz lazim hani bilmesem dicemki hic sorun yok aramizda sadece bana dediyi bir iki sene daha beklersiniz islerinizi yoluna koyana kadar hani demedi ayni ev kabul etmiyorsun nasil olcak falan normalde hayatta lafini geri cekmez cünki buda beni sasirtiyo diyorumki acaba eltim ben ayni evi kabul edimde o ayri eve ciksin diyemi beni gaza getirmeye calisiyor yoksa kaynanam ikilimi oynuyor offf biliyorm cok karisik yazdim ama napim vallah morelim cok bozuk ya cok seviyorum erkek arkadasimi ama ayni evde olursam o evliligin yürümiceginide cok iyi biliorum mutsuz olurum yapamam eltimin neler yasadigini bile bile onuda gectim okadar olay yasadi aileler buna ragmen ayni ev olurmuki ya