Kaynanam ben ikizlerin düşürdüm diye beni sucluyor

selmacayr

Asla geçmişte yaşama; ama daima geçmişten ders al.
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
275
182
27
Neymiş suçlusu benmişim dışarıya çıkmam gerekiyormuş ben zaten 3 ay boyunca ne bayram bildim ne seyran bildim çıkmadım
Sıkıntıdan oldum cocuklqrim için hersey yaparım dedim çıkmadım ben daha ne yapıyım
Kendisi bir kere bile gelip yemeğimi yapmadı temizliğini yapmadı annemle ablam yaptı
Hiç onları konuştuğu yok
Ben zaten tup bebekle hamile kalabilirim bunun sıkıntısı yaşadım ne iğneler ne ilaçlar attım yorucu süreçten geçtim ona rağmen ikizlerime kavuşamadım bazen kendimi suçladım bazen nasip dedim sustum
İki dışarı çıktım diyemi oldu yani
Ben ona bana yardım etmediği halde yardıma gitmişim ben zaten onun için değil Allah rızası için gittim ama değmezmiş kimseye iglik yaramıyor
Sen yardıma gidiyorsun günü var diye o milletin içinde beni suçluyor ama millet onu desteklemedi zaten nasip dediler olacağı varmış olmuş dedi konusturmadilar ne yapmalıyım ben. Bilmiyorum ailem beni suçlanıyor hersey nasip diyorlar bi tek kaynanam suçluyor bıktım beni suçlamasından ben zaten üzülüyorum hala içimden atamadım sanki hala dogum yapacakmış gibi hissediyorum piskolojik durumdan kurtulamadım bide bu

Neymiş suçlusu benmişim dışarıya çıkmam gerekiyormuş ben zaten 3 ay boyunca ne bayram bildim ne seyran bildim çıkmadım
Sıkıntıdan oldum cocuklqrim için hersey yaparım dedim çıkmadım ben daha ne yapıyım
Kendisi bir kere bile gelip yemeğimi yapmadı temizliğini yapmadı annemle ablam yaptı
Hiç onları konuştuğu yok
Ben zaten tup bebekle hamile kalabilirim bunun sıkıntısı yaşadım ne iğneler ne ilaçlar attım yorucu süreçten geçtim ona rağmen ikizlerime kavuşamadım bazen kendimi suçladım bazen nasip dedim sustum
Ben ona bana yardım etmediği halde yardıma gitmişim ben zaten onun için değil Allah rızası için gittim ama değmezmiş kimseye iglik yaramıyor
Sen yardıma gidiyorsun günü var diye o milletin içinde beni suçluyor ama millet onu desteklemedi zaten nasip dediler olacağı varmış olmuş dedi konusturmadilar ne yapmalıyım ben. Bilmiyorum ailem beni suçlanıyor hersey nasip diyorlar bi tek kaynanam suçluyor bıktım beni suçlamasından ben zaten üzülüyorum hala içimden atamadım sanki hala dogum yapacakmış gibi hissediyorum piskolojik durumdan kurtulamadım bide bu
Görüşmeyin kv ile. Gerekirse tersleyerek konuşun cevabını verin.
Siz alttan almayın.

Öncelikle kaybınız için üzgünüm.
Kv nin normalini görmedim daha hep sorun yüklüler. Kendinizi üzmeyin mesafenizi koyun ben iyi değilim gelemem, ben iyi hissetmiyorum misafir ağırlayamam gibi sözlerle uzak durun o anlar zaten ne yaptığını. Çok bunaltırsa affetmeyin her şeyi yüzüne söyleyin bazıları da ondan anlıyor.

Dışarı çıkmakla bebek mi dusermis.. 9 ay boyunca kapılarda gezdim denize girdim havuza girdim dağlara tırmandım . Çocukların hayatta yiyecek ekmeği suyu yokmuş nasipleri yokmuş bu kadar . Siz de üzmeyin kendinizi demek ki doğmaları hayırlı değilmiş umarım yeniden sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilirsiniz

Öncelikle kaybınız için üzgünüm.
Kv nin normalini görmedim daha hep sorun yüklüler. Kendinizi üzmeyin mesafenizi koyun ben iyi değilim gelemem, ben iyi hissetmiyorum misafir ağırlayamam gibi sözlerle uzak durun o anlar zaten ne yaptığını. Çok bunaltırsa affetmeyin her şeyi yüzüne söyleyin bazılarına ondan anlıyor.
Ne kadar kötü insanlar kendi geçmişlerini yakılarak ağlayarak anlatırlar ama kendilerine o kötülükten kalmazlar

Dışarı çıkmakla bebek mi dusermis.. 9 ay boyunca kapılarda gezdim denize girdim havuza girdim dağlara tırmandım . Çocukların hayatta yiyecek ekmeği suyu yokmuş nasipleri yokmuş bu kadar . Siz de üzmeyin kendinizi demek ki doğmaları hayırlı değilmiş umarım yeniden sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilirsiniz
O öyle düşünüyor bi tek o suçluyor zaten sever insanları suçlamasını

Öncelikle kaybınız ve yaşadıklarınız için geçmiş olsun demek ki gerçekten Bu dünyada o iki yavrunun yiyecek ekmeği yokmuş Eğer olsaydı yaşarlardı insan ne kadar çabalarsa çabalasın her şey nasip bakın hamilelik bir hastalık değil 9 ay boyunca çalışan insanlarız Ben 2 doğum yaptım İkisinde de doğum yaptığım günün bir gün öncesi akşamına kadar 4 teker üzerinde Şehir şehir dolaştım İş hayatım onu gerektirdi bu konuda ne kendinizi suçlayın ne de başkalarının sizi suçlamasına izin verin zaten Zor bir süreçten çıkmışsınız size psikolojik açıdan destek olmaları bir dönemde bu şekilde yaklaşan insanlardan ruh ve akıl sağlığınız için uzak durun lütfen

Öncelikle kaybınız ve yaşadıklarınız için geçmiş olsun demek ki gerçekten Bu dünyada o iki yavrunun yiyecek ekmeği yokmuş Eğer olsaydı yaşarlardı insan ne kadar çabalarsa çabalasın her şey nasip bakın hamilelik bir hastalık değil 9 ay boyunca çalışan insanlarız Ben 2 doğum yaptım İkisinde de doğum yaptığım günün bir gün öncesi akşamına kadar 4 teker üzerinde Şehir şehir dolaştım İş hayatım onu gerektirdi bu konuda ne kendinizi suçlayın ne de başkalarının sizi suçlamasına izin verin zaten Zor bir süreçten çıkmışsınız size psikolojik açıdan destek olmaları bir dönemde bu şekilde yaklaşan insanlardan ruh ve akıl sağlığınız için uzak durun lütfen
Teşekkür ederim sagolun

Hiç onları konuştuğu yok
Kötü hamilelik geçirirken gelip size bir çorba kaynatmamış birinin koşa koşa misafirine hizmet etmeye gitmişsiniz suçlusunuz o yüzden.

Esin ne diyor bu konu hakkinda?
Eşim beni hiç suçlamadı nasip dedi allah nasip etseydi olurdu hersey bahane önemli olan allahin nasip etmesi biz allaha sığınalim öbür dünyada sefaatcimiz olacak bizi karşılaşacakları ne mutlu bize dedi

Kvdeler arasinda akli selim birileri varmidir acaba merak icerisindeyim, konu sahibesi onemsemeyin asil dertleri ogullarini kiskanmalari olan insanlara ne yapabilirsiniz ki ?Annem bana hamileyken agir seyler tasimis ama yasiyorum,kardesim ise vefat etti anne karninda ,tup bebekle ugrasip didinip cocuk sahibi olmaya calisan bir insan neyin kendine zarar verecegi bildigi icin dikkat eder bunun icin laf anlatmaya gerek yok sorgulayan kendine baksin kalbi kotudur

Ben olsam su dk esimi arar anlatirdim.soyle o annene laflarını ölçsün tartsin öyle konuşsun yada beninhic aramasın.hani derler ya ayağına diken batsa köy yansa benden bilecek o tarz kadın belli.gorusmeyin bahanenis olsun.evlat acısı ceken birine senin yuzunden oldu demek nasıl bir hayvanliktir

Kvdeler arasinda akli selim birileri varmidir acaba merak icerisindeyim
Benim kv eşimi tuzlamış, şimdi tuzlamak meğer kötüymüş diye öğrenmiş bebeğimi tuzlamayı önermedi bile. "Oğlumu tuzladım bir şey olmadı torunumu da yapayım" der diye korkmuştum kendisi dedi tuzlanmamalıymış diye.

Benim doğumum gecikti, bebeğim artık gelsin diye sürekli egzersiz yapıyorum, biz hamilelere iş yapma otur doğuracaksın derdik sen yerleri siliyorsun dediğinde anlattım öyle olmalıymış falan diye. Kadın şaşırıyor ama karışmıyor hiç. Aaa öyle miymiş diyor. "Bizim zamanımızda öyleydi" diyip de kendi zamanına göre yaşamaya çalışan biri değil.

Yani aklı selim olanlar var gerçekten, olmasaydı asla bu süreçte yanımda olmasını istemezdim, hele Allah korusun bebeğimle ilgili beni suçlasa hayatımdan çıkarırdım tamamen

X