kaynanali eltili gorumceli konu... O halde dance

Canım boşver üzerlerine düşme tepene çıkartmış olursunuz nasıl küstüler ise öylede barışırlar nasılsa hiç oralı olma bencede

tek tek cvap yazamadim ama her cevabi okuyorum...Esim sen farkinda olmadan bisey yapmissindir diyor bosver uzulme takma diyor.
farkinda olmadan yaptigimda kizima titizlenmem.
kizima yaptigim mamaya kasikla tadina bakip kasigi yikiyorum mesela buna uyuz oluyorlar agzim pismiymis ben onun annesiymisim batiyor resmen onlara neyse hayret bisey.
yahut kizima buyuk cocuklarla (4-7-10). yaslarinda cocuklarla tek baska odaya gondermiyorum en son bu nedenle atismistik dusundukce aklima geliyor.

ona neymiş ki ister paylaşırsın ister paylaşmazsın ne ilginçlermil

ay çek kayınvalidenle fotoğrafını paylaş,çok seviyorum anneciğimi yaz bak senden iyisi yok

ya ben tam anlamamışım canım pardon ben tek sorun fotoğraf paylaşmak algıladım uykulu uykulu , çocuğundan kime ne canım,ayrıca eşine de bak illa niye sen bir şey yapmış olacaksın

Ben de diyorum tutu mu tütü mü o ne, etekmiş meğerse.... Kız çocuğu annlerinin bildiği bişey sanırım. Boşverin...

Çoook ayıp sorcaaaaaan tabiki, o senin kv o hep haklı. O senin kocanı doğurdu

Başlığa ithafen:
Let's dance! Put on your red shoes and dance the blues!

size ithafen kv diyor ki.Show must go on.

O halde bende diyorum ki burası Türkçe bir forum ve Forum Manifestosu 1. Madde:
Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.

Aman sallama
Benden uzak allaha yakin de geç

Arkadaş sosyal medyaya akraba eklemiycen valla hep basına akraba dert acıyor.mümkünse uzak tanıdıklarını ekliycen benim çok ekli arkadasım yok ama öyle uzakdan tanıdıklarım eklemiş kabul ettim herkeside eklemem güvenebilir kişileri kabul ederim.birşeyler paylaşıyorum bi kaç akrabadansa o uzak olanların yorumları beğenileri daha cok Mutlu edici.akraba kıskanıyormu ne.aslında en güzeli hiç kullanmamak

Neden farkında olmadan bir şey yapacaksın illa kocanın ağzına kürekle vur bi dene.

zavalli kocacigim :)
kendince ortaligi sulf etmeye calisiyor.
benim arkamdan da kv ve gorumceye beni savunur benim yanimda onlari savunur.
boylece herkesi baristirdigini dusunur biz yine bildigimizi okuruz tabi orasi ayri

Annem de kaynanası ve gorumcesiyle sorunlar yasadi hala da yasiyor. En iyisi biraz mesafeli olmak. Ama bence yine de sorunlarin konusulmasi lazm nye yaptilar diye dusunecegine sormalisin. Esine de cok fazla yansitmak iyi olmuyor. Annemden biliyorum. Ama lutfen cocugunu arada birakma cunku ben hep arada kalıyorum. Esin idare edebilir ama kizin ileride cok sıkıntı yasar. Bi cocugun annesini ya da babaannesini secmek gibi bi seyi olmamali.

En guzeli mesafe ben esim yanimda yokken onun hicbi akrabasiyla gorusmem diyalig fazla olmayinca sorunda olmuyor

ama ayıp etmişşsin sende şimdi açık konuşmak gerekirse

kayınvaldene tütü etek almazsan krılır tabi

ya aklıma şey geldi bide yiğenim ne zaman kızını eklese paylaşma diyorum oda banamı kızıyo acaba

ama kızın aşrırı fazla tatlı vallah bilgisayara giresim geliyo napim nazardan korkuyorum

oku çok çok diyorum

neyse ALLAH cc korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…