- 26 Nisan 2013
- 179
- 2
- 46
Hanımlar merhaba. Hemen konuya giriyorum... kocamla birbirimizi sevdik bir bucuk sene nisanliliktan sonra da çok şükür de 5 ay önce evlendik. Kaynanam nisanliligim boyunca etmediğini bırakmadı vay böyle dedin bizi istemiyosun sizi ayiririm sunu ederim bunu ederim allah bildigi gibi yapsin onu nikah günü bile huzursuzluk çıkardı. Nikahta memur hediye veriyordu gelinle damarda fincan felan annem sordu napalım bunu diye dedim bize götürelim neyse nikah bitti evlere dagildik esimde beni almaya geliyordu eşim evden çıkar çıkmaz kaynana beni aramış niye ona sormadan almışım eve goturmusum kutuyu sanki oglunun evinden ceyiz cikacak o gelinindir sana ne oluyo. Bahaneye bak oğlunun mutlu gününde ettiğine bak akilli oglu da daha anasini Haklı görüyor deseni sorsan olurdu oda kirilmazdi anlarım ama kavga ediyo benimle anasının gazıyla Neyseee velahavle dedik dilimiz baglandi evlendik tabi gelinlik bohça olaylarına daha girmiyorum. uzakta başka şehirde de oturuyoruz ama mübarek telefondan herseye yetişiyor aldığımıza sattığımıza yaptigimiza kadar herseyi soruyor sevgili kocam her olup biteni güzelce anlatıyor. Geçtiğimiz şubat tatilinde bi haftalığına yanımıza geldi Benim evimin salonunda ben mutfaktayken k.babayla arkamdan atıyor vay dışı benimde içi benim değil vay kızım gelinden iyi kurban olsun kızıma... allah yukarda önlerinde döndüm durdum vicdanım rahat gayet iyi ağırladım eşimde şahit. Ama yok yaranilir mı. Neysee sonra kaynimin gene yine yeniden işsiz kaldığını öğrendim eşimin abisini para gönderdiğini mesajında yakalamıştım ama işsiz olduğu için gönderdiğini bilmedim. Esim de kaynana da gizliyo bunu benden. kaynana diğer geliniyle konusuyo diyo napiyo ışte oglunu Soruyo yatiyo mu daha hafta ici saat 11 mesai de olması lazim yani Kaldır gec oldu diyo kaynana. Telefonu kapatınca sordum abim napiyomus iyiymiş ise gitmiş Diyo yalanciiii. Haylazin teki anası besliyor oglu cani sıkıldıkça işten çıkıyor e öyle olunca ne oluyo herşeylerinin içinde kaynana eltim ağzını acamaz napsin el mahkum onlara ac kalacak yoksa ona oyle yapinca aynisini da bize de yapmak istiyo esime sordum onlar gidince abin isten çıkmış dedim öğrendim dedim para da gönderdin demi dedim yok diyo yalan söylüyO bekarken yedirdin e artık evlisin akillan 700 tl kira veriyosun sana yazik gunah degil mi ne zorlukla kazaniyosun niye aylak abine yediriyosun parani alismis sana guveniyo anasina guveniyo istedigi gibi ise girip cikiyo boyle desem benden kotusu olur mu acaba Niye cikmis dedim anlatiyo iste parca basi calisiyo parasini kesmisler hakkini vermemisler abimde birakmis cikmis diyo Dedim dogru yapmis hakkini aramis ama yeni bi is bulmadan neye guvenip cikmis iki cocukla bilmem isareti yapiyo akilsiz kocam dogru diyosun diyemiyo. Bi aksam da onlar varken esim biz ne zaman ev sahibi olacaksak dedi. Kaynana ne derse begenirsiniz gayet cemkirerek amaaaan sende ne ev kaygisina kalıyon kendine dert ediyoN diyo diyemiyoki oda olur inşallah oğlum borcunuz harciniz yoK bi yerden başlayın maasiniz iyi çoluk çocuk olunca zor olur . Istemiyo resmen ev almamızı planı dul gorumcem var evinde 3 çocuğu var onu everip cocuklari da birini yatılı okula birini babanneye verip birini de kendi almak bizi de yanına alacak bana gorumcenin cocugunu gutturecek anası babası rahat edecek sıkıntısını ben cekcem ah ne ala memleket. Bende hamileyim insallah hayirlisiyla anne olcam kendi cocugum dura dura niye baskasina bakayim ha bu plani dolayli yolla kendi agziyla anlatti kaynana cocuklari anasindan ayirmayi felan simdi siz söyleyin ben napiyim herseyi anlatan benden. Ailesiyle ilgili herseyi saklayan doğmamış cocugumun riskini asalak abisine yediren anasının ağzına bakan kocayla yalancı herseyi ben idare edeyim diyen oğlunu hipnoz eden arkamdan atip tutan (sadece benim degil eltiminde kizininda herkesin arkasindan atar dedikodu eder herkese kufur eder sonra da abdest alip namaz kilar) kaynanayla ne yapayim?