- 26 Ağustos 2009
- 2.858
- 0
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.501
hamile filanmisin canim ondanmi supheleniyorsun.. belkide stressli filan zaman gecirdi isen ondan da gec geliyor olabilir adetin.
bılmıyorumkı canım hep bı ıkıgun erken olurdu neyse hayırlısı bı tes almak ısdıyorum ama yaptımda uzulurum dıye gotu olurum dıye korkuyom canım
yakin olsak hic yok demezdim herhalde :)
hamilelikle alakali degil xanim bu hapsi pilavi yillardir soylerim canim istiyor alalim yapalimn diye ama etrafimda kimse yok yapabilen tadini okadar merak ediyorumki yemis gibi herdefasinda canim istiyor :)
hosgeldın eleyna.kızlar ben sımdı cıkıyorum.gelınce gorusuruz...
bebek istiyormusun istemiyormusun canim ayrica testi uzatmanin b i anlami yokki yap biran once ogren bence canim enazindan kafan rahat olur yaptiktan sorna
hamsili pilav diyince sen bir iç geçirdim ki sorma... karadenizli misin diyecektim ama tadını bilmediğine göre sanırım değilsin yada memleketinden çok ayrı kaldın.
annem kadar güzel yapamasamda bende severim yaparım hamsili pilavı. ha bu arada hamsili pilava bizim orada içti tava derler.(hamsi bayağı duygu katıyo pilava: )
istersen sana bildiğim kadarıyla tarif de edebilirim. balık temizlendikten sonra öle çok aşırı zahmetli değil.
yapsammı acaba testı ya
ay kızlar kaynanamlar geliyooo bu haftaa... zaten benim stres bana yetiyo bide telefondan demez mi "gostercen gelin marifetleriin gayınbaban eveeen geliyooo, hazır ol emii". ayy sanki başbakan geliyo,paşa geliyo. ben 6 aydır hazırdımda siz lutfedip gelmediniz buyrun gelin elimden geleni herkese yaptığımı yaparım dedim.
ne sanıyorlarsa kendilerini :umursamaz:
hadi yap canim dusunup durmaktan kafana takmaktan inan daha iyidir yap bakalim sonuca belki istedigin bir sonuc gorursun kimbilir :)
ay kızlar kaynanamlar geliyooo bu haftaa... zaten benim stres bana yetiyo bide telefondan demez mi "gostercen gelin marifetleriin gayınbaban eveeen geliyooo, hazır ol emii". ayy sanki başbakan geliyo,paşa geliyo. ben 6 aydır hazırdımda siz lutfedip gelmediniz buyrun gelin elimden geleni herkese yaptığımı yaparım dedim.
ne sanıyorlarsa kendilerini :umursamaz:
yapsammı acaba testı ya
ay ınsalah dusundugun seydır camnım dua et