- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi ladygaga20
-
haklısın evi karşılayan suratsiza bi daha gitmezdim :)Ev sahibi olan sizsiniz ben misafirlige gittigim evde asik surat sessizlik soguklukla karsilasirsam birdaha gidesim gelmez.siz kimseden yardim almamissiniz haliyle yorgunluktan suratiniz asilmis.ipe de gelmiyorsun sapa da.
Yanlış anlatmışım sanırım bütün gün suratsız olarak geçirmedim.. saat aksam 11 olmuş artık iyice yorgunluk çökmüş herkes sıkılmış ve suratsız bu size yansımazmı acaba.
Yansirdi ama son vurus her zaman ilkinden daha onemlidir keske azcik daha idare etseydiniz olan olmus.kv zin teldeki konusmalari tabiki hic hos degil oda biraz buyuk olarak hosgorulu olmaliydi.Yanlış anlatmışım sanırım bütün gün suratsız olarak geçirmedim.. saat aksam 11 olmuş artık iyice yorgunluk çökmüş herkes sıkılmış ve suratsız bu size yansımazmı acaba.
mesafe her zaman iyidir... ne olursa olsun gitme.
bende gitmek istemiyorum misafirler varsa.. benim mi misafirm yani..
bana mi gelmiş.. durduk yere gelini de çagiran kaynanam var..
kabul etmemek için bişey diretiyorum neredeyse
eşim de ayip olmasin diye git diyo.. annemde çagirsada misafiri eşim git demiyo yaaa...
herşey eşit bu hayata ona göre davranirim..
çok samimi fiti fiti olmak da istemiyorum. kaynanam benim annem degil. beni doğuran da büyüten de degil. eşimin annesidir.. kendi kızlari gibi davranmakla hata etmişsin gelinisin sonuçta o seni öle görmemiş.. gelini görmüş.. sende öle davranacaksin mesafeni koruyacaksin.. kendi işinize bakacaksin çagirirsa benim işim var diyip susacaksin..
amcamin hanimi yengem öle yapardi babaannemin evine çagiriyodu temizliğe hiç gitmedi :) annemede diyorum bak yengem nasıl davraniyor dedim annem de yapar eder kızıyom işte.
Valla böyle şeylerle karşılaşıcağımı bilsem iptal ederdim. Ama zaten doluymuş kendisi burda patlamasa başka birşeyde patlıcaktı. O da bi gerçek. Diğer oğlunda o kadar çok içine attı ki bizede nazı geçtiği için bize patladı sanıyorumKeşke planı iptal etseydin öncesinde zaten yorgunmuşsun ne gerek vardı bir de yılbaşı için ağırlamaya
iyilikten maraz çikarmiş ben altlı üstlüyüm kaynanamla. çok şükür mesafe bizi korudu. sorun da yaşamadik..İllaki bende istemem ama ne biliyim bildiğim için huyunu biraz yükünü hafifletirim dedi zaten o yüzden çağırdı beni yardımcı oluyim diye.
Haklısın tabiki samimi olmamak gerekiyormuş ama ben herkesle iyiyimdir bu zamana kadar bi sorun çıkmamıştı iyi olmamdan :) ama iş kayınvalide olunca değişiyormuş kıskançlık giriyormuş araya sanırım yinede bu şekilde olsun istemezdim. Sonuçta neler neler oluyo dünyada böyle bi dünyada insanlar birbirlerine daha bi sarılmalı.
saçma sapan bir aile yapınız var. ben neden milletin günü için yardıma gideyim. hadi gittim neden ev sahibi otururken hizmet edeyim. resmen hizmetçilik başka birşey değil. ev sahibi oturacak ben misafirine hizmet edeceğim. sizi yardımcı kadın gibi yapmış. burda hatalı sizsiniz.
gelgelelim yemek masası kaldırılmalı yani. öyle ortada hoş olmaz ki. kv burda haklı. ha yemek farklı oda da yenip kapı kapatılıp diğer odaya geçilirse neyse ama aynı oda da yemek kokuları, dağınıklık, sıkıcı ve çirkin olur. siz yorgun veya hastaysanız bunu dile getirip misafir kabul etmeseydiniz keşke. sandalye de uyuklamak ayıp misafirin yanında.
kv ve sizi hatalı buldum. elti de sorun göremedim. zira kadının tavrı belli. olduğu gibi davranıyor. siz ya kendinizi kullandırtmayacaksınız ya da kullandırıp susacaksınız.
iyilikten maraz çikarmiş ben altlı üstlüyüm kaynanamla. çok şükür mesafe bizi korudu. sorun da yaşamadik..
ben samim olmak istemedikçe onlarda istemiyo. eşime sölüyo eksik varsa:) bende sölüyorum eşime.. olan eşime oluyoradamin işi zor valla
şimdi ilk siz gidince kayınvalideniz gibi oturmamışsınız yemek bile yememişsiniz.
ayıp olmasın diye.
sonra yine koştur koştur misafirler vs ler.
ve en son gün sizinle oturayım. ondan toplamıyorum dediniz.
yani baştan beri öyle davranıp sonra böyle davranmanız garip olmuş.
ilk seferinden beri , gündeyken de yine otursaydınız arada. ve karnınızı da günde yine doyursaydınız bunu yapardınız ama son gün kendi evinizde özellikle surat asmak olmamış tabi.
yine de siz modunuzu düşürmeyecektiniz ev sahibi olarak.
surat asmamalıydınız .
ben öyle koştur koştur ne kayınvalidemin evinde ne de başka yerde yaptım.
koşturduğun kadar da oturmalıydın.
eltini kayınvaliden ile barıştırmaya çalışman da çok yanlış
birileri arası bozulursa yine kendileri konuşsun. sen belki vesile olursun ama eltinin yargılarını değiştirmeye çalışmamalısın.
ağırlığını ilişkilere koymalısın.
eşine kusmuş . senin telefonlarını açmamış.
bence biraz bırak kadını . arama .
sen aradıkça o daha çok kapris yapacak. diğer geline yapamadıklarını sana yapacak
Valla ben istememiştim çağırmak hasta olduğum için ama herkes bir arada olsun yanlız kalmasınlar dedim.. haklısınız benide bilen biliyor kayınvalidemide.. bazı insanlarda görmek istedikleri gibi görüyorlar ne yazikki.. Burda bunu farkettim. İyi gelin imajı çizilmezki :) iyi olmayan bi insan iyi gibi görünemez eskidenmiş o bence şimdi gelinlerde rahat kayınvalidelerde benim düşüncem yani. ve haklısınız mesafe konusunda benim derdim kocamın üzülmemesi iyide olsa kötüde olsa annesi sonuçta düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim
Haklısınız bana anlatılsa böyle birşey bu kız naptı kadını dövdümü küfürmü etti ne yaptı derim uça uça gitmesinin asıl gerçek bi sebebi olurdu o zaman :) Ama herşey aynen böyle gelişti ne yazıkki böyle olcağını bilseydim hiç çağırmazdımGüzel gecen bir gecenin devamında herkesin sıkılmış bir vaziyette televizyona bakıp konuşmaması ve sınra birden Selamsız sabahsıZ kalkılması normal değil arada birşeyler olmuş sma buraya yazılmamış dlye düşünüyorum .hadi siz çok yoruldunuz suratınız düştü diğerlerine ne oldu ki .anlattıklsrınız da birşeyler eksik canım.
kv ile gelin hiç bir zaman anne kız gibi olamaz. ne kadar öyle söylense de .Bana yanlış gelen ters gelen şeyleri sırf saygısızlık olmasın kırılmasın diye yaptım ama yılbaşında bari kendi evimde istediğim gibi duruyim istedim ama ondada rahat edemedi ve yine kalktım topladım. Ben eltimi çok beğeniyorum bu konuda okadar rahat ki saygısızlık olurmuş olmazmış hiç takılmaz. Birde kayınvalidem çok üzülüyor diye barışmalarını istedim. Yoksa benim için hava hoş :) ama haklısınız orda. aynı şeyi düşünüyorum Anne kız gibiydik hayret ettim valla görüntüdeymiş demekki
''Valla ben istememiştim çağırmak hasta olduğum için ama herkes bir arada olsun yanlız kalmasınlar dedim..'' bu söz üzerine iyi olmayan bi insan iyi gibi görünemez, iyi gelin imajı çizilemez sözünüzü size hatırlatmak isterim. Çağırmak istemeyip, yine de bu hamleyi yapmak biraz da teamüller gereği yapılmış bir şey oluyor. Bu sülaleyi derleyip toplamak işi olsa olsa büyüklere, hatrı sayılır kişilere düşer. Size değil ki. Madem çağırdınız eğlenceli bir ortam sunacaktınız, Ev sahibi sizsiniz. Bir arada tutmak istiyorsanız güler yüzlü, hoşsohbet olacaktınız. Yani genel kanı bu yöndedir. o yüzden ben tutarsız taraf olarak sizi gördüm. Yoksa gelinmiş, kayınvalideymiş mıç mıç ilişki zaten sevmem şahsım adına. Hatanın en büyüğü sürekli evcilik oynanarak yapılmış zaten. Hayatta Denge önemli.
kv ile gelin hiç bir zaman anne kız gibi olamaz. ne kadar öyle söylense de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?