kaynanali eltili gorumceli konu... O halde dance

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
sizin de basiniza geliyor mu bilmiyorum ama bu insanlar kendi kendilerine kusuyorlar....
evet evet kendi kendilerine...
kv bana biraz dik ve kirgin davraniyordu megerse derdi kizimin bayramda giydigi tutuyu facede paylasmis olmammis.
onuda esime soylemis herseyi paylasiyor diye.
bunun icin uc gun trip atti.
bugunde gorumcem kusmus...
neden vallahi bilmiyorum dusunuyorum dusunuyorum cik bulamiyorum.
kasimin ustunde gozum var zannimca.
bu insansilar kusunce bide dislama huylari var oturmaya piknige vs.. cagirmayip guya ders veriyorlar.
ben bunu bikac aydir anladim anca dank etti bana.
Allahtan uzagiz oyle ayda beyanda bi kacgun gorusuyoruz en cok esime uzuluyorum beni cezalandirmak isterken O'nu uzuyorlar...
O'da cok uzuluyor...
benim de canim sikiliyor iste...

Son düzenleme:
Sana küsene sen de küs..

Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış misali.. Ne bu çocuk mu bu kadınlar, triplere girmişler sürekli. Etekli foto paylaşmanıza alınma sebebi ne hayırdır, kafası ne yöne çalışmış acaba

Sizde kendi ailenizi toplayin piknik vs yapin ve onlari cagirmayin onlar anca kendi dillerinden anlar

ailem cok uzaktalar...
pek oyle piknik yapilacak tiplerde degiller malesef :)
esimin ailesi benim ailemden daha normaldir

ben yapicam zaten mesafe koymayi hatta uzun sure trip atmayi vs... dusunuyorum.
gorumcemin kisisel sorunlari var acaba kiskaniyor olabilir mi yahut ne dusunuyor bilmiyorum.
evet etek konusu bana bahane gibi geldi kv bahane aradi ve bunu buldu

ben yapicam zaten mesafe koymayi hatta uzun sure trip atmayi vs... dusunuyorum.
gorumcemin kisisel sorunlari var acaba kiskaniyor olabilir mi yahut ne dusunuyor bilmiyorum.
evet eyek konusu bana bahane gibi geldi kv bahane aradi ve bunu buldu

Tütü etekten bacaklar falan gözüküyo diye dertlenecek bi tip mi?

Aman küssünler sanki şu yaşına kadar onların dostluğuyla yaşadın

esimle dusunduk tasindik bulamadik etege neden trip attigini esimde bilmiyor.
tabiki onlarin dostlugu ile YASAMADİM zaten sorumum esimin uzulmesi.
ben gayet relaxim

Tütü etekten bacaklar falan gözüküyo diye dertlenecek bi tip mi?

Aman küssünler sanki şu yaşına kadar onların dostluğuyla yaşadın

Sosyal medyada bi'şey paylaşırken izin almıyor musun sen? Ne ayıp ya kadın haklı bundan sonra ara sor şunu paylaşacağım onaylıyorsan 1'e bas anneciğim de

esime sordum.nedrn kizmis fiye O'da bilmiyor...
dusunduk tasindik yok bulamadik.
bana kalirsa gelin geziyor denize gidiyor diye cani sikildi onu bajane etti.
acaba gorumcemin canini ne yaparak siktim meraklar icindeyim.
bide bu gorumceme cok ozel muamele yapiyordum hatta bdv de de hep soylerdim gorumcelerim iyidir cs. diye.
demek ki bundam boyle az geri adim atmaliyim

En sevmediğim insan tipi. S*çarken mi taşladın ne yaptın.
Ben olsam hiç oralı olmazdım.

Başlığa ithafen:
Let's dance! Put on your red shoes and dance the blues!

kayınvalıdem guleryuzlu ve mısafırperver olmamı bıle esımı eve cagırıp senın karın sahte gulumsemesıyle sinir bozuyor yalandan mısafırperver demıs doldurmaya calısmıs
it ürüdü de gec takma yaranamazsın

ya hayir neden.kustukleride belli degil ne dusundukleri belli degl kim kiminle dost kim kime gicik vallahi belli degil.gecen de eltimin ardindan konusuyordu

ya hayir neden.kustukleride belli degil ne dusundukleri belli degl kim kiminle dost kim kime gicik vallahi belli degil.gecen de eltimin ardindan konusuyordu
bu ınsanlar boyle olur ınan canını sıktıgına degmez
zaten anlayabılseydık onlar gıbı olurduk edepsız olsak severler bızı korkularından konusmazlar bırbır

Baslik supermis yalniz Bende küsme olmuyor ama soguk konusmalar oluyor alistim artik takmiyorum bir süre sonra geciyor zaten :)

Esinizin veriyosa degil etekli bikinili bile resim koyabilirsin yani o na ne iste boyle boyle.sogutuyolar kendilerinden aman bosver ya salla benim.esim benim demedigim.hicbi lafa takma.annem ablam salla der hep onlarin amaci ikinizin bi sekilde arasini bozmak ellerine ne.gececekse.tipik kv de gorumce iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…