Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1sene 4 aylık dır oturuyorumSenin ne kadar oldu birlikte oturalı
Ben bu tur insanlara yilan dilli diyorum.
kv ve kendi babam yilan dillidir.
o dil cikinca illa sokar ama karsidakini hem yikar hem kinlendirir.
babama boyle boyle kinlendim 2 yildir konusmuyorum.
2 aydir kv ye de kinlendim ve konusmuyorum kv el oldugu icin daha cabuk siliniyor...
Yilan dilli kvalidem yilansin sennnnn
Annesini yanlız bırakmak istemiyor. Erkekler nedense evli olduklarını çözemiyorlar. Arada bir kayınvalidem laf sokuyor iyice sinirleniyorumAşağı yukarı aynıyız ben psikoloğa danıştım çok güzel bi açıklama getirdi belki sana da yardımı olur... Erkek annelerinin oğullarını bir birey olarak görmediğini evlendikten sonra da ayrı bir ev ayrı bir düzen ve ayrı Kuralları olacağını ve bu yeni düzenin birincil hak sahibinin artık kendisi değil oğlunun eşi olduğunu kabullenemediklerini ve bu yüzden ego Savaşı'na girdiklerini bu ego Savaşı'nı da gelinlerinin herşeyine karışarak laf sokarak ya da direk evliliklerine karışarak yürüttüklerini söyledi . Bu durumda yapılması gerekenin oğlunun kesin bir şekilde sınırları çekmesinin ve ben artık Evliyim düzen bizim kararlar bizim sen karışamazsını net bir şekilde her müdaheleye uğradığınızda belirtmesi gerekiyor dedi .başta tepki doğuracak kızgınlık olacak sonra bu ağlamalara sitemlere dönecek en sonunda Savaş'ı kaybettiğini anlayarak vaz geçecek burda sizin tutarlılığınız çok önemli dedi . Tabi bunu yapabilecek kocalara sahipmiyiz orası tartışılır ....
kayınvalide hepsi öyle bakışları yetiyorBen bu tur insanlara yilan dilli diyorum.
kv ve kendi babam yilan dillidir.
o dil cikinca illa sokar ama karsidakini hem yikar hem kinlendirir.
babama boyle boyle kinlendim 2 yildir konusmuyorum.
2 aydir kv ye de kinlendim ve konusmuyorum kv el oldugu icin daha cabuk siliniyor...
Yilan dilli kvalidem yilansin sennnnn
Benimkide öyle laf soksun herşeye karışsın trip yapsın dışarı bile çıkarken trip yapıyo neymiş onu da götürseymişim 7/24 seni görmekten bıkmışım zaten birkaç saat yüzünü görmiyim diye çıkıyorum onu da götürecekmişim .... Vallahi hasta bunlar ya Anlayış Sıfır empati sıfır dünya onların Etrafında dönüyo öyle zannediyorlar ben aynı evdeyim ilişkimi de kesemiyorum bi kurtulsam şurdan ....
ALLAH ikimizden kolaylık versin
kayınvalide hepsi öyle bakışları yetiyor
Benim kayınvalidem de aynısı canım sıkıldı. Dışarı çıkmıyorum. Diyor. Oda bizle takıyor. Kocamdan çok kayınvalidemin yüzünü görüyorum. Sıkıldım bende bu durumdanBenimkide öyle laf soksun herşeye karışsın trip yapsın dışarı bile çıkarken trip yapıyo neymiş onu da götürseymişim 7/24 seni görmekten bıkmışım zaten birkaç saat yüzünü görmiyim diye çıkıyorum onu da götürecekmişim .... Vallahi hasta bunlar ya Anlayış Sıfır empati sıfır dünya onların Etrafında dönüyo öyle zannediyorlar ben aynı evdeyim ilişkimi de kesemiyorum bi kurtulsam şurdan ....
Bende dua ediyorum her geceÂmin nerde varsa tez zamanda kurtarsın bunlarada akıl fikir versin sinir hastası olduk be ...
Benim kayınvalidem de aynısı canım sıkıldı. Dışarı çıkmıyorum. Diyor. Oda bizle takıyor. Kocamdan çok kayınvalidemin yüzünü görüyorum. Sıkıldım bende bu durumdan
Canım ya bende öyleyim. Koltukta yatıyor tv izliyor. Konuştukca sinirleniyorumBi de takınca çok kötü oluyo ben öleyim şu anda arkası dönük mesela Allah'ın cezası diyorum yanımdan geçiyo ıyyy gıcık falan diyorum içimden tabi günaha da sokuyolar insanı ...
Bu kaynanalar ne istiyor gelinlerden. Sen iyiden iyi kötüysen kötü gelin oluyor.Ayyyy kabus gibii ayni benim kaynana.benimki biraz daha fazla belki ama,az daha anlatsaydiniz o arada kapanir gibi geldi..bunlarin kalbi kotu cunki ondan boyleler.kendileri kotu dusunceli olduklarindan bizide oyle saniyorlar.ama en kotu yani esimle aramizi cok bozdu benim kaynana. 15 16 senelik evliyim hala daha ugrasiyor bikmadan usanmadan.huylu huyundan vazgecmiyorr
ya dururken aklima geldi kaynanalarda varmi burda boyle gelininden sikayet edip konu acanBu kaynanalar ne istiyor gelinlerden. Sen iyiden iyi kötüysen kötü gelin oluyor.
Ayyyy kabus gibii ayni benim kaynana.benimki biraz daha fazla belki ama,az daha anlatsaydiniz o arada kapanir gibi geldi..bunlarin kalbi kotu cunki ondan boyleler.kendileri kotu dusunceli olduklarindan bizide oyle saniyorlar.ama en kotu yani esimle aramizi cok bozdu benim kaynana. 15 16 senelik evliyim hala daha ugrasiyor bikmadan usanmadan.huylu huyundan vazgecmiyorr