Eşi dedim salak salak ne konuşuyormuş o ya dedi sen takma onu eski kafalı dedi ben konuşurum onunla dediBen olsam su dk esimi arar anlatirdim.soyle o annene laflarını ölçsün tartsin öyle konuşsun yada beninhic aramasın.hani derler ya ayağına diken batsa köy yansa benden bilecek o tarz kadın belli.gorusmeyin bahanenis olsun.evlat acısı ceken birine senin yuzunden oldu demek nasıl bir hayvanliktir
Esimede dedim bundan sonra kötü bi insanım kimseyi düşünmeyecem o kötü zamanımda eltilerim bile yanımda oldu yemeğimi yaptılar cenaze zamanı yemek yapıp getirdiler kayinvalidem bisey yapmadı ama allah kimseyi annesiz babasız kardeşsiz ablasiz bırakmasınBenim kv eşimi tuzlamış, şimdi tuzlamak meğer kötüymüş diye öğrenmiş bebeğimi tuzlamayı önermedi bile. "Oğlumu tuzladım bir şey olmadı torunumu da yapayım" der diye korkmuştum kendisi dedi tuzlanmamalıymış diye.
Benim doğumum gecikti, bebeğim artık gelsin diye sürekli egzersiz yapıyorum, biz hamilelere iş yapma otur doğuracaksın derdik sen yerleri siliyorsun dediğinde anlattım öyle olmalıymış falan diye. Kadın şaşırıyor ama karışmıyor hiç. Aaa öyle miymiş diyor. "Bizim zamanımızda öyleydi" diyip de kendi zamanına göre yaşamaya çalışan biri değil.
Yani aklı selim olanlar var gerçekten, olmasaydı asla bu süreçte yanımda olmasını istemezdim, hele Allah korusun bebeğimle ilgili beni suçlasa hayatımdan çıkarırdım tamamen
Bundan sonra iyi bi insan değilim iyilik yaramıyor kimseye belliBen çocuklarımı düşürmüşüm diye bana suç atan kaynananın saçlarını tutar eline veririm net! Bir de gidip temizliğini mi yapıyosun? İyi davranma, acını bile yaşamana izin vermiyor s.çmık!
Sagolun allah razı olsun kimseye iyilik yaramıyor çok büyük hata ettimKaynananız kim? Vasat, Allahın cahili bir insandan Jinekoloji uzmanı yorumları mı duymayı bekliyordunuz? Ayet mi söyledikleri de bu kadar sarsıldınız? Hayatı, başkaları şöyle söylemesin, böyle düşünmesin şunu yapayım, böyle yaptığım halde niye böyle söyledi diye yaşamayı bıraktığınızda yaşamaya başlayacaksınız asıl. Biraz aklı olan zaten şu durumda kvnizi ayıplar geçer, karşınıza alıp konuştuğunuza da, düşünüp durduğunuza da değmez böyleleri. Fırsat bu fırsat koyun mesafenizi işte.
Kayıplarınız için de başınız sağ olsun.
Ben olacağım inşallah. Oğlum küçük henüz ama olsun azimliyimKvdeler arasinda akli selim birileri varmidir acaba merak icerisindeyim, konu sahibesi onemsemeyin asil dertleri ogullarini kiskanmalari olan insanlara ne yapabilirsiniz ki ?Annem bana hamileyken agir seyler tasimis ama yasiyorum,kardesim ise vefat etti anne karninda ,tup bebekle ugrasip didinip cocuk sahibi olmaya calisan bir insan neyin kendine zarar verecegi bildigi icin dikkat eder bunun icin laf anlatmaya gerek yok sorgulayan kendine baksin kalbi kotudur
Üzülme. Maşallah eşinde yanında...Eşi dedim salak salak ne konuşuyormuş o ya dedi sen takma onu eski kafalı dedi ben konuşurum onunla dedi
Hamileliik içinmiş okuyoruzBen olacağım inşallah. Oğlum küçük henüz ama olsun azimliyim
Allah rızası için sen hamileyken sana yardım ettide mi sen ona gidiyosun yardıma aman bırakın artık şu tripleri ya kendinize yapılanı unutmayın unutmayinNeymiş suçlusu benmişim dışarıya çıkmam gerekiyormuş ben zaten 3 ay boyunca ne bayram bildim ne seyran bildim çıkmadım
Sıkıntıdan oldum cocuklqrim için hersey yaparım dedim çıkmadım ben daha ne yapıyım
Kendisi bir kere bile gelip yemeğimi yapmadı temizliğini yapmadı annemle ablam yaptı
Hiç onları konuştuğu yok
Ben zaten tup bebekle hamile kalabilirim bunun sıkıntısı yaşadım ne iğneler ne ilaçlar attım yorucu süreçten geçtim ona rağmen ikizlerime kavuşamadım bazen kendimi suçladım bazen nasip dedim sustum
İki dışarı çıktım diyemi oldu yani
Ben ona bana yardım etmediği halde yardıma gitmişim ben zaten onun için değil Allah rızası için gittim ama değmezmiş kimseye iglik yaramıyor
Sen yardıma gidiyorsun günü var diye o milletin içinde beni suçluyor ama millet onu desteklemedi zaten nasip dediler olacağı varmış olmuş dedi konusturmadilar ne yapmalıyım ben. Bilmiyorum ailem beni suçlanıyor hersey nasip diyorlar bi tek kaynanam suçluyor bıktım beni suçlamasından ben zaten üzülüyorum hala içimden atamadım sanki hala dogum yapacakmış gibi hissediyorum piskolojik durumdan kurtulamadım bide bu
Kaynananın ağzına etmekten başka çaren yok. Paylamak zorundasın. Kendi işine baksın. Kim ister böyle olmasını.Neymiş suçlusu benmişim dışarıya çıkmam gerekiyormuş ben zaten 3 ay boyunca ne bayram bildim ne seyran bildim çıkmadım
Sıkıntıdan oldum cocuklqrim için hersey yaparım dedim çıkmadım ben daha ne yapıyım
Kendisi bir kere bile gelip yemeğimi yapmadı temizliğini yapmadı annemle ablam yaptı
Hiç onları konuştuğu yok
Ben zaten tup bebekle hamile kalabilirim bunun sıkıntısı yaşadım ne iğneler ne ilaçlar attım yorucu süreçten geçtim ona rağmen ikizlerime kavuşamadım bazen kendimi suçladım bazen nasip dedim sustum
Ben ona bana yardım etmediği halde yardıma gitmişim ben zaten onun için değil Allah rızası için gittim ama değmezmiş kimseye iglik yaramıyor
Sen yardıma gidiyorsun günü var diye o milletin içinde beni suçluyor ama millet onu desteklemedi zaten nasip dediler olacağı varmış olmuş dedi konusturmadilar ne yapmalıyım ben. Bilmiyorum ailem beni suçlanıyor hersey nasip diyorlar bi tek kaynanam suçluyor bıktım beni suçlamasından ben zaten üzülüyorum hala içimden atamadım sanki hala dogum yapacakmış gibi hissediyorum piskolojik durumdan kurtulamadım bide bu
Kendi kızına var şuan doğal yolla hamile ne olacagini bile bilirmi allah büyük bize bırakmadan intikamını en güzel şeklinde alacaktir ki bizim intikamımız az olurTüp bebek süreçlerinde kvlere bir şeyler oluyor. Çevremden de gördüğüm demediklerini bırakmıyorlar . Ama öyle böyle değil . Çok acı laflar.
Rabbim sabır versin . tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla anne olursunuz inşaallah.Bos verin çoğunluğu aynı bunların gökten taş yağsa onun suçlusuda biz oluruz çok canınızı sıkıyorsa mesafe koyun Allah a emanet olunNeymiş suçlusu benmişim dışarıya çıkmam gerekiyormuş ben zaten 3 ay boyunca ne bayram bildim ne seyran bildim çıkmadım
Hiç onları konuştuğu yok
Tüp Bebek süreci gerçekten çok stresli bir süreç yaşadığım için biliyorum.dengesiz mıdır nedir kaynanam insan hiç bilerek çocuğunu düşmesi için uğraşır mi hemde tüp Bebek le hamile kalindiysa bı daha aynı şekilde söylerse baya sert bir şekilde tepki verin ki bı daha ağzını açmasın ha eşiniz size kizarsa anneme niye böyle dedin diye size söylediklerini anlatırsınız çok mu üzerinize gelindi psikolojim iyi değil deyip daha çok laf söyleyin.ne kadar değişik insanlar gerçekten. Tüp Bebek olunca sen evde hapis kalmazsın aksine doktorlar günlük hayatınıza dönün diyolar ki stres olmasınNeymiş suçlusu benmişim dışarıya çıkmam gerekiyormuş ben zaten 3 ay boyunca ne bayram bildim ne seyran bildim çıkmadım
Hiç onları konuştuğu yok
Allah razı olsun sizden Allaha emanet olunRabbim sabır versin . tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla anne olursunuz inşaallah.Bos verin çoğunluğu aynı bunların gökten taş yağsa onun suçlusuda biz oluruz çok canınızı sıkıyorsa mesafe koyun Allah a emanet olun.
Her türlü.. Sağlıklı bebek için, hamilelik için, işe girmek için de dahil... Kısacası duanın kabulü için...Hamileliik içinmiş okuyoruz
Aynen gerçekten bişey oluyor o arada kaynanamda sürekli anlatırdı bana bn şunun yanında ağlamışım bunun yanında ağlamışım diye yaw bn zaten çocuğum yok diye çok kötü durumdayım bide bunu bana söyleme şimdi Allah'a şükür seneler sonra bebeğim oldu onu sürekli kaynanama gönderiyorum şimdide çok yaramaz bakamıyorum diye ağlıyorTüp bebek süreçlerinde kvlere bir şeyler oluyor. Çevremden de gördüğüm demediklerini bırakmıyorlar . Ama öyle böyle değil . Çok acı laflar.
Galiba nedeni çocukları olmuyor diye kadınları suçluyorlar . Böyle bir tedaviye mecbur kaldıkları için . asıl neden bu sanırım . Laflar mantıksız ve dengesiz oluyor . Sanki öfkeleri başla bir şeye onu söyleyemiyorlar.
Neymiş suçlusu benmişim dışarıya çıkmam gerekiyormuş ben zaten 3 ay boyunca ne bayram bildim ne seyran bildim çıkmadım
Hiç onları konuştuğu yok
Yoo benim kvalidem hamileyken benden uzakta durdu. Yanlış bişi der üzülürüm diyeTüp bebek süreçlerinde kvlere bir şeyler oluyor. Çevremden de gördüğüm demediklerini bırakmıyorlar . Ama öyle böyle değil . Çok acı laflar.
Galiba nedeni çocukları olmuyor diye kadınları suçluyorlar . Böyle bir tedaviye mecbur kaldıkları için . asıl neden bu sanırım . Laflar mantıksız ve dengesiz oluyor . Sanki öfkeleri başla bir şeye onu söyleyemiyorlar.