Kaynanam bebeğimin kulağına parmağını soktu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye hakaret ediyorsunuz. Bebek sahibi olan herkes akademisyen mi. Taze anne belliki korkmuş. Üslubunuza dikkat edin
Ya annelikle akdemisyenlikle ne alakası var
Parmakla kulak zarı delinmez bunun için engin bilgiyede gerek yok azıcık mantık yeter

kv kulakta bir sorun oldugunu o sekilde anliyamazkii sanirim bos bulundu yapti eminim sizin tepkinizden sonra o da bin pisman olmustur yaptigina..
akinti veya farkli bir durum varsa dr goturun aksi durumda bu kadar kendinizi uzupde kendinize dert etmeyin ..gule gule buyutun yavrunuzu..🙏

Ya annelikle akdemisyenlikle ne alakası var
Parmakla kulak zarı delinmez bunun için engin bilgiyede gerek yok azıcık mantık yeter
Bende onu diyorum. Sadece okuyan insanlar mı çocuk doğuruyor. Belliki bilmiyor. Oku yazma bilmeyen ilk okul mezunu annelerde var önce yazdığımı iyi okuyun.

Ya bu insanlar bu cehaletle nasil yasiyor allah askina bir bilen bana anlatsin , bebegin kulagina parmak mi sokulur arkadas???
Alip o parmagi munasip bi yerine tovbe est tovbe
Kulak zari yirtilmaz ama bebeo cok rahatsiz olmustur , yapilmamasi dokunulmamasi gerekir , bebeginiz hala agliyorsa bi doktora goturun hatta o kv de gelsin yaninda doktora sikayet edin , insallah duzgun bi doktora denk gelirsiniz de agzinin payini verir o cahilin

Kayınvalidesi bebeğin kulağına parmağını sokunca delinir mi diye soruyor sizde siz kendi kulağınıza soksaydınız delinir miydi diye sorunca karşılıklı durumdan dolayı bağlantı kurdum 😂
haa evet benim jeton koseli anca dustu 😂😂😂

"Kaynım her şeye ayağını sokuyor" başlığı geldi bunu görünce aklıma, içerikten bağımsız başlık biçini olarak :D :D

Konu sahibi, eğer bebeğinizin kulak ağrısı vs varsa en kısa sürede doktora götürün. Ben küçücük bebeyken orta kulak iltihabı geçirmişim, buna bağlı olarak kulak zarım delinmiş. Sonra bayağı uğraştırdı kulak ağrısı vs.

Kulaga parmak girmekle kulak zarina bir sey olmaz.
Bebis elini sık-sık kulagina goturuyorsa kulagi agriyor ola bilir ama bunun kv parmaklamasiyla alakasi yok.
Biz küçükken bebislerin kulagi agriyir mu diye test etmek icin hafifce parlaklarını değdirirlerdi. Ben de kızımın kulağını o şekilde kontrol ediyorum. 🤷‍♀️

"Kaynım her şeye ayağını sokuyor" başlığı geldi bunu görünce aklıma, içerikten bağımsız başlık biçini olarak :KK70: :KK70:

Konu sahibi, eğer bebeğinizin kulak ağrısı vs varsa en kısa sürede doktora götürün. Ben küçücük bebeyken orta kulak iltihabı geçirmişim, buna bağlı olarak kulak zarım delinmiş. Sonra bayağı uğraştırdı kulak ağrısı vs.
O kulağınız duymuyormu suan

Ya bu insanlar bu cehaletle nasil yasiyor allah askina bir bilen bana anlatsin , bebegin kulagina parmak mi sokulur arkadas???
Alip o parmagi munasip bi yerine tovbe est tovbe
Kulak zari yirtilmaz ama bebeo cok rahatsiz olmustur , yapilmamasi dokunulmamasi gerekir , bebeginiz hala agliyorsa bi doktora goturun hatta o kv de gelsin yaninda doktora sikayet edin , insallah duzgun bi doktora denk gelirsiniz de agzinin payini verir o cahilin
Abartmayın yaaa. Alt tarafı dokunmuştur kadın. Sonuna kadar sokmamıştır yani. 😳😳
Kızım çok ağladığında ben de dokunurum ki kulağı ağrıdığı için mi ağlıyor diye. Hemen anlarım, hic de yanılmadım şimdiye kadar.

O kulağınız duymuyormu suan
Yok hayır o şekilde bir sıkıntı yok. İşitme kaybı vs olmadı.

Bebeklikteki delinmeden sonra çocukken bir kere daha aynı zar delindi. Uçakta, dalarken vs basınçtan dolayı çok kulak ağrım oluyordu. Bir ara tüp takılma ihtimali vardı çocukken, sonra gerek olmadığına karar verdi doktor.

Zamanla bayağı rahatlayıp toparladı kulak, kendine geldi:KK53: Şu anda çok nadiren uçakta hafif zonkluyor veya denizde havuzda çok abartırsam ağrıyor o kadar.

Ama bebeklikte geçirilen kulak iltihabı vs tehlikeli, istenmeyen sonuçlara yol açabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X