Sizde kendi ailenizi toplayin piknik vs yapin ve onlari cagirmayinonlar anca kendi dillerinden anlar
Sana küsene sen de küs..
Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış misali.. Ne bu çocuk mu bu kadınlar, triplere girmişler sürekli. Etekli foto paylaşmanıza alınma sebebi ne hayırdır, kafası ne yöne çalışmış acaba
ben yapicam zaten mesafe koymayi hatta uzun sure trip atmayi vs... dusunuyorum.
gorumcemin kisisel sorunlari var acaba kiskaniyor olabilir mi yahut ne dusunuyor bilmiyorum.
evet eyek konusu bana bahane gibi geldi kv bahane aradi ve bunu buldu
Tütü etekten bacaklar falan gözüküyo diye dertlenecek bi tip mi?
Aman küssünler sanki şu yaşına kadar onların dostluğuyla yaşadın
Sosyal medyada bi'şey paylaşırken izin almıyor musun sen? Ne ayıp ya kadın haklı bundan sonra ara sor şunu paylaşacağım onaylıyorsan 1'e bas anneciğim de
esime sordum.nedrn kizmis fiye O'da bilmiyor...
dusunduk tasindik yok bulamadik.
bana kalirsa gelin geziyor denize gidiyor diye cani sikildi onu bajane etti.
acaba gorumcemin canini ne yaparak siktim meraklar icindeyim.
bide bu gorumceme cok ozel muamele yapiyordum hatta bdv de de hep soylerdim gorumcelerim iyidir cs. diye.
demek ki bundam boyle az geri adim atmaliyim
O nasil bir soz ilk kez duydumEn sevmediğim insan tipi. S*çarken mi taşladın ne yaptın.
Ben olsam hiç oralı olmazdım.
size ithafen kv diyor ki.Show must go on.Başlığa ithafen:
Let's dance! Put on your red shoes and dance the blues!
kayınvalıdem guleryuzlu ve mısafırperver olmamı bıle esımı eve cagırıp senın karın sahte gulumsemesıyle sinir bozuyor yalandan mısafırperver demısdoldurmaya calısmıs
it ürüdü de gec takma yaranamazsın
bu ınsanlar boyle olur ınan canını sıktıgına degmezya hayir neden.kustukleride belli degil ne dusundukleri belli degl kim kiminle dost kim kime gicik vallahi belli degil.gecen de eltimin ardindan konusuyordu