- 6 Eylül 2024
- 12
- -6
- 20
-
- Konu Sahibi izmrmakarna35
Bu ses kaydı işi çok kötü oldu. Ama bi görseniz neler diyorGörümceniz de çok bilecegine gelip annesine baksaymiş.
Kendi cocuklari ortada yok gelinler gelmiş minnettar olacagina bi de bakani begenmiyor kvde de. Kim ne dese az bile aslinda.
Bir sey yapmayin ne olacak bu saaten sonra
Bundan sonra napmam lazım. Benim hakkımda konuşulanlari duymak istedim. Kaynamda millete anlatınca sinirden bende dedim herkeseyaptığın birşey için niye tutuşuyosun ki
Aynen öyle oldu abla.uzuntuden uyuyamıyorum daAvlamak isterken avlanmissiniz. Kotuluk kotulugu getirir bosver artik sal gitsin nasil olsa hic bir sekilde sevmiyecekler bu boyle gelmis boyle gider…
Kimse hakkında dedikodu yapmayın.Bundan sonra napmam lazım. Benim hakkımda konuşulanlari duymak istedim. Kaynamda millete anlatınca sinirden bende dedim herkese
Eşinizin şiddet eğilimi yoksa yaptığınız şeyin sebebiyle arkasında durunKızlar kayınvalidem apandisit ameliyatı oldu köye bakmak için eltimle gittik, orda hakkımızda söylenenleri ses kaydına aldık, ve hiç olmicak dedikoducu birine anlattık . Çünkü ondan önce kaynanam millete anlatıyordu zaten aman bakamamışız falan. Bizde sinirden gittik herşeyi anlattık dedikoducu kadına bize yapılanları ses kaydını. Şimdi duyuldu. Görümcem aramış niye böyle birşey yaptınız diye herşey üstüme kaldı. Güya ben küfür etmişim görümceme. Ağlamış kocamı aramış kocamda sinirden beni aradı. Deliye dönmüş. Şimdi napmam lazım benim acil yardım edin lütfen
Sinirlendi tabi ama asla şiddette bulunmadı. Ailemizin sırrını ne diye anlatıyorsun dedi. Hamileyim bideEşinizin şiddet eğilimi yoksa yaptığınız şeyin sebebiyle arkasında durun
Aferin sana yapma kızım kol kırılır yen içinde kalır demişler sen kaynanan gibi olma . Sevmedıgın biri gibi davranma karakterine saygısızlık etme . Güzel düşün bosver kötü kendıne kötüdür bak bide bebiş varmış yazık değil mi bunca strese üzüntüyeSinirlendi tabi ama asla şiddette bulunmadı. Ailemizin sırrını ne diye anlatıyorsun dedi. Hamileyim bide
He ya abla. Diyom ya bi anlık sinirle o herkese anlatınca bende anlattım herşeyi bide. Şimdi kurtulamıyorum aramız kötüydü görümcelerle iyice kötü olduAferin sana yapma kızım kol kırılır yen içinde kalır demişler sen kaynanan gibi olma . Sevmedıgın biri gibi davranma karakterine saygısızlık etme . Güzel düşün bosver kötü kendıne kötüdür bak bide bebiş varmış yazık değil mi bunca strese üzüntüye
Evet çok kötü oldu ama sinirle gittik söyledik. Söylemeseydik duyulmazdı. Bi daha tövbe valla görümcem aramış benim için bittiniz artık hele gör nasıl ağlıyor.ses kaydı almakla haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Ve bide gidip bunu anlatmışsınız. yapacak bir şey yok , yaptığınız hatayı kabul etmekten başka.
Ve bir daha da yapmazsınız
Yediğin nanelerin cezasını ödeyeceksin ,artık insan gibi gerçek derdinizi anlatıp yuzlesin arkadan iş cevirmeyin.Kızlar kayınvalidem apandisit ameliyatı oldu köye bakmak için eltimle gittik, orda hakkımızda söylenenleri ses kaydına aldık, ve hiç olmicak dedikoducu birine anlattık . Çünkü ondan önce kaynanam millete anlatıyordu zaten aman bakamamışız falan. Bizde sinirden gittik herşeyi anlattık dedikoducu kadına bize yapılanları ses kaydını. Şimdi duyuldu. Görümcem aramış niye böyle birşey yaptınız diye herşey üstüme kaldı. Güya ben küfür etmişim görümceme. Ağlamış kocamı aramış kocamda sinirden beni aradı. Deliye dönmüş. Şimdi napmam lazım benim acil yardım edin lütfen
Olan olmuş artık. Arkandan konuşan insanlarsa araya mesafe koymak en doğrusu öyle kafan daha rahat olur.Evet çok kötü oldu ama sinirle gittik söyledik. Söylemeseydik duyulmazdı. Bi daha tövbe valla görümcem aramış benim için bittiniz artık hele gör nasıl ağlıyor.
:) düzelir düzelir ucu bucağı düşman ocağı değil sonuçta arada evlatları var tekrar barışırsınız ama uzak olman daha iyi gibi sanki :) az kafanı dinle işteHe ya abla. Diyom ya bi anlık sinirle o herkese anlatınca bende anlattım herşeyi bide. Şimdi kurtulamıyorum aramız kötüydü görümcelerle iyice kötü oldu
Dedikoduya kızıp kendimiz dedikodu yapıyorsunuz. Söylenen sözün karşılığı olur yapacak bir şey yokKızlar kayınvalidem apandisit ameliyatı oldu köye bakmak için eltimle gittik, orda hakkımızda söylenenleri ses kaydına aldık, ve hiç olmicak dedikoducu birine anlattık . Çünkü ondan önce kaynanam millete anlatıyordu zaten aman bakamamışız falan. Bizde sinirden gittik herşeyi anlattık dedikoducu kadına bize yapılanları ses kaydını. Şimdi duyuldu. Görümcem aramış niye böyle birşey yaptınız diye herşey üstüme kaldı. Güya ben küfür etmişim görümceme. Ağlamış kocamı aramış kocamda sinirden beni aradı. Deliye dönmüş. Şimdi napmam lazım benim acil yardım edin lütfen