kaynanam bebegımın poposuna sabun sokmus

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
116
38
İstanbul
arkadaslar dun konu acmıstım bebegım kabız oldu herhalşde dıye ve gece ben uyurken kaynanam bebege sabun sokmus kakasını yapması ıcın cok sınırlerım bozuk bole bısey olebılırmı ya allahım ya sımdı korkuyorum ya bısey olursa dıye dr arasam mı ?
ararsan dr benı azarlıycak ama off allahım offf ne cahıl bı ınsan kızlar yardım edın bana

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskilerin kullandığı bir yöntemdir, mikrop kapacak yorumu ise tamamen yanlıştır. Siz hiç sabundan mikrop bulaştığını gördünüz mü ? Bir diğer konu öyle bir yazmışsınız ki yazıyı okuyan 1 kalup sabun zayi oldu sanacak. Annenizde kötü niyetle değil bebek acı çekmesin diye yapmış, sizler nasıl bebekliği atlattınız sanıyorsunuz ? Etkisi vardır ama günümüzde en iyi yöntem kulak temizleme çubuğunun yağ ile masajı şeklindedir. Bir diğer en etkili çözüm ise şu ara tam mevsimi olan DEVECİ armutu püresi veya suyu, yaşı ilerledikçe de bu armuta devam etmenizi öneririm.

Not : Konuyu geyiğe saranlara teşekkür ederim, siz aldınız mesajımı !

Hakikaten kaç tane yorum yapılmıştı üstüne şimdi yeniden açmanın ne mantığı var anlamadım?

Valla Ceyar benim diyen anneye taş çıkarırsın:hooray:

Sanki ben cevap yazmıştım bu konuyaCADIARZU,
şu kulak çubuğu yöntemini benden arakladığını kimselere söylemem, merak etme:smiley-cool:

sabunun mıkrop kaptırmadıgını bende bılıyorum ama kullanılan bı sabunu koyarsa mıkrop kaptırmıyca ne malum bızzevde 4 kısı yasıyoruz ve herkesın bu sabunla elını yıkadıgını dusununn

sabunun mıkrop kaptırmadıgını bende bılıyorum ama kullanılan bı sabunu koyarsa mıkrop kaptırmıyca ne malum bızzevde 4 kısı yasıyoruz ve herkesın bu sabunla elını yıkadıgını dusununn
Canım yapılan bence de yanlış değil ama eczanelerde bunun için satılan bir fitil var.Gliserinli bebeğin kaç aylık bilmiyorum .Eczaneden istersen verirler benim bildiğim kadarıyla yan etkisi yoksen yine de sor.Geçmiş olsun....

Arkadaşım sabun mikrop tutmaz.Yalnız sabun bebeği tahriş edebilir ve kullanılmaması gerekir haklısın.Hele de gizli yapılması hiç hoş olmamakla birlikte, kötü bir niyetle yapmamış olduğundan, yumuşak bir dille, senden habersiz birşey yapmamasını söylersen iyi olur.Eskiden ilaç yoktur yapılmıştır,(yine de yapmayanlar da var tabi,) şimdi doktor ne tavsiye ediyorsa onu yapmalısın.

Son düzenleme:
herşey iyi güzelde..

kayınvalide çocuğun annesine sormadan söylemeden böyle kafasına göre neden tkaılıyor onu anlamış değilim?

neden size söylememiş..

niye sonradan öğreniyorsunuz bu durumu?

Topic bir şekilde devam ettiğine göre, yorum yazmaya devam edebilirz kanımca..

Bebeği annesinin yanından haberi olmadan alınıp ve annesinin ''sabah doktora sorup fitil veririz'' demesine rağmen, _doğru ya da yanlış ayrı konu_ sabun yönteminin uygulanmasını doğru bulmuyorum..

Yaseminin kayınvalidesi teyze kusurabakma yanii.....

canım tessekkur ederım benı dogru duzgun anlayan nadır kısılerdensın sagol canım

Allahım bu ne saçma şeydir yapacak başka bişey bulamamış mı.nasıl sinir oldum ya.bence hiç zaman kaybetmeden bebeginin doktorunu ara varsın seni azarlasın bebeginden daha önemli degil..

iyi dayanmışsın benim bebeğime biri böyle bi şey yapsa babası da olsa katil olmuştum nasıl bu kadar sakin olabiliyorsunuz hayret ediyorum

bu doğru değil ufak bir yara olsa orada kanına sabun karışabilir

asla böyle kocakari yöntemlerini bir daha yapmamasını söyleyin eczaneden 5 tllik mal aldırmıyor mu oğluna kiyamiyorum parasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…