Kaynana ve görümce sorunu!!

izmrmakarna35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2024
12
-6
20
Kızlar kayınvalidem apandisit ameliyatı oldu köye bakmak için eltimle gittik, orda hakkımızda söylenenleri ses kaydına aldık, ve hiç olmicak dedikoducu birine anlattık . Çünkü ondan önce kaynanam millete anlatıyordu zaten aman bakamamışız falan. Bizde sinirden gittik herşeyi anlattık dedikoducu kadına bize yapılanları ses kaydını. Şimdi duyuldu. Görümcem aramış niye böyle birşey yaptınız diye herşey üstüme kaldı. Güya ben küfür etmişim görümceme. Ağlamış kocamı aramış kocamda sinirden beni aradı. Deliye dönmüş. Şimdi napmam lazım benim acil yardım edin lütfen 🙄🙄🙄

Avlamak isterken avlanmissiniz. Kotuluk kotulugu getirir bosver artik sal gitsin nasil olsa hic bir sekilde sevmiyecekler bu boyle gelmis boyle gider…

Görümceniz de çok bilecegine gelip annesine baksaymiş.
Kendi cocuklari ortada yok gelinler gelmiş minnettar olacagina bi de bakani begenmiyor kvde de. Kim ne dese az bile aslinda. 😀😀😀
Bir sey yapmayin ne olacak bu saaten sonra
Bu ses kaydı işi çok kötü oldu. Ama bi görseniz neler diyor

Kızlar kayınvalidem apandisit ameliyatı oldu köye bakmak için eltimle gittik, orda hakkımızda söylenenleri ses kaydına aldık, ve hiç olmicak dedikoducu birine anlattık . Çünkü ondan önce kaynanam millete anlatıyordu zaten aman bakamamışız falan. Bizde sinirden gittik herşeyi anlattık dedikoducu kadına bize yapılanları ses kaydını. Şimdi duyuldu. Görümcem aramış niye böyle birşey yaptınız diye herşey üstüme kaldı. Güya ben küfür etmişim görümceme. Ağlamış kocamı aramış kocamda sinirden beni aradı. Deliye dönmüş. Şimdi napmam lazım benim acil yardım edin lütfen 🙄🙄🙄
Eşinizin şiddet eğilimi yoksa yaptığınız şeyin sebebiyle arkasında durun

Sinirlendi tabi ama asla şiddette bulunmadı. Ailemizin sırrını ne diye anlatıyorsun dedi. Hamileyim bide 🤰
Aferin sana yapma kızım kol kırılır yen içinde kalır demişler sen kaynanan gibi olma . Sevmedıgın biri gibi davranma karakterine saygısızlık etme . Güzel düşün bosver kötü kendıne kötüdür bak bide bebiş varmış yazık değil mi bunca strese üzüntüye

Aferin sana yapma kızım kol kırılır yen içinde kalır demişler sen kaynanan gibi olma . Sevmedıgın biri gibi davranma karakterine saygısızlık etme . Güzel düşün bosver kötü kendıne kötüdür bak bide bebiş varmış yazık değil mi bunca strese üzüntüye
He ya abla. Diyom ya bi anlık sinirle o herkese anlatınca bende anlattım herşeyi bide. Şimdi kurtulamıyorum aramız kötüydü görümcelerle iyice kötü oldu

ses kaydı almakla haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Ve bide gidip bunu anlatmışsınız. yapacak bir şey yok , yaptığınız hatayı kabul etmekten başka.
Ve bir daha da yapmazsınız

ses kaydı almakla haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Ve bide gidip bunu anlatmışsınız. yapacak bir şey yok , yaptığınız hatayı kabul etmekten başka.
Ve bir daha da yapmazsınız

Evet çok kötü oldu ama sinirle gittik söyledik. Söylemeseydik duyulmazdı. Bi daha tövbe valla görümcem aramış benim için bittiniz artık hele gör nasıl ağlıyor.

Yediğin nanelerin cezasını ödeyeceksin ,artık insan gibi gerçek derdinizi anlatıp yuzlesin arkadan iş cevirmeyin.

E sizin de yaptığınız normal değil ki? Hadi bi gafletle ses kaydı aldın, eşin inanmazsa falan diye de elin kadınına ne diye dinletiyorsunuz? Kayınvalideden ne farkın kaldı şimdi?

He ya abla. Diyom ya bi anlık sinirle o herkese anlatınca bende anlattım herşeyi bide. Şimdi kurtulamıyorum aramız kötüydü görümcelerle iyice kötü oldu
:) düzelir düzelir ucu bucağı düşman ocağı değil sonuçta arada evlatları var tekrar barışırsınız ama uzak olman daha iyi gibi sanki :) az kafanı dinle işte

Dedikoduya kızıp kendimiz dedikodu yapıyorsunuz. Söylenen sözün karşılığı olur yapacak bir şey yok

X