Degisiyor demekki. Bunların hakkı köteekkbende de 3 tane var ama inan 3 elti 1 görümce kadar fena olamaz benimkiler öyle en azından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degisiyor demekki. Bunların hakkı köteekkbende de 3 tane var ama inan 3 elti 1 görümce kadar fena olamaz benimkiler öyle en azından
Ozaman burdan çıkabilirsiniz hanımefendiciğim. Görümce sever sayfalarına katılabilirsiniz. Sizin görümceniz sanirim sizi özel gunlerinizde böyle rahatsiz ediyor mecbur bırakıyor. Siz yaptiginiz icin baskasina da bunu reva görüyor olmalısınız.Şuan ben ellerimi semaya kaldırdım Rabbim bugün beni insanlarla imtihan etme ne olursun
Evlenmeden önce kimseyi tam taniyamiyorsunz malesefYarinlar yokmuscasina esinizin tum sulalesinin oldugu apartmana tasinirken iyidi
Sana mı soracam yorum yaparken işine bak sen. burada duracağına git kitap oku belki algın genişlerOzaman burdan çıkabilirsiniz hanımefendiciğim. Görümce sever sayfalarına katılabilirsiniz. Sizin görümceniz sanirim sizi özel gunlerinizde böyle rahatsiz ediyor mecbur bırakıyor. Siz yaptiginiz icin baskasina da bunu reva görüyor olmalısınız.
Evet bana sorcaksın yorum yaparken adam degilsen adam gibi konusmucaksın. Tutar atarım hayırdır sana öyle mi yaptılar da akıllandın beybisiSana mı soracam yorum yaparken işine bak sen. burada duracağına git kitap oku belki algın genişler
Tanısaniz da tum sulale ile ayni apartmanda oturmak saçma.Evlenmeden önce kimseyi tam taniyamiyorsunz malesef
Niye evlisiniz o zaman hala ? Görümceye ağzınıza geleni saydırınca evliliğiniz mi kurtuldu?Valla o evlenirse ben de evlenirim veya evlenmem bekar kalırım anakuzusu ve kardeşine karşı eşini ezdiren biriyle de yaşamak çok zor gerçekten kafm rahat olur
Bir ömür boyle devam edecek, ya da kavga dövüş tepiş derken bi cocuk yapıp bosanacak, ustune gitmeNiye evlisiniz o zaman hala ? Görümceye ağzınıza geleni saydırınca evliliğiniz mi kurtuldu?
Höst höst yavaş gel hadsiz. Sen kime adam değil falan diyorsun. Ben senin o yularını tuttuklarından değilim seviyesizEvet bana sorcaksın yorum yaparken adam degilsen adam gibi konusmucaksın. Tutar atarım hayırdır sana öyle mi yaptılar da akıllandın beybisi
Aynen hiç şaşmazBir ömür boyle devam edecek, ya da kavga dövüş tepiş derken bi cocuk yapıp bosanacak, ustune gitme
Kesss beee börülcee o yular sadece sana yakışır. Noldu cokmu dokundu caaagnım börülceeeeeHöst höst yavaş gel hadsiz. Sen kime adam değil falan diyorsun. Ben senin o yularını tuttuklarından değilim seviyesiz
Eşine gelen mesaj için görümceyi arayıp ağzına geleni söylemiş bir üye, bir daha düşünün.Höst höst yavaş gel hadsiz. Sen kime adam değil falan diyorsun. Ben senin o yularını tuttuklarından değilim seviyesiz
Ay evet bende laf anlatıyorum haklısınEşine gelen mesaj için görümceyi arayıp ağzına geleni söylemiş bir üye, bir daha düşünün.
Evet kurtuldu ağzını payını vetmeseydim hep karisacakti bize gittiğimize ona bunaNiye evlisiniz o zaman hala ? Görümceye ağzınıza geleni saydırınca evliliğiniz mi kurtuldu?
Zoruna gitti canım gorumceseverler derneği benceEvet bana sorcaksın yorum yaparken adam degilsen adam gibi konusmucaksın. Tutar atarım hayırdır sana öyle mi yaptılar da akıllandın beybisi
Sizin evlilikleriniz 4 4luk galiba herkeste var bı sorun kimi eşiyle kimi elti kimi görümce kimi başka şeyBir ömür boyle devam edecek, ya da kavga dövüş tepiş derken bi cocuk yapıp bosanacak, ustune gitme
Aynen öylee. Bak benim olmamasina ragmen anliyorum size ne yapmaya calistigini. Bunların ruhu herseyi görümce empatileri bile görümceZoruna gitti canım gorumceseverler derneği bence