Kaynana yüzünden sinir hastası oldum ...

Bosanacagina ayri eve cik. Uni mezunuyum yabanci dilim var diyosun gir bi ise tut kiralik bi ev yasa mis gibi kocanla

Altı aylık hamileyim ben , Öncesinde çalıştığım yer tasfiye oldu iş Aradım ama bulamadım o arada hamile kaldım ve bugüne kadar durum katlanarak bu hale geldi ...

Ben anlamıyorum bizim canımız yok mu bizim ana babamız ana baba değil mi biz nasıl yapıyoruz yeri geliyo siz karışmayın diye rest çekiyoruz ben gerçekten anlamıyorum ya...
Bircok kisinin sordugunu ben de sorucam. Ama cevabinizi goremedim.
Neden calismiyorsunz ?
Ayri eve cikabilirsiniz o zaman.

Kusura bakmayin simdi cevap yamissinizz
Sabretmekten baska careniz yok su an.

Altı aylık hamileyim ben , Öncesinde çalıştığım yer tasfiye oldu iş Aradım ama bulamadım o arada hamile kaldım ve bugüne kadar durum katlanarak bu hale geldi ...
Kucuk de olsa bi ev kiralayamazsiniz? Esinin geliri cok mu kotu? Dugun takilari vs yok mu?

Bu kadar uzun süre kaynananın bu tacizlerine seni yıpratmasına sinirini bozmasına rağmen nasıl evliliğini devam ettirdin . Hiç ben yapamıyorum giderim huzura ererim diye düşünmedin mi ... Sen şimdi 15 yıllık evli bi kadın olarak daha tecrübelisin nasıl dayandın kurban Olduğum
canim valla su anda bende cok saglikli degilim piskolojim yerlerde.suanki durumum eskiye gore daha iyi esimde bazi seylerin farkina vardi tabi ama yasananlar icinden cikmiyo insanin,kaynanamin 15 sene once yaptiklari aniden aklima geliyor mesela is yaparken basliyorum kendi kendime soylenmeye o_Ooff off ben hiic girmiim benim mevzulara allah bu kaynanalara merhamet biz gelinlerede dayanma gucu ve sabir versin

Back