• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam beni cildirtiyor

sizce ben mi cok abartiyorum

• hayir

OY: 25 36,8%
  • evet

OY: 45 66,2%

• Ankete Katılan
    68
Siz kayınvalidenize misafirliğe giderken yemek götürdüyseniz, kayınvalideniz sizin yemeklerinizi sofraya koymuyor. Ancak size misafirliğe gelirken kayınvalide sizin yemeklerinizden yemek yerine, kendi yemeklerinin sofraya konulmasını istiyor.

Doğru anladıysam dürtün, yanlış anladıysam düzeltin :)

Dogru anladiniz:)birde gelmis dalga geciyor korkma korkma yenilir diyor cunku kendisi sormus ne yapayim diye bende kirmiyayim diye cayin yanina biseyler yap dedik,cayin yanina haric herseyi yapmis getirmis

Siz kayınvalidenize misafirliğe giderken yemek götürdüyseniz, kayınvalideniz sizin yemeklerinizi sofraya koymuyor. Ancak size misafirliğe gelirken kayınvalide sizin yemeklerinizden yemek yerine, kendi yemeklerinin sofraya konulmasını istiyor.

Doğru anladıysam dürtün, yanlış anladıysam düzeltin :)
Ay ne guzel acikladin )

Dalga gecilecek bisey yok sinirden bu kadar yaziyorum cunku tek bu konular degil o nedenle insanda birikiyor

Goturmezsende lafedilir kesin bu sefer adetleri el bos gidilmez,ekstrada giderken gelenlern eline veriyorsun evlerine donerken zaten ama emin ol cogu yemegi dokuyorlardir nasil muslumansiniz dicektim

Yemek yapmayın benim gibi .....hiç sorun filan kalmaz.Anlamadigim her gün mü birlikte iftar yapiyorsunuz?

Yok canim haftada bir iftar yapiyoruz ama esime anlatsam desemki sen oyle dusunuyorsun biliyorsun ki esler hep annelerin yaninda kendi eslerinin yanindz hic olmazlar.Annesini tabi atacak degil ama hep annesi hakli

Goturmezsende lafedilir kesin bu sefer adetleri el bos gidilmez,ekstrada giderken gelenlern eline veriyorsun evlerine donerken zaten ama emin ol cogu yemegi dokuyorlardir nasil muslumansiniz dicektim
Madem adetmiş ve takıntı haline dönüşmüş bu durum, eşinizin en sevdiği yemeği/tatlıyı yapın götürün. Abartmayın ama tek çeşit olsun. Kayınvalidenize de oğlun çok seviyor onu yiyelim diyin. Zaten eşiniz de isteyecektir. Eğer kayınvalide yanında eşiniz yemesem de olur derse evde de yapmazsınız o yemeği bir süre:)
Size geldiklerinde de kayınvalide çok çeşit getirdiyse, getirdiklerinden tadımlık ortaya koyun isteyen tabağına az az alsın. Sizin yaptıklarınızı ise kendiniz servis edin.
Ya da en temizi telefonla arayın sorun akşama ne yapayım diye.

Back