- 29 Mayıs 2021
- 13.641
- 88.613
- 548
- 36
Doğru söylüyorsunuz3 aylık süreçte size bir hayrı dokunmamış kayınvalidenin evine misafi6 geldi diye niye yardıma gidiyorsunuz? Ne yapıyorsa yapsın size ne? Siz hiçbir şey yokmuş gibi davranırsanız, onun kendini bilmez şekide konuşmasının önünü açmış olursunuz böyle. Hayır birde sessiz kalmışsınız.
Üzülüp durmak yerine bundan sonra mesafeli olun. Ne oldu derse de verin cevabını. Bu kadar nahif, bos iyilik peşinde olursanız daha çok üzülürsünüz.
Sizi değil çocuğu düşünmüş . Hamileyken bir şey yapmamış . Doğumdan sonra sizi bunaltmış . Gelinlerin başında Kv diye bir sorun var . Gerçekten var . Allah sabır versin .Yoo benim kvalidem hamileyken benden uzakta durdu. Yanlış bişi der üzülürüm diye. Ama doğumdan sonrası için aynı şeyi söyleyemem asıl şenlik o zamandı
Bebeğinize çok sevindim.Aynen gerçekten bişey oluyor o arada kaynanamda sürekli anlatırdı bana bn şunun yanında ağlamışım bunun yanında ağlamışım diye yaw bn zaten çocuğum yok diye çok kötü durumdayım bide bunu bana söyleme şimdi Allah'a şükür seneler sonra bebeğim oldu onu sürekli kaynanama gönderiyorum şimdide çok yaramaz bakamıyorum diye ağlıyor
Canı cehenneme!!! evlatlarını yitirmiş bir kadına söylenmeyecek şeyler bunlar, saçını başını yolardim ben olsam Siz iyi sabırlısınız belki de sizde kendinizi suçluyorsunuz,yapmayın en çok düşünen sakınan sizdiniz kimse sizin kadar düşünemez nasipleri yokmuş, takdir ilahi siz şükür edenlerden olun dilerim en hayırlı zamanda anne olursunuzYüzsüz bi insan kendisi yapar yapar sonra sanki o yapıyormuş gibi görüşür
Elalemin karıları masrafsız zahmetsiz doğuruyor, onların oğluşları para döküyor ona delleniyolar.Tüp bebek süreçlerinde kvlere bir şeyler oluyor. Çevremden de gördüğüm demediklerini bırakmıyorlar . Ama öyle böyle değil . Çok acı laflar.
Galiba nedeni çocukları olmuyor diye kadınları suçluyorlar . Böyle bir tedaviye mecbur kaldıkları için . asıl neden bu sanırım . Laflar mantıksız ve dengesiz oluyor . Sanki öfkeleri başla bir şeye onu söyleyemiyorlar.
Canınıza okunmasına rağmen tek laflarında koştur koştur olursanız kıymetiniz olmaz, kimse size ne iyi kadın demez. Aksine temiz enayi bulduk derler iyice ezerler.Doğru söylüyorsunuz
Çocuğu düşünmeyen de var... züğürt tesellisiSizi değil çocuğu düşünmüş . Hamileyken bir şey yapmamış . Doğumdan sonra sizi bunaltmış . Gelinlerin başında Kv diye bir sorun var . Gerçekten var . Allah sabır versin .
hani diyorsunuz ya ben terslesem de o gelir konuşurBu dünyada iyi bi insan olmayacaksin doğru söylüyorsun
Arada bakmam deyincede sen çok agliyodun hani oğlumun çocuğu yok diye nolcak bı torun bakarsın diyorumBebeğinize çok sevindim.. İyi ki olmuş. Ne sıkıntılar çektiniz kimbilir bir de kv çenesi ile uğraşıyor kadınlar üzülüyorum .
Şimdi ki çocuklar hep ilgi bekliyor . Durmuyorlar .boşverin , arada Gönderin kv ye . Baksın .
bu nasil yorum ya. daha iki evladinizi yeni kaybetmissiniz esinizin kardesinin bebeginden bahsedip "allahin intikami büyük olur" diyorsunuzKendi kızına var şuan doğal yolla hamile ne olacagini bile bilirmi allah büyük bize bırakmadan intikamını en güzel şeklinde alacaktir ki bizim intikamımız az olur
Görümcenin çocuğu üstünden mi alacak Allah intikamınızı? Kaynananıza kıyamayıp misafirlerini ağırlayacak kadar iyi biri olarak garip bir adalet anlayışınız varmış.Kendi kızına var şuan doğal yolla hamile ne olacagini bile bilirmi allah büyük bize bırakmadan intikamını en güzel şeklinde alacaktir ki bizim intikamımız az olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?