Kaynanam ben ikizlerin düşürdüm diye beni sucluyor

Eşi dedim salak salak ne konuşuyormuş o ya dedi sen takma onu eski kafalı dedi ben konuşurum onunla dedi

Kaynananız kim? Vasat, Allahın cahili bir insandan Jinekoloji uzmanı yorumları mı duymayı bekliyordunuz? Ayet mi söyledikleri de bu kadar sarsıldınız? Hayatı, başkaları şöyle söylemesin, böyle düşünmesin şunu yapayım, böyle yaptığım halde niye böyle söyledi diye yaşamayı bıraktığınızda yaşamaya başlayacaksınız asıl. Biraz aklı olan zaten şu durumda kvnizi ayıplar geçer, karşınıza alıp konuştuğunuza da, düşünüp durduğunuza da değmez böyleleri. Fırsat bu fırsat koyun mesafenizi işte.

Kayıplarınız için de başınız sağ olsun.

Esimede dedim bundan sonra kötü bi insanım kimseyi düşünmeyecem o kötü zamanımda eltilerim bile yanımda oldu yemeğimi yaptılar cenaze zamanı yemek yapıp getirdiler kayinvalidem bisey yapmadı ama allah kimseyi annesiz babasız kardeşsiz ablasiz bırakmasın

Bundan sonra iyi bi insan değilim iyilik yaramıyor kimseye belli

Sagolun allah razı olsun kimseye iyilik yaramıyor çok büyük hata ettim

Ben olacağım inşallah. Oğlum küçük henüz ama olsun azimliyim

Kaybınız için üzgünüm, şefaatçiniz olacaklar inşallah... İş yapmaya gitmeyin. Misafir gibi gidin illa gidecekseniz.

Ben il dışı vs de gittim hamile iken. Oğlum da tüp bebek. Kötü zamanlarım da oldu. O zamanlar yattım. Annem baktı sağolsun... Doktorun dediğini yaptım sadece.

Müslüman mısınız bilmiyorum, eğer öyleyse; tekrar o yola girerseniz, yatsı namazı sonrası Kenzul Arş duasını okuyun. İnşirah suresi okuyun...

Hamileliik içinmiş okuyoruz

Allah rızası için sen hamileyken sana yardım ettide mi sen ona gidiyosun yardıma aman bırakın artık şu tripleri ya kendinize yapılanı unutmayın unutmayin

Tüp bebek süreçlerinde kvlere bir şeyler oluyor. Çevremden de gördüğüm demediklerini bırakmıyorlar . Ama öyle böyle değil . Çok acı laflar.
Galiba nedeni çocukları olmuyor diye kadınları suçluyorlar . Böyle bir tedaviye mecbur kaldıkları için . asıl neden bu sanırım . Laflar mantıksız ve dengesiz oluyor . Sanki öfkeleri başla bir şeye onu söyleyemiyorlar.

Kaynananın ağzına etmekten başka çaren yok. Paylamak zorundasın. Kendi işine baksın. Kim ister böyle olmasını.

Tüp bebek süreçlerinde kvlere bir şeyler oluyor. Çevremden de gördüğüm demediklerini bırakmıyorlar . Ama öyle böyle değil . Çok acı laflar.
Kendi kızına var şuan doğal yolla hamile ne olacagini bile bilirmi allah büyük bize bırakmadan intikamını en güzel şeklinde alacaktir ki bizim intikamımız az olur

Rabbim sabır versin . tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla anne olursunuz inşaallah.Bos verin çoğunluğu aynı bunların gökten taş yağsa onun suçlusuda biz oluruz çok canınızı sıkıyorsa mesafe koyun Allah a emanet olun .

Tüp Bebek süreci gerçekten çok stresli bir süreç yaşadığım için biliyorum.dengesiz mıdır nedir kaynanam insan hiç bilerek çocuğunu düşmesi için uğraşır mi hemde tüp Bebek le hamile kalindiysa bı daha aynı şekilde söylerse baya sert bir şekilde tepki verin ki bı daha ağzını açmasın ha eşiniz size kizarsa anneme niye böyle dedin diye size söylediklerini anlatırsınız çok mu üzerinize gelindi psikolojim iyi değil deyip daha çok laf söyleyin.ne kadar değişik insanlar gerçekten. Tüp Bebek olunca sen evde hapis kalmazsın aksine doktorlar günlük hayatınıza dönün diyolar ki stres olmasın

Allah razı olsun sizden Allaha emanet olun

Aynen gerçekten bişey oluyor o arada kaynanamda sürekli anlatırdı bana bn şunun yanında ağlamışım bunun yanında ağlamışım diye yaw bn zaten çocuğum yok diye çok kötü durumdayım bide bunu bana söyleme şimdi Allah'a şükür seneler sonra bebeğim oldu onu sürekli kaynanama gönderiyorum şimdide çok yaramaz bakamıyorum diye ağlıyor

Son düzenleme:
Yoo benim kvalidem hamileyken benden uzakta durdu. Yanlış bişi der üzülürüm diye . Ama doğumdan sonrası için aynı şeyi söyleyemem asıl şenlik o zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…