- 17 Aralık 2015
- 26.977
- 49.289
- 598
- Konu Sahibi Yasemin8134
İzlemediniz mibana öyle çağrıştırdı bir an
izledim cokta sevdigim bir repliktir aradaki bagi kuramadim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya annelikle akdemisyenlikle ne alakası varNiye hakaret ediyorsunuz. Bebek sahibi olan herkes akademisyen mi. Taze anne belliki korkmuş. Üslubunuza dikkat edin
Kayınvalidesi bebeğin kulağına parmağını sokunca delinir mi diye soruyor sizde siz kendi kulağınıza soksaydınız delinir miydi diye sorunca karşılıklı durumdan dolayı bağlantı kurdumizledim cokta sevdigim bir repliktir aradaki bagi kuramadim![]()
Bende onu diyorum. Sadece okuyan insanlar mı çocuk doğuruyor. Belliki bilmiyor. Oku yazma bilmeyen ilk okul mezunu annelerde var önce yazdığımı iyi okuyun.Ya annelikle akdemisyenlikle ne alakası var
Parmakla kulak zarı delinmez bunun için engin bilgiyede gerek yok azıcık mantık yeter
haa evet benim jeton koseli anca dustuKayınvalidesi bebeğin kulağına parmağını sokunca delinir mi diye soruyor sizde siz kendi kulağınıza soksaydınız delinir miydi diye sorunca karşılıklı durumdan dolayı bağlantı kurdum![]()
Aynen vallaDaha çok verilen tepkide gördüm kendimizi![]()
Biz küçükken bebislerin kulagi agriyir mu diye test etmek icin hafifce parlaklarını değdirirlerdi. Ben de kızımın kulağını o şekilde kontrol ediyorum.Kulaga parmak girmekle kulak zarina bir sey olmaz.
Bebis elini sık-sık kulagina goturuyorsa kulagi agriyor ola bilir ama bunun kv parmaklamasiyla alakasi yok.
O kulağınız duymuyormu suan"Kaynım her şeye ayağını sokuyor" başlığı geldi bunu görünce aklıma, içerikten bağımsız başlık biçini olarak![]()
Konu sahibi, eğer bebeğinizin kulak ağrısı vs varsa en kısa sürede doktora götürün. Ben küçücük bebeyken orta kulak iltihabı geçirmişim, buna bağlı olarak kulak zarım delinmiş. Sonra bayağı uğraştırdı kulak ağrısı vs.
Kulağınin içne mi degdiriyorsunuzBiz küçükken bebislerin kulagi agriyir mu diye test etmek icin hafifce parlaklarını değdirirlerdi. Ben de kızımın kulağını o şekilde kontrol ediyorum.![]()
Abartmayın yaaa. Alt tarafı dokunmuştur kadın. Sonuna kadar sokmamıştır yani.Ya bu insanlar bu cehaletle nasil yasiyor allah askina bir bilen bana anlatsin , bebegin kulagina parmak mi sokulur arkadas???
Alip o parmagi munasip bi yerine tovbe est tovbe
Kulak zari yirtilmaz ama bebeo cok rahatsiz olmustur , yapilmamasi dokunulmamasi gerekir , bebeginiz hala agliyorsa bi doktora goturun hatta o kv de gelsin yaninda doktora sikayet edin , insallah duzgun bi doktora denk gelirsiniz de agzinin payini verir o cahilin
Yok hayır o şekilde bir sıkıntı yok. İşitme kaybı vs olmadı.O kulağınız duymuyormu suan